172102
  • Kovács legény
    nemtom kinek van több posztja az elmúlt 10 oldalon
  • uwu
    A közgazdászok többsége alkalmazottként dolgozi, és nem a saját üzleteit bonyolítja, hanem annak a cégnek az ügyeit intézi amelyik alkalmazza.
    Nem hiszem, hogy igaz amiket írsz magadról. Szerintem még kiskorú vagy, és mivel túl sokat nézel tévét, valami elkorcsosult idálról álmodozol, és az álomképedet tárod elénk, magadra kivetítve.
    Az hogy leírod milyen szeretnél lenni rendben van, de amilyen ideált választottál magadnak, azt sem adják ám ingyen. Megalkuvásokkal jár, ha valaki ennyire anyagias. Sok az ellensége, és nincvs ideje fórumozni sem pl.
  • willis
    nem fog menni - szerintem
  • willis
    ezzel a felfogással nem is csodálkozom rajtad hogy te is itt lógatod még a lábad
  • willis
    - nem megyek, ti csak szeretnétek ilyenek lenni
    - eszembe jut, hogy sokan lenéznek, de nem érdekel - thetnek egy szivességet
    - de nem él így mindenki! he he

- soha se feledd el, hogy honnét indultál és meddig jutottál, és a lóvét ezen a szinten már nem kell hajtani, mert jön az magától is he he
    - azt te megvethetsz bárkit sohasem leszel ilyen (mert nincsen benned kurázsi, hogy ilyenné légy)
    "Egyedül a világ ellen egy szarkupacként nehéz lehet" - hidd el nem is olyan rossz ez. Nektek is tetszene, csak ti nem vagytok elég jók. Kecsegek akik itt sirtok mert azt várjátok, hogy majd az öletekbe hullik minden és egy üzletet ha sikerül megkötnötök abból akartok megélni örök életetekben.
    Na így nem fog menni.
  • Kovács legény
    múltkor bementem az ABC-be a barátommal és egyből letagadtuk egymást, csak mert üzletben nincs barátság
  • Szotyiszán
    tudod mit?! hozzán bármikor jöhetsz kiönteni a lelkedet, ha a csúnya bácsik bántanak. nekünk ugyan pénzünk nincs, de szeretettel tudunk szolgálni.
  • willis
    azt kit érdekel a sajnálatotok? üzletben nincs barátság kecsegek
  • Szotyiszán
    sajnálom szegényt
  • uwu
    Még nem megy, szegény azt hiszi, hogy mindenki olyan akar lenni mit ő.
    Eszébe sem jut, hogy amit ő jónak tart azt esetleg mások lenézik, és elítélik.
    És nem képes felfogni azt sem, ha mindenki így élne, ő már rég nem élne.

Ráadásul hazudik, aki ilyen anyagi háttérrel rendelkezik, nem ilyen egyszerű fórumokon veri a nyálát, hanem hajtja a lóvét, különben nem lenne lóvéja. Az olyan emberek, mint amilyen ő szeretne lenni, lenézik és megvetik a fajtáját. (és persze mi is)
    Egyedül a világ ellen, egy szarkupacként nehéz lehet.
  • Zerénd
    Elemész e innen e?
  • Zerénd
    Mondtam b34 Ha törölni mersz egy postomat is, átharapom a gigádat444444
    Vagy elötte kérj engedéjt tőlem. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Szotyiszán
    én csak a mentalitásodat irígylem és én is szeretnék ilyen okos, ügyes lenni mint te.
  • willis
    hallod kecseg csak akkor ha letérdelsz és úgy szeretsz
    talán majd akkor

amúgy meg legyetek irigyek. én is az szoktam lenni mert még nincsen jahtom
    cookifej
  • Szotyiszán
    kedves willis! bocsáss meg nékem!
    légyszi meséled el nekünk az elmúlt 5éved történését heti lebontásban. minden hét 1hsz!

thx!
  • Szotyiszán
    ohh, párdon, azt észre sem vettem
    asszem most elrontottam
  • uwu
    Ne bátsad már szegényt, az ilyeneknek ez a viselkedésforma a lételemük.
    Legalább történik valami, ha túl durvákat szólsz be neki vége lesz a folyamatnak, és nem udjuk tovább gyalázni ezt az erkölcsileg nulla alacsonyabb rendű lényt.
  • Szotyiszán
    akkor nyiss magadnak egy topikot a saját fórumban és ott írkálj ilyeneket.
    ez a topik nem rólad szól. faszfej.
  • Bala10
    én át is helyezem a főhadiszállásomat egy másik topikba
    nem is értek a bf2höz, meg nincs kedvem willis féléket hallgatni, sem olvasni.

a többi topikban találkozunk.
  • willis
    ecsém a lehetőség mindenki elött nyitva áll, csak van aki azt ki is használja!

ha nem érdekel akkor meg ne olvasd és legfőképpen kerüld a válaszokat is
  • uwu
    Hát akkor hajrá, harácsoljál csak. Remélem nem marad időd élni
    Ha mégis akkor kívánom, hogy találkozz össze egy magadfajtával, és belezzétek ki egymást, egymás vagyonáért.

Lehet ám másképp is pénzhez jutni, igaz nem olyan sokhoz, de a kényelmes élethez az is elég...
  • uwu
    Szerintem nem gáz, hogy ilyen a fórum.
    A BF2 amúgy is játszhatatlanná vált. Nincs egyetlen normális szerver sem. Mindenki infanty-ra jár kempelni a spawnolókat. Az a néhány szerver ahol jármű is található, meg az adminok magánbirodalma lett.
    Rendszeres, hogy a szervereken mindkét oldalon elviszik az adminok a repülő cuccokat, és nem egymás ellen harcolnak, csak lövik a földön szaladgáló szerencsétleneket. Ha véletlenül lelövöd az admint bannolnak a picsába.
  • Szotyiszán
    kicsit sokat gondolsz magadról. senkit nem érdekel, sem a betegséged, sem az, hogy merre jársz, mit csinálsz.
  • willis
    kiveszem belőle a lehető legtöbet amit csak tudok - kertesház, lakás, föld, autó ezért hidd el megéri!
  • Szotyiszán
    hát igen... mondták, hogy nehéz a prostik élete.
  • OrionHungary
    ok
  • OrionHungary
    ne már megint kezdődik a becsmérlés... adjátok már körbe

• Kovács legény
    amit 2-3 év alatt tapasztaltunk az benne van a faqban meg ott a gúgli, amúgy ha értelmes a kérdés válaszolunk:)
  • willis
    látom lusta vagy utánajárni neki akkor a fantáziádra ízom kecseg
  • uwu
    részvétem
    mindíg nagyra becsültem azokat akik ilyen gennyes munkát is el tudnak végezni, mint amit a te szakmád megkövetel
  • OrionHungary
    ha már itt tartunk nekem az nem tetszik amikor valami ismeretlen idejön kérdez valamit (lehet butaságot) legtöbbször válasz nem érkezik maximum annyi hogy B34 FAQ meg ilyesmi... azért legalább néha szólhat a forum a gaméról mert amit 2-3 alat tapasztaltunk sokat segíthet annak aki most fedezte fel a gamét...
  • JAG1
    Áááá...
    Sosem fogok. :-)
  • willis
    Megkövetlek elnézésedért és igérem, igyekezni fogok a megfelelő hozzáállást tanúsítsam a jövőben.
  • n003
    2. mivan kinőttél már a banánozási vágyadból?
  • JAG1
    És nem akarsz már végre megdögleni?
  • n003
    szegény csóti :( mit ártott neked?!
  • Kovács legény
  • willis
    legyen elég annyi,hogy közgazdász vagyok.
  • Running
    Igazad van a kiírtás szó tényleg elég kemény volt, elnézést érte, legközelebb próbálok óvatosabban fogalmazni. Nem, nem fogom törölni a hsz-edet, mert nem volt benne semmi olyasmi amiért erre szükség lett volna. Nem kell fogyatékosként kezelni, szoktam érteni a szóképeket, jómagam is sokszor alkalmazom.

Igazából szeretettem volna elkerülni 3 dolgot.

1. Egymásnak irogatunk arról, ki mit lát helyesnek, habár jó téma, de más számára nem biztos hogy az.
    2. Kívüállókban az maradjon meg h milyen társaság ez, csak egymás hátsójának megcsinálásáról van szó (még akkor is ha esetleg szóképeken keresztül is van ez levezetve), meg satöbbi.
    3. Megkértem mindenkit aki itt rendszeresen fórumozik, h icipicit vegyen vissza, mert már túlléptünk egy határt. Igen magam is beleveszem mert én is ehhez a társasághoz tartozom. Igen, Zolly-t is szó nélkül kitörölgettem, pedig ezer éve ismerem már, tudom mit kockáztattam. :D

Igazából jó ideje házigazdája vagyok ennek a topiknak, és nem sírhat senki amiatt h mennyire vasszigorral kezelek itt mindenkit. Hidd el nekem is sokszor egyszerűbb lenne, ha szólnék egy moderátornak, olvasson vissza 3 oldalt és ossza ki a büntetéseket. Mindenki meg is kapná a maximum pontot szó nélkül. Kell ez nekünk? Vagy kell az, h megint valami idióta idejöjjön (mint a gz8) és kib***on mindenkivel? Szerintem nem hiányzik ez senkinek, habár izgalmasnak találtam, h mennyire gyorsan összefogtak az emberek.

Én igyekszem védeni mindenkit, igyekszem h megtaláljuk az arany középutat a vicceskedés és a fórum szabályai között és igyekszem nem kötözködni azokkal akik nem érdemlik meg, habár erre néha nincs garancia mikor kemény sörelvonási tüneteim vannak.

Összegzés:
    Mindenki tegye okosan a dolgát és akkor nem lesz gond.

Elnézést a szófosásért.
  • OrionHungary
    szevasz meggyógyultál már teljesen?