172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
A te köcsögöd le lett sz@rva??? 
Az enyém meg elgurult a pajzsom mögé... a köcsög..
-
papucs...
-
leléptem mert jelenésem volt az asszonynál 
-
uwu #147958 Én meg a legjobban a pilótákat útálom, a pilóták szokták a leginkáb leszarni a csaapt érdekeit, mindíg miattuk van a szopás.
Minél nagyobb a pilóta arca, annál nagyobb a gáz.
-
De én a legköcsögebb. :-D -
ámen és mindenki kocsog -
fogjátok már fel hogy az én apukám a legerősebb és ha kell helivel is kiszopatja az egész brigádot... hagyjuk már ezt a skill meg 1v1 meg warozni kell, annyit kell írni NEKEM VAN A LEGNAGYOBB BÜDÖS GÉMER KOCKA FEJEM
-
JaNeK2007 #147954 

-
:-) -
atwe #147952 JEAN alteregó? :D 
-
Amúgy én nem európához hasonlítottam magamat hanem hozzátok
Ott jetbe szart se érek.Ha 1v1re kerülne sor.De mivel nem játszok olyat nincs gond.Publicon meg elég ennyi is ami van(van nem egy public ahol erősebb az ellenfél mint a gyakwaron)heli? na az publicon elég ritka az akitől félek.ott viszont játszok1v1et mármint próbálok tanulni.maijáték.Pm-be megegyezunk mikorjátszunk.Meg ne higgyétek azt hogy én ezt a játékot halál komolyan veszem énis szoktam hulyéskedni nem is keveset(ugye over) -
JaNeK2007 #147950 
-
Bala10 #147949
-
Bala10 #147948 -
Bala10 #147947 naaa, ez nemaaz
-
Bala10 #147946 ezt nem jelenítette meg
-
Bala10 #147945 :D
-
Te! JoeTATA... Nem sok egy kicsit a szénsav a logódban???
-
Psssssz... Vigyázzatok! Itt van Janek!!!
-
ték -
Semmi, semmi... csak Fuji megmondta a frankót...
-
Akkor is: pina pina punci, vagina és nunci :D -
JaNeK2007 #147939 mizu? látom warra készültök
-
Nagy a csend
-
Az 1v1-nek semmi köze nincs egy conquest warhoz.Ott a két heli egymásra figyel csak és semmi mást nem csinál.Az első ilyenen 1v2 be játszottam lengyelek ellen.Kiszoptam 25-19-re, és rájöttem, hogy ennek semmi köze egy igazi conq warhoz.Az egész arról szólt, hogy ki tud fedezékben maradni.Egy conq waron sokkal nagyobb a map, és még lőnek is rád ha beálsz a földön egy ház mögé...Szóval ne menőzzél már itt azzal, hogy 1v1ben hány meccset játszottál, mert senkit nem érdekel.Ha annyira menőnek érzed magad szívesen kiállok ellened egy meccsre, mert én akkor se fogom szarul érezni magam ha kiszopok :) Egyedül azért szeretnék ezen a meccsen helizni, mert régen a JCSR-rel sokat nyomtuk ezen a mapon és kurvajó feelingje volt.Ebből szeretnék kicsit.Hogy ködhatáron túlra lövöldözzek és nyugodtság legyen, ne ész nélküli rohangálás...E"z az amit te nem értesz meg.Lehet hogy skillesebb vagy nálam, mert többet játszol mint én(az elmúlt hetekben csak a gyakorlásokon játszottam, meg plusz két órát az öcsémmel jeepel kergettük egymást egy üres mapon), de fogd fel, hogy kurva messze vagy attól amit skillnek hívnak akármennyire is azt hiszed ott vagy.Lehet, hogy magyarországon jó vagy, de európában semmi vagy.Amíg nem játszol egy 12v12 waron addig nem dumálhatsz semmilyen helis skillről.
Az meg, hogy bombázóból szarrábombáztál 30 embert sokat mutat a helis skilledről a gyakon.
-
-
Ooooooo -
-
Mekkeni az utóbbi időben kicsit túlzásba vitte a gémet? 
Link. -
NE FÜRGYÉ LE!!!
-
Hohoooo....
Gyerekek, laddert neki. Link...
Multi nagy király, lefőztem mindenkit. -
n003 #147930 te most beszótá?? egyetmondók .. neszójjá be -
n003 #147929 neked!!! :DDD -
ott vagyok mindenhol:D
-
Össze ne vesszetek...
-
Nem inkább neked. :-DDD -
n003 #147925 najó legyen igazad :DD -
Mondom ez: ez -
Nem is, me ez: -
Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska Puncicska
Psssssz... Vigyázzatok! Itt van Janek!!!