172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Na ez a nagy maflaság már bocs! Két speedet játszottam végig, a másodikra a kezdéskor regisztráltam. 177.-ként kezdtem a játékot, de hamar felmentem 1000 fölé. Azokkal az arcokkal nyomtam végig, akikkel a régit is. Nem volt helyettesem, de talán nyócan tudták a jelszavamat. Mikor leültem a gép elé, mindig észrevettem, valamit fejlesztek. Tehát az aktivitásommal, nem volt gond. Nem volt túlcsordulásom, csak a vége felé. Legelső falum elég balfasz helyre tette a szerver. De a többit a klántársak közelébe alapítottam. VVK. Legelső falumat el is vették, de azt hagytam is, hisz bevédeni nem lehetett. Volt 2 nagy búzás, egy kisbúzás falum is. Ha a traviánt tisztességesen lehet űzni, akkor nem lehet úgy elhúzni, mint a top40 játékos. Most nem az aranyról beszélek. A csalásokról, különféle szkriptekről. Egyszer kipróbáltam. Csodákra képes, de rossz lett a lelkiismeretem. Tudod! A grézmánki, meg különféle más, böngészőktől különálló progicskák. Automata farmoló, építő, fejlesztő progi pl. Ott sem kell ülni előtte, csak beírni, mit csináljon, míg nem vagy a gép előtt. Plusz a kereskedelem segítő, farmoló segítő, és más falujába benéző progi.
Meg a szerverre való belepiszkálás. Ha egy illetővel jóba voltál, napi, érted? napi 40 arany is üthette a markodat ha kellett. Tök ingyen, semmit nem kellett fizetni érte. Karácsonykor és szilveszterkor kaptunk ajándékba travián pluszt. Ha nincs ünnep, neked azt aranyba mérik. De a travián plusz is volt csaló szkriptbe.
Tudod ezeket ismerve, nekem ez nem játék. Utálom a csalókat minden hol. Traviánba, béefbe és a valós életben.
Második szpidet, 3600 körül végeztem. Arany és csalás nélkül.
-
akkor meg mit rinyász ? én is csak 32-es vehicle-s maokon nyomom mondjak egy szervert chimsee camper [CC] lehet hogy nem így kell írni de a németeknél sok ilyen van meg a kecseg franciáknál is
-
Odabasz xD -
a szöveget nem is figyeltem csak az volt gyanús hogy nincs benne az kis qeci kukac vadászkalapban 
-
GCsab #138678 Hát nem sajnáltam érte 7000 FT-ot...
Mert eredeti az egész... -
GCsab #138677 LOOOOOOOOOOL!!
Ez nagyon nagy! XD -
Bala10 #138676 ez valami GTA változat, az igazi Tesz-Vesz Város nagyon jó volt. :) -
asztabüdöskurvaéletmiezafasságtravian 
-
minek ikszfájer ? uccsícsenek haverjaid ! a játék keresője tökre megfelel arról nem is beszélve hogy ha nagyon oda vagy a game-ért akkor miért sajnálsz érte 2000ft-ot
-
GCsab #138673 Tudok multyzni csak az általában legjobb szervereken mostanában szinte mindig ugyan az a map megy... Nem a kedvenc mapom (Gulf of oman - 32 és 64 slotos)...
És azokat a mapokat meg már unom...
És amelyik szerveren meg a Gulf of Oman megy az meg üres...
És patchelni se tudom az egészet hogy X-fire-el tudjak játszani :/ -
mi akadálya annak hogy multizzá ?
-
GCsab #138671 Sziasztok!
Elolvastam a FAQ-t... :)
Nagyon kösz hogy megtudtátok oldani hogy 64 bottal játszak...
Már csak az kéne hogy ne 16 slotos pályák legyenek :)
Mert ezeken a csatákat már a gyűrűk urá-hoz lehet hasonlítani :D -
uwu #138670 Ez hülyeség, top 100-ba lehet kerülni arany nélkül simán.
Nem azon múlik mennyi aranyad van, hanem, hogy mennyire vagy aktív. Ha melóhelyen lehet travianozni, nem alszol, nem eszel, nem csajozol, tök jó játékos leszel.
Ha meg aranyat használsz akkor általában már annyira be vagy zombulva, hogy szarni is a gép előtt fogsz.
Csak abba kell hagyni az életet, és váltani travianra, és te leszel a király. -
a hódító ? az nincs köztük az biztos valami régi cucc ...
-
n003 #138668 semmi értelme ezeknek a fasságoknak :((
régebben beléptem egy ijjen zűrlövöldözős játékba .. 2hónap után szétbaszott egy emberke aki 2hete regelte magát :O később hallottam ho az ember 60e forintot sms-zett el egy hónapban és még büszke is volt rá :((
ez k...vára nem játék és nem szórakoztató :(( azóta megfogattam soha nem fogok effajta játékokat elkezdeni ... egy volt jó a hódító annak az sms-t még ki lehetett fizetni még az ojjan csórónak is mint én -
Én abba hagytam a traviánt. Nincs esélyed, hacsak nem vagy sok sok felesleges forintocskákkal elengedve, vagy nincs egy szerverért felelős ismerősöd ott. -
ezt miből következtetted ki?
-
Bala10 #138665 te sem tudsz nyersit küldeni?
-
Olasz francia autók, szar se érnek. -
Bala10 #138663 az csakis vmi hibás széria lehetett, nézd meg most. :D -
n003 #138662 a rönó is vót világbajnok és azis fanszija!! :D wázze -
Bala10 #138661 ígye
-
jelen esetben a citroen indexnek saját komjútere van ami rendre el is romlik mint általában a francia olasz elektronika szokott hijába csinának "jó" dízelmotrot ha "agyhalott"...
-
Bala10 #138659 teknikai tudás szempontjából mindenképpen. :) -
igazad van a forma1-ből azért lehet következtetni a személyautó minőségben uralkodó állapotokra
-
Bala10 #138657 azért ha nézed az F1-et, BMW, Merci kezdi lemosni a mezőnyt. szal lehet a német autók nem olyan jók mint amilyenek voltak, de még tán mindig a legjobb választás... hozzáteszem, nem értek az autókhoz, csak megfigyelőként. :) -
n003 #138656 méé a dzsörmen sokkal jobb?? :O hát sajna nem bár az utcsó egykét évben javult a hejjzet ... csíkszeműt kell venni de az meg drága használtan :( -
Bala10 #138655 fanszié, mit várt tőle az ember?
-
azóte semmi nem romlott el a kocsiban ...
-
a video címe "Granny Fucked Like a Pig" most vizet prédikáltál borivás után vagy a Pig Granny keresőszavak valamelyike villant be a szokásos hajnali fitymatréning gyanánt
-
Bala10 #138652 
szegény schrank... bár azért nem kéne sikongatnod
-
Shrankot lencsevégre kaptam
-
a trusted zone az a tüzfalnak 1 opcioja ugy mint hogy kiengeded-e netre az exe-ket.... a trusted zone ha van a tüzfaladban ilyen, vagy lehet hogy más a neve, azt jelenti hogy megbizik az adott exe-ben, és engedi a tüzfal, hogy fájlokat fogadjál a bf2-töl.... -
h5n1 #138649 ??? -
-
nnna még egy ügyes üzletember aki azt hisz el lehet adni a homokot a sivatagba
-
h5n1 #138646 Azt hogyan kell??El kell indítani a progit játszás előtt? -
h5n1 #138645 ok bocsika -
h5n1 #138644 Honnan lehet leszedni a trusted zone-t?Mellesleg a tűzfalam ki van kapcsolva.Most bocsi ha hülyeségeket beszélek,de nem nagyon vágom.Én csak játszom és néha visszanézném a gamét.
-
ez káposztás csak peronoszpórás