172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
110$ buktam tiz perc alatt. jobb lett volna haza se jövök baszná teherbe!!!!!!!!Most meg nulla $al nézem a holdat. Erre mondom, hogy még bf2zni se tok mer kurvára senki sincs a szerverünkön. -
poker...rs ilyesmik mennek most:) 1200 - a 60.helyen vergödök -
ez a bf2 megdöglött mint a kibaszott büdös szarom. Sehol senki. Egy tetves kibaszott szervert nem tudunk megtőteni. Bassza meg a kurva isten fasza.... -
nab+,ezt is elbasztam mert hatszor javítottam át,na mindegy
-
F35ről azt írtam,h.túl nagy a hitbox:) viszont a másikban igazad van,a logikai kapcsolatot nem sikerült felfedeznem a "ne haladja meg ennek a teljesítményét és kb.egy szinten legyen ezzel" és "a teljesítménye a kettő közé essen" között:D -
-Én már megszoktam, hogy a heli alá kell célozni :)(btw szerintem ha megpróbálják kijavítani mégszarabb lesz mint volt)
-Sztem főbézen ne lehessen tkzni az lenne a legegyszerűbb(mondjuk hiányíozna ez a móka)
-Nem sikerült lefordítani:F35B-ről azt írják, hogy szerintük túl nagy a hitbox azért szar.Változtatni kéne, hogy a mig és f18 közé essen hatékonyságban.(sztem mindegyik repülőnek olyannak kéne lennie mint az f35b és akkor boldogság lenne.és több töltényt a migbe, a 300 sztem kurvakevés.600-al évekig ellehet úgy az ember hogy nincs reptér de 300-al 5 perc és vége.De sztem ezen is csak rontani fognak)
-a claymore felrobbantás tetszik:) (mondjuk az is kéne hogy az aknát is vigye a gránát, meg a tank ágyuja.régen jó volt hogy akár melyik kempelő barmot ki lehetett szedni a tankból egy akna+kézigránát kombóval)
-Unlockok most is szarabbak mint a többi fegyver, maradjanak azok ezután is:)
-Ja és aki több mint száz órát ment gyalog vagy tankban valamelyik mapon ahol van légijármű, azt ne lehessen lelőni légi járműből.ezzel még egy vitának vége lenne.(és légvédelmi képességgel felszerelni mindent ami mozdítható)
-medicpakk meg maradjon úgy ahogy van.A többi kasztnak is megvannak az előnyei. -
különleges tehetséggel :D -
n003 #146436 és hogyan lehet a bf2 a kód4 összehasonlítani?? :O -
én már alapból nem bf2zök, rosszabb mint a kodnégy
-
n003 #146434 igaza van pojéban van pár map ahol nem tudod eldobni a medikpakkot .. csak ha elővetted gyógyulsz-gyógyítasz a megszokott tempóban -
-
eztamedikpakkotdobálokráfekszeklojjebazdmegugysehalokmeg cuccot is kivenném a francba a játékból
-
-
Itt a jó része,többit majd ha lesz kedvem.
Javaslati lista a BATTLEFIELD 2 1.5-ös patchéhez
------Bugok, hibák, stb.-----
-Az F35B repülő javítása.A totalbf2-es arcok utánanéztek,és a repcsi hitboxa csalóka,egyszerűen túl nagy,ezért találja el a rálőtt rakéták túlnyomó többsége,ez teszi az F35B-s mapokat(pölö:Wake Island)abszolút kiegyenlítetlenné. Ideális esetben sokkal kisebb kellene,hogy legyen a hitbox. A teljesítménye nem haladhatná meg az F18-asét,és kb.egyenlő szinten kellene lennie a MIG-29-essel.
-Ha a hitboxok módosíthatatlanok,akkor talán a levegő-levegő rakéták teljesítményét kellene visszafogni. Ne legyenek olyan szarok,mint az 1.12-ben,de ne is olyan jók,mint az 1.4-ben. A föld-levegő raksik(Stinger, IGLA, Essex) hatékonysága maradjon olyan,mint az 1.41-ben.
-A netkód javítása (célba találás). Számos videó kering a neten a találatok "be nem adására" (keressetek rá a YouTube-on a "BF2 hit detection" szavakra),ami mutatja,milyen ritkán nem adja találatnak,amit úgy láttál,hogy eltalálsz. Ezt bárki könnyen leellenőrizheti bármelyik BF2 szerverre csatlakozással. A hitboxoknak sokkal közelebb kellene lenniük a modellekhez ahelyett,hogy csak méterekkel mögöttük kullognak.
-Javítsák a helik netkódját. Egyszerűen megengedhetetlen,hogy a helikopter elején átmenjen a rakéta. A hitboxuk igen kiszámíthatatlan/szeszélyes. Ahogy fentebb említettem,egy,a heli elején átmenő rakéta sosem jelent találatot,de van olyan eset,amikor egy alatta elsuhanó rakéta találatot jelent.
-TV rakéta hibák javítása. Például amikor kilövünk egy TV rakétát,átváltunk gépfegyverre,majd vissza és akkor kezdi tölteni a rakétát,megakadályozván az újbóli tüzelést. Másik eset,amikor a gunner hallja a kilövés hangját és esetenként a pilóta még a kilőtt rakétát is látja,de valójában nem sül el a cucc.
-Az SF-ben a Warlord mapon található palota hibájának javítása.
-Wake Island airfieldje mellett be lehet menni a házakba-ennek a hibának a javítása.
-Karkandon a market melletti TOW-nál is be lehet menni a házba.fix pls.
-A bombázó repülők gunnerülésében a célkereszt javítása,most csak a SU-34-ben használható;ezt a CAL ligában használt BFPro mod kiküszöbölte.
-A fegyverek hangja nem mindig van szinkronban a tüzeléssel.BFPro megoldotta.
-Néha a sniper fegyók távcsövébe nézéskor egyből visszakerül leeresztett módba(amikor nem nézel a távcsőbe).Nem tisztázott,hogy ez a szar netkód vagy a lag/pocket loss hibája,de amennyiben a netkódé,jó lenne kijavítva látni.Ezt a problémát sokféle fegyónál előkerült(távcsöves,iron sightos,stb.)
-CTD=Crash To Desktop(magyar nevén kibasz asztalra)bug javítása,amikor felveszel egy kitet és bezárja magát a játék(egyéni komment:nem csak ilyenkor szokása...).
-Szerverkereső ezer meg egy bugjának javítása, pölö mikor kedvencek frissítésénél eltűnnek a szerverek,mikor néha nem lehet beírni semmit a szűrőkhöz,és persze az ominózus 99823498 pingek kiírása szervereknél,valamint a szerver infójának percekig tartó kérése(ilyenkor az egész kezelőfelület lefagy,míg nem érkezik meg a kért információ a szerverről).
-Néhány játékos jelezte,hogy amint sprintelni próbálnak,egyből elfogy.
-A "közlegény" bug javítása,amikor belépsz egy szerverre,és nincs unlockod és/vagy rangod.Nem tisztázott,hogy ez GameSpy vagy szerverbug-e,de jó lenne ha kijavítanák.
-A kilógatásos bug megszűntetése,vagyis ne lehessen a heliből a gunnert kilógatni,ha egy ember kilóg a heliből akkor mindkettő lógjon ki(nem támogatom,faszlámák takarodjanak a gunnerülésből)
-A szalagok leírásának elérése BFHQ-ből,jelenleg csak az az egy módja van ennek,ha a "nemrég elért kitüntetések" közt megnézzük(külföldi lusta disznók)
-Az automata fegyók tüzelési hangjának beragadását is javítani kellene.
-A commander nem látja scan-nel azt a járművet,amiben a vezetőülésből másikba ült át a játékos(és abban a pozícióban is marad).
-A defib több egymás utáni kiütés után ne töltődjön újra azonnal.
-Ha a TOW-ból vagy AA-ból kilőjük a rakétát(AA-ból mindkettőt),és a játékos kiszáll,mielőtt újratöltené,akkor amint újra bepattan valaki,le kellene játszania az újratöltés hangját.
-A repcsik lézeres raksija bugos. Néha amikor újratölti a 4 rakétát,nem lehet a célzónézetből átváltani.Máskor bár hallatszik a hangja,vagy látszik is a rakéta,mégsem lövi ki. Ez általában nem javul meg,csak ha a játékos kiugrik,vagy széttörik a repcsi.
-A szerver betöltő képernyő még mindig bugos. Általában az alapvető információkat mutatja,IP-t és szerver nevet pedig nem.
-Ha a "Sergeant Major of the Corps"(azaz Első Főtörzsőrmester/Főtörzszászlós/Vezénylő Zászlós) rangon még áll valaki,az aktuális Sergeant Major(azaz Első Főtörzsőrmester/Törzszászlós)rangot kellene adni neki.Az utolsó SMotC 170 ezer ponttal áll,Február óta nem játszott(1.2-es patch után) és ezért soha nem léptették elő még Lieutenant Colonellé(Alezredes)sem.(btw,tavaly februárra gondol szerintem...vagy tavalyelőttre:-))
-A kitek kiválasztásánál az unlock csere el van baszva. A következő fegyver árnyéka nem pontos.Pl.ha kiválasztod a medic kitet az AK101-el,a fegyverváltás melletti árnyék 2x ritkábban lesz a G36E árnyéka,mint az L85A1-é,és a G36E-é újból.
-A MEC hajóinak RPK-74-et,a kínaiakénak pedig Type 95-öt kéne cipelnie az orrában.
-Több játékos is jelezte,hogy nem kapták meg a Middle East Service ribbont,holott minden követelményt teljesítettek.
-MECSF és SEAL kitüntetéseket néha hamarabb el lehet nyerni(a szükséges idő elérése nélkül),néha pedig sokkal később sem adja meg. -
hámozás közben távol csöpögő nedvesség -
gondolom azért kell a síszemüveg hogy amit a lombik mellé lövelek az ne okozzon tartós látáskárósodást
-
-
Bala10 #146426
-
2A lányok csoszog a páncélszekrénybe szoba miután ami volt tornaterem egy brutalis órája osztályoznak. Néhány ismeretlen indoknak öregasszony vérzéscsillapító felkelt az ágy a rossz oldalán és vett ezt ki a harmadik idődszakán idősebb lányok csoportján. “Júdás pap,” gyékényfonás sóhajtotta pehely pangás rövid időt közben a pad a páncélszekrénye előtt, “mi a baszás volt-e ami minden körülbelül!?!” “Én alomfa,” boglya válaszoltam hámozás közben távol csöpögő nedvesség rövidek és elkezdődik ing, “nem tudok ha csinálnám ezt a következő osztályomnak!” Mindenki a páncélszekrényben szoba megbotránkozás egy állapotában, de után vett néhány percnyi pontossággal mér visszanyer ezek a minden levetkőztettek meztelen és élén áVlltak távol a záporok. Meleg víz amint a megnyugtató folyamaik ezek alatt a fárasztó izmok kezdődött pihenni egy bitet, és mint volt-e általában az eset, sokkal maszturbáció nyíltan egymás előtt és lelkiismeret-furdalás nagy orgazmusokról mások közben nézett-e. Mindet a lányokból, azonban, gyékényfonás aki a teljes osztály az irigysége amiaban rendelkeztek-e hihetetlenül nagy mellek és egy tökéletes órával üveg számjegy!"
-
nnna most aztán letesztelem a forddítóprogit ...
-
ez nem vicc nálunk anno középisibe az egyik kiskecseg kiakasztotta a másik kiskecseg bicóján a fékbovdeneket és meggondolatlanságból okozott súlyos közlekedési baleseti kisérlet miatt igazgatóit kapott
-
Nemkicsit bepöccent a warrior
-
-
Talán tanulni kellene az előző hibából és ide kellett volna nyitni!
Nekem is sikerült anno! -
nnna ki fog mindjárt jönni kisírt szemekkel ? hát a fáradhatatlan harcos a sikertelen topiknyitás donkihótéja az érdektelen modok messiása :
-
Bala10 #146418 amikor kiadják amúgymeg 
-
láma leszek mert 2 napig nem voltam itthon de mikor is lesz 1.5 peccs????? -
ez a family guy mekkora fos még az első részt sem tudtam végignézni
-
target locked
-
+...szok mindenkit
-
ennél több kell ide 
-
Bala10 #146412 -
-
-
Bala10 #146409 se ez, se az nemér... ez nemér
-
igen de a nokszos meg a junikospicsa nem éri
-
Bala10 #146407 énekes? :) -
nyomj egy képet nála jobban kinézőről (sóderklub : "megbaszlaaakzsééédaaaa" nem ér
)
-
sztem inkább maradjunk a hangjánál
-
már akkoriban is bejött ez az emanuell-es külseje
de amit a grafikusok műveltek vele ezen a borítón az egyszerűen fantasztikus