172102
  • JAG1
    :-)
    webfordítás:

Back Oilfildsen dot that not.it the legkiegyenlítettebb map in all of the game.I would be glad about him anyway with a word if it nyomnánk(Kubra too good, but if we fail it intaket what is rather probable if he jumps a leader from the bomber then onnantól sucking really.with a word Kubra it not good because USMCnek is too big his benefit)
  • Fujiryu
    Ők nemtudnak magyarul.Ha meg lefordítják a schrank féle fordítóprogrammal akkor csak jól járhatunk :)
    Legvégső esetben meg mind a harmincan megindulunk késsel és kitoljuk őket a pályáról :)
  • Fujiryu
    Meg még annyi, hogyha beszorulunk, akkor a bombázóval bármikor tudunk új bázist foglalni ha az anyósülésről ugrik a leader.túl sok zászló és túl messze van egymástól, hogy bombabiztosan védeni lehessen.
  • JAG1
    B+, leírtad a taktikát... Ezt olvassa most a sok metrósexuális, esernyős angolfasz... :-)
  • Fujiryu
    Hát Oilfildsen pont hogy nem.Az a legkiegyenlítettebb map az egész játékban.Szóval én mindenképpen örülnék neki ha azt nyomnánk(Kubra is jó, de ha bukjuk intaket ami elég valószínű ha ugrik egy leader a bombázóból akkor onnantól tényleg szopás.Szóval Kubra az nem jó mert USMCnek túl nagy az előnye)

A JCSR-rel Oilfilds volt a választott mapunk conq32es ladderban.Jó taktikával akárkit meg lehet verni, mert az erőviszonyok ugyan azok.A tankok ha nem a puszta közepén állnak védve vannak(mindenhol vannak házak ahova be lehet állni, sőt még épületek is).Támadni jeepekkel kell és AT-val, a tankokkal a zászlónál maradni és fedezékből védeni.Ahogy joebácsi mondta mapon 5 AA van és minden zászlón igla.Szóval a légvédelem ha szervezve van akkor elég gyorsan hazavágja az ellenfél légierejét.Nem egy waron szedtük le úgy a repcsiket, hogy KLegény,Csöves meg Gaba az iglákba beült(iglába és légvédelembe olyanok üljenek akik már eleget játszottak vele és tudják kezelni, és nagy türelmük van).

A helivel sincs sok gond ha a helis leszedi(a jcsr-ben én és wolfi helizett, és amíg a levegőben voltunk addig nem volt ellenséges páncélosmozgás).Ez ugyan úgy igaz a repcsikre.Szóval az iglásoknak akkor van dolga ha valamelyik a repcsi leesik, mert a helik ellen nem sokat tudnak tenni(a repcsik viszont veszélyesek).Viszont a jeepesek fél perc alatt leszedik a heliket(messziről elé kell célozni a gépágyúval).Szóval oilfilds a sok fa és domb miatt jó map mert minden fedezékben van és észrevétlenül lehet mozogni.Amikor én heliztem oilfildsen az első dolog amit megtanultam, hogy a zászlóink elé sose menjek, mert a jeepek az erdőből fél perc alatt leszedtek.

Támadni meg egyszerű.Mi azt csináltuk, hogy a bombázóból elvitt egy leadert, megszórták a bázisról kijövő páncélosokat és a leader ugrott az ellenfél bázisa melletti zászlónál.Amit az esetek 70%-ban behúzott.Eközben én a helivel vittem középre egy leadert és utána foglalkoztam a helivel.A főbéz közeli két zászlóhoz meg a főbézünkről mentek az emberek.

Szóval Oilfilds jó map, mert tele van taktikai lehetőségekkel, és ha értelmesen csináljuk akkor nagyon jót lehet játszani rajta.Beszorulni meg szinte lehetetlen.Ez az ami Kubráról nem mondható el.Mert ott ha bukjuk a repülőt akkor szopás az egész.

• REPS0L
    azhát :D
  • Maak
    rohatt kempercsiter vagy
  • REPS0L
    milyen spawncamp ez te gyökérállat.
  • n003
    azdpersze 1,5 mi?! :DDD
  • n003
    vótmá :DD meg lehetne is :D
  • joebacsi
    ahol közel azonos képességű vadászok vannak (oilfield, kubra) ott nem vészes a repülés, mert várhatóan zaklatják a bombázókat annyira, hogy ne tudjanak dominálni az egész mappon

másrészt ennyi embernél már ki lehet használni minden földi légvédelmet, amik azért így már tudnak hatékonyak lenni, csak szervezettség kell hozzá
  • joebacsi
    az érdeklődés alapján lassan lehet szervezni egy 32vs32 magyar vs magyar funwart :)
  • atomboy
    Akkor legyen az uj tankos map, azzal a feltetellel, hogy senki sem repul. Aki megis repul, az repul a szerverrol.
  • uHs Gerzson
    Tankok garmadálya = owned by Bombázo és heli

De van légvédelem de az tudjuk hogy pocsék...
  • Beers
    Szokásos, szarrá bombáznak!
  • JAG1
    Én meg ponty fordítva vagyok.
    Mindenhol inf vagyok. :-) Mondjuk olyan lvl 1,5 áté szoldzsör. :-)
  • Running
    Még akármi lehet...tényleg az az új tankos map milyen? Még nem is játszottam rajta.
  • atomboy
    Sztem conq-ban jo lett volna Fushe Pass es inf-ben Mashtuur City.
  • uHs Gerzson
    TE lvl 1 áté szoldzser :D
  • jappy
    ;-)
  • Running
    Mivel úgy tűnik conquest téma lesz, így szerintem egy Karkand+Kubra párosítás lenne jó. Karkandot nagyon sokan szeretik. Kubra meg okos döntés, mert sok a jármű és nem annyira visszaszorulós mint Oman, Dalian, Wake, meg ezek.
  • n003
    oilfield az jóó :) inkább mint a karkand .. ott meg inf mehet mondjuk az engem nem érdekel mert nub vagyok ahhoz .. szeressem a szép nagy célpontokat mint egy tank meg ápécé :D
  • Fujiryu
    Szerintem karkandon az inf és a conq ugyan az.Akkor legyen már egy kicsit jobban conq map.Pl Daqing, vagy Kubra.Nekem a személyes kedvencem a Daqing, de jópáran szeretik Kubrát is mindekettő televan járművekkel.(Vagy lehetne Dalian is csak ott a j10 kontra f35 esélytelenít ha nincs bc).Conqba olyan map kéne ahol sok páncélos van nem csak 3.Mert azokra elég sok jelentkező lesz szerintem, és ez alapvetően kicseszés a többi 30cal, hogy ők 4 kört infantrizzanak míg 3man tankoznak.
  • n003
    nem rád értettem

• OrionHungary
    karkand 64 2kör infantry 2 kör conquest, ők is választanak egy mapot és azon is 2kör infantry 2 kör conquest
  • jappy
  • n003
    tudod gémóver nem a szívünk csücske ezt alapvetően saját magának és az önsztárolásnak köszönheti amit itt régen művelt .. és lehet hogy ő a helisek atyaúristene de akkorsem szeretnénk vele játszani .. inkább töltjük azt a kevés időt - amit játékkal tölthetünk - olyanok társaságában akiket tisztelünk és szeretünk .. kb ennyi
  • Tresh
    akkor nem szóltam..
  • jappy
    jó helis? Szerintem egy gyáva giliszta. Addig jó helis mig felnem száll az ellen. Ahogy vesztésre áll lelép a gecibe. Szar kempelő csicskapalántanigger...
  • Tresh
    Nem tudom miért kell valakit kizárni a stílusa miatt... Nem ismerem gameovert, csak olvasgatom a topikot. szerinem jó helis, kit érdekel a stílusa? tegye a dolgát azt jólvan.
  • havercsotány
    dá báképzelt vagy
  • Kovács legény
    Gondolom Gémóver egyik képzeletbeli barátja vagy
  • uHs Gerzson
    Te aztán rohadtul informált vagy. Mintha tudnád mi megy errefelé...
  • JAG1
    Ezeket mire alapozod?
  • JAG1
    Nono, te nem vagy ember, szal....
  • Running
    Kosi te sose voltál jó.
  • koschwarz
    feltettem a bf2-őt megint több hónap kihagyás után. és még mindig jó vagyok.
  • n003
    b34 pont hogy klános arcok lesznek elsősorban akik már 3éve WARoznak ezzel a bughalmazzal .. én pl páblikon nagyon ritkán vagyok pont a csapatjáték hiánya miatt

és nyugi bele a klánok nagyon is tisztában vannak a saját és a többi klán 'erőforrásaival'
  • Running
    Megkérnék mindenkit, hogy ne itt jelentkezzetek a témára, hanem a bfcomm fórum topicjában. Minden további infó itt:

topic1

topic2
  • Kovács legény
    az 50vs50 volt ha a nemzetközi bajnokságra gondolsz