172102
  • n003
    :DD jah hogy repűt a sok kisköcsög :DD
  • SigS
    Szarakodtok itt, pedig mondom hogy Joebá logojával van gáz
  • jappy
    hát mivel a ránkbizott feladatot elvégeztük csalódnél is ha kikapnák a seggünk alól a heli:-)
  • atomboy
    Az mekkora moka volt. Foleg, hogy Cino oromeben felrobbantotta a lelatonkat... :)
  • n003
    húúhhúhúhúúúúúú mekkora tk-party lesz ebből a hun-ing meccsbő
  • n003
    :DDD
  • Running
    Árpi ne engedj az erő sötét oldalának!
  • Bala10
    "ez egyszer itt mind a tiéd lesz fiam.
    mi? a függöny?
    nem! a hegyek meg a fák...
    nade anyám...
    apád vagyok" :D

vagy valahogy így van.
  • jappy
    Gyerek vagy még, nem vitázok! Szarok az 1v1-re nemérted? Amúgy ha a leaderek úgydöntenek felőlem viheted a helit.! Leszarom. Fő, hogy verjük el a kibaszott Angolokat!
  • Bala10
    űű, holnap nyomulhatunk
  • JAG1
    :-DDD
  • n003
    te meg a tél-a-pró
  • JAG1
    Link...
    Kell a core, meg a levels. Így vagy 2,5 giga...
  • n003
    jahh te máncsak tudod mirő beszész és tanuk is vannak :DDDDDD
  • Tresh
    te vagy a pró
  • n003
    azé letté te ijjen :DDDDDDD
  • Deqwator
    1vs1 powaaa:D
  • McKenny
    te hazdusz
    ugy volt annak indult hogy csak játszunk engedtem mert publicon se voltál nagy helis..
    aztán tsen beszóltál vmi ilyet nem is vagy jobb
    aztán akkor mondtam jó legyunk komolyak onnan tól számítva lett annyi
    de én vevő vagyok bárkivel 1v1,2v2 re viszavágó? ozt a végén a screen nél majd kédezem hogy ne tudj hazundi CONFIRMED
  • Bala10
    kérek linkt
  • SigS
    ANYÁM
  • JAG1
    Te meg gyere Prolyekt Realityni. :-)
  • Bogdogege
    Az én Árpim többet ér, mint a te három repedtsarkúd

• JAG1
    A tisztánlátás és anyázási célpont kedvéért...
    Az egész onnan indult, hogy megjegyeztem szvsz feleslegesen túlparázzátok.
    Erre mindenki nekem esett, hogy márpedig taktika, meg gyak kell.
    Rólad, meg a szervezésről, más munkájáról, takitákról egy szót sem szóltam. Nem is lenne miért. A szervezést, kézbentartást maximálisan jól csinálod szvsz, taktikához nem értek, szal ezekkel nem is foglalkoztam.
    De hanyagoljuk a témát sokadszorra mondom.
  • McKenny
    felvettelek sztem
    coldf?
  • REPS0L
    engem is basztál felvenni xfirere, htx
  • SigS
    Gyerekek, ne veszekedjünk, kezdem én a békítést

• McKenny
    jajjaj mi lesz most velem
  • mesor
    Közben kiderült, azért tévedtem el Dalianon, mert Oilfilden játszottunk...
    :D
  • Boxer HUN
    17 éves vazze... azért még büntetnek...
  • mesor
    jajj gyerekek nyugi már...
    Nem kell összekapni minden kis hülyeségen. :)
    Nem kell itt odaszúrni egymásnak, ki mekkora pro, ki milyen béna...

Én pl azt hiszem elég nagy tapasztalatom van már a bf2 terén, de majdnem 1 éve játszottam utoljára és bevallom tegnap simán eltévedtem dalianon és mustáron is KTC-től kellet megkérdezzem melyik gombbal tudom felszedni más csomagját a földről. :DDDD

Ez az angolok elleni meccs elsősorban arról szólna szerintem, hogy sikerüljön a scenet kicsit összerántani megint. + egy minimális taktika azért nem árt meg senkinek.
  • Deqwator
    "ha már több az átlagéletkor mint 16, akkor ne viselkedjünk már úgy mint a kibaszott ovodások és próbáljuk meg ne marni egymást a nap 24 órájában."
    milyen unalmas lenne a világ ha minden tökéletes lenne:D ,ezért kell néha úgy viselkedni mint az ovodások értem?:D
  • Bogdogege
    Vigyázzatok magatokra mert támadnak az izraeli neonácik
  • n003
    látomma mindenkinek felborult a hugyosbilije
  • Running
    Megmondtam McKenny hogy ha tudsz viselkedni és nem lesz veled gond, akkor a kövi meccsen viszed a helit. Erre 2 hete téped a kibaszott szádat miért nem te kaptad. Tudod miért?
    Nem azért mert nincs klánod, hanem mert képtelen 3 sort memorizálni. Nem érted meg amit mondanak. Mondtam h ha viselkecc jár a jutalom falat, ne viselkedtél, nincs jutalomfalat. Döntsd el mit kapsz, mert h helit nem az biztos, maximum egy kibaszott nagy lófaszt a visítós seggedbe, azt kapsz b+.
  • n003
  • Bala10
    már ne is haragudj, de mari fűzőjét nem lehet szónélkül hagyni. :D
    (borzalmas!!!) :)
  • havercsotány
    én is láttam ezt a 1v1 et és úgy ahogy te bujkálgattál csak üres szerveren lehet megcsinálni egy kocsi leszedett volna azonnal .De ettől függetlenül kúrva jól helizel meg repcsizel és akár vihetnéd a helit is DE FUJI RÁNK OSZTOTTA KI !
  • n003
    "Miért kell mindenért flémelni"

a 150k elég jó indok?
  • jappy
    :-)14-6 lett kis hazug!:-)(ebbe nem megyek bele mert hosszu lenne elmondani korrekt hozzáállásodat! ÉN az voltam!!)

Visszatérve a Kenny az isten statodhoz. Ki van adva a repcsiseknek, hogy basztassák a légijármüveket. Mi végig fentvoltunk helivel egyszer nem szedtél le!3-4 szer odabasztál f15el egy két zászlóhoz oszt cső. Lett csilivili statod. Mit értél el vele??
  • Running
    Na csak az igazság kedvéért, nehogymár az jöjjön ki az egészből h valakit kizárok mert nem volt gyakon. Ájjon már meg a fogaskerék emberek. Livius szólt, nem lesz HEG mert meccse van. Király lesz helyettük más, ennyi. Gsbf2-t meg helyettesítik, pótolják ha kell. Jagnek ez nem szórakozás, ő lelépett, ennyi. Azért ne állítsuk már valótlant jó, mert kibaszottul felbaszom az agyam.

Unatkozás témakörhöz: Ez most hogy is jött elő? Azért mert atomboy-nak vagy nem tom kinek, nem akadt dolga egy gyakorláson, most ezen kell lovagolni? Komolyan? Hagyjuk már ezt.
    De hagyjuk azt is, ki családos, ki dolgozik, meg ki nem, ebbe belemenni szörnyen gyerekes.
    A képlet nagyon egyszerű, aki időt áldoz erre, az játszik, akinek meg nem tetszik valami, vagy nem áldoz erre időt, az nem játszik. Ennyi. Senkit nem ütöttem, vertem rúgtam, hogy kötelező a részvétel a gyakokra, vagy bármi másra és senkit se hitegettünk semmivel. Adott volt rögtön minden, taktika-gyakorlás-meccs.
    Nem értem miért kell mindig ilyen gyerekesen viselkedni. Miért kell mindenért flémelni, miért kell mindent 50x elmagyarázni, miért van mindig valaki aki jobban tud mindent.

Elnézést, de nem sóska-jóska bété angol csapat ellen fogunk megmérkőzni, akik nem tudják merre van a pályán a sarki vegyesbolt. Szal véletlenül se keverjük a spanyol féle feldőlünk a szeróra, oszt mehet a hent témakörrel.

Komolyan csak annyit kérek, ha már bf2 scene-nek hívjuk magunkat, és ha már több az átlagéletkor mint 16, akkor ne viselkedjünk már úgy mint a kibaszott ovodások és próbáljuk meg ne marni egymást a nap 24 órájában. Igyekezzünk apróbb problémáinkat magunkba tartani, és nem két napos flémeket indítani azáltal, mert marinak nem tetszett a fűzője, köszönöm.

Aki meg pörgetni szeretné a topicot, puncizzon, ennyi....