172102
  • n003
    :DD deatóó még fáni :DD

ijjen kukásjelmezes lövöldözést lehetne tavaszra szervezni :D de előtte még Ossi-val kéne hozatni rohamsisakot mert azért úgy mégiscsak élvezhetőbb ha látok is valamit :D
  • Seten

Üdv!
    Bocs ha már volt de ezen
    meg ezeken majd összehugyoztam magam. :)

• joebacsi
    gyerek kicsit túljátszotta, ekkorát azért nem üt :)
    (még rikító kukás ruhában sem, ugye noob? :D)
  • Bala10
    vazz.:D így szoktam én is bevégezni bf-ben, mert elkövetem ugyan ezt a hibát. :D
  • n003
    naugyehogyugye :DD

[URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1019331381]#118427!! :DD[/URL]
  • mesor
    Pont ezt akartam mondani! ;)
  • n003
    éneztnemértem :D rajtad kívül mindenki tudja ho te csítelsz .. mosmán beláthatnád végre :DDDD

;)
  • koschwarz
    üdv a klubban!
  • joebacsi
  • Beers

Gratula!
  • Kovács legény
    csumapuncik
  • Fujiryu
    Hát engem a Bumpa bannolt miután párszor kiírtottam őt és még pár higskill bc-s társát karkandon infantryban egylövéses fejesekkel.Meg az is betett nekik hogy tankkal ködhatáron túlról kiszedtemn a 2apc 1 tank kombóból az egyik apct meg tankot, úgy ahogy erdős tanította és nem is látták honnan lövök.Na aztán meg is indokolták a bant a fórumon.Sztük ahhoz képest ahogy játszottam, kevés pontom volt, és 77 regelt nickem volt a cd kulcsra és ez több mint gyanús.Meg ugye 5en lecsítereztek szóval bizonyított tény.(ami a legjobban felbaszott az az volt hogy a gyökér azt hazudta hiányoznak screenshootjaim amiket a pbvel csinált...)Szánalom:) Aztán meg nem hitték el nekem hogyha bannolnak a fórumról ip alapján azzal nem érnek el semmit, mert reconnectelek és új ipm van 8) Kicsit besírtam a válaszaikon, amikor feltettem a kérdést hogy milyen huelianak 800000 pont elvesztése után.Jól megmondták hogy lehetek ekkora gyökér, és hogy mekkora köcsög vagyok amikor huelia idegileg kikészült mert 2 éves munkája ment kárba...

Egyébként mostmár valakitől kölcsönkérek egy cd kulcsot és visszamegyek frapsel aztán megkapják a videot.Már az egyik fake accom gyűjti a hszeket, mert csak 10 után lehet linkelni:D Egyébként meg ez csak egy ilyen edzés hogy amikor majd KK wörd dominésön kell akkor könnyebben menjen
  • n003
    gyakrabban told ide orcád és akkor kevesebb lesz :DD
  • Zerénd
    szét flémelnénk a szervert is. :)

• Crem
    jaja!
    Miattam vezették be, hogy nem lehet járműre várni!:D
    Mostanság inkább átraknak mindig a vesztes oldalra. Volt multkor egy ügyes gunnerem... 8-10x lötte le Hueillát és a BC oszlopos tagjait. Mikor beírta, hogy : Head shoot! Kibaszták a serverről!:D:D

Kíváncsi lennék, ha egyszer 4-5-6 magyar bent lenne innen, mit szólnának!:D
  • SigS
    Battlefield 2
    (400 új üzenet)

• Fujiryu
    Vagy te a kocsmát is szervernek hívod, mint innen páran?
  • Fujiryu
    BambooCommandos?
  • OrionHungary
  • Szathy
    bocs, nyáron jelenik meg a bf heroes
  • Szathy
    1: a bad company csak konzolokra jelenik meg, de a "tesó" a bf3 már pc-re (is?)
    2: a bad company az egyjátékos kampányra fekteti a hangsúlyt, azaz cod-okhoz hasonlóan kidolgozott történetvezérelt része lesz, teljesen új és gyönyörű grafikus motor, rombolható környezet, csapat-alapú játék. a bf3 nagyjából ugyanezt kínálja a technikai oldalt nézve, csak éppen a multin lesz a hangsúly. egyszerre (úgy tudom) 24 játékossal a szintén rombolható pályákon, testre szabható kinézettel, fegyverekkel, squadokkal, commanderrel, miegymás.
    nagyon keveset tudni róluk, de februárban jelenik meg szintén a DICE gondozásában egy Battlefield Heroes nevű, reklámokból "táplált" ingyenes játékocska, ami a multiplayeres megoldások tesztelésére szolgál élesben. amit abban látni fogsz, azt valószínűleg a bf3-ban is (ha beválik a heroesban)
  • Stray Wolf
    Hai.

A bad company-ról tud nekem valaki valami érdemlegeset mondani? Pl teljesen új megvilágitást kap vagy csak egy feltupirozott kiegészitő szerüség? És , hogy PC-n lesz e értlme egyáltalán, mert amennyire néztem PS3-ra és xbpx 360-ra van optimalizálva.
  • mNzJean
    Ja azt csak poénból írtam oda.
  • joebacsi
    na volt időm megnézni, kurvajó :)
    nézem, már van uaz forgalmi nélkül 90ér..hmm-hmm :)

ja, a végén "produced by jean" legyen a producer helyett :)
  • Zerénd
    Elösször is Crem! Gratula! Vagy üdv a kluba? :) Aranyos a csöpség.

másodszor, ha igaz a hír, akkor hipijáésubidubidú! :D
  • havercsotány
    kircsi üdv a klubban
  • Crem
    Köszönöm Mindenkinek!:)

Engem speciel bannoltak a kedvenc serveremről!:D
  • Fujiryu
    A dakaron a helyed 8)
  • Bala10
    gratula. :)
  • uHs Gerzson
    Grat
  • norBOSS
    Köszi!Közben már a másik fórumon is írták!Kipróbálom hátha nátha!
  • mNzJean
    ok ,kijavítottam thx.
  • joebacsi
    mert nem írtál http:// -t az elejére
  • mNzJean
    ezt nemértem ,miért írja be az sg.hu-t a linkem elé?
  • joebacsi
    hát az a link, ahonnan mi szedtük le anno már nem él :(
    nézd meg ezeket, valamelyik csak jó :)
  • n003
    yippi :DDD grat!!
  • joebacsi
    [URL=http://www.gbcclan.hu/jean/uaz4x4/uazvideo.wmv]link helyesen :) (jobbkatt->mentés másként)[/URL
  • mNzJean
    egy kis Off: csináltam egy másik fórumba egy uazos videót gondoltam hátha valakit innen is érdekel , semmi komoly , van még mit alakítgatni rajt.
    www.gbcclan.hu/jean/uaz4x4/uazvideo.wmv
  • norBOSS
    Szasz legényke!Szeretném kipróbálni a forgotten hope módot de nem tudom leszedni! Kérlek segíííííts!!Lámpi vagyok!
  • Fujiryu
    gg