172102
  • Metalmilitiakid
    ték
  • n003
    punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk
  • Tresh
    ne ugassatokmábele :D
  • n003
    3
  • Tresh
    4
  • Metalmilitiakid
    hagyod nekem a ték et akkor ?
  • Tresh
    6
  • n003
    tééééééééééééééééééééééééék
  • Metalmilitiakid
    istenem na ne ma matekről híres ! (gondolom) :D
  • n003
    nekem a 999 kell :D :O
  • Tresh
    ja én nem akarok tékelni
  • Metalmilitiakid
    köszönöm az együttérzést
  • n003
    bammeg tanújj meg számolni!!!

ha tied lesz a 148k törölve lesz!!
  • Tresh
    12
  • n003
    asszittem mán rég elvitte valamejjik hetedikes a 148k-t :|
  • Tresh
    14
  • Tresh
    16
  • n003
    16
  • n003
    17
  • n003
    maraggyunk a kúrvánál :DDD
  • n003
    fémköcsögvagyolE ?? :DDD
  • Tresh
    nem.. dragon valley-n kb a pálya közepén bal oldalon van egy zászló, ott van a tow, és láttam hogy jön a j10, na mondom megpróbálom kilőni, hátha, bemértem kb hova kéne lőni, és eltaláltam :D utána írta hogy wtf, nem hitte el, hogy tow-al lett kilőve :D
  • atomboy
    Allo J10-t? Akkor inkabb unfair vagy. :)
  • Metalmilitiakid
    ha sokszor megtudod ismételni akkor kurva pro vagy !!! :D
  • Tresh
    énmeg lőttem már tow-al j10et, akkor én is pró vagyok?
  • Metalmilitiakid
    szemből j10 ből full speeden lőtt ki mert nem is vele foglalkoztam hanem utánégetővel üldöztem az f-35 öt :D
  • Tresh
    nem nagy dolog, főleg ha lelassítasz, és ő közben mögéd kerül.. kb olyan mintha helire lőnél.
  • Maak
  • HTS s3rg1nh00
    ja,én is reagálok:Árpival odaadjuk a helit Gergőnek,oszt akkor baszhatják az angolok
    (megj:10-ből 9-szer lőtt le miközben repcsivel repültem rá a helijére...egy idő után már hátulról is féltem a közelébe menni:D!)
  • Metalmilitiakid
    Reakció az összes előző mekkeni,gémóver,jappy és még ő,és még ő HSZ ére.
    Ha azt nézzik igazatok van keny lestatolt minket oilon főleg mikor amcsik voltunk, azért mert van heli skill je, oké aláírom . Sőt ha nem lettem volna ott East Oilfielden a zászlónál szó nélkül neki is adnám a mi helinket, mert tényleg jól lő ! DE valószínűleg nem voltál(gémóver) ott és nem láttad hogy abból ált az 50 (vagy 30 most nemtom meik kép volt az) killje hogy lőtte a felszálló helit vagy ha valaki beült az iglaba vagy járműbe ami őt zavarta , vagy esetleg tömegbombázott a zászlóhoz mivel tudta hogy úgyis a környéken vagyunk mert védjük a zászlónk ,szal majd jót ingyenfragelhet rajtunk ! Ezek után viszont a büdös kurva életbe nem adnám a kezébe a helit amíg gyakwaron abból él hogy startkempeli a helit, tegyük hozzá nem egyszer lőttem le favval ködhatárról (kétszer :D)...! Másik nagy problémám , hogy akárhányszor jött felénk valahogy mindig egyedül volt a (jelzem KÉT személyes) heliben, ami megint csapatmunkaépítő dolog! Mivel ennyire csapatjátákos kezébe adom a vadászt és mennyen azzal abban nem kell másra figyelnie csak magára meg a fragjeire.
    Konklúzió : Keny jó helis , szar csapatjátékos. Waron csapatmunka a fontos --> Keny ne kapjon helit!
  • Tresh
    ha az összes off törölve lenne, kb 10.000 hsz lenne csak :D
  • atomboy
    Ugy nez ki, az ejszakai muszak viszi el a 148K-t...
  • GameOverrr
    Teljesen komolyan gondoltam azt, amit írtam.
  • SigS
    Jólvan passzeg, Mustáron te leszel a helis...
  • SigS

• GameOverrr
    Nem, az égegyadta világon senkit sem nézek le. De ha egyszer ő a jobb helis, akkor nem fogom azt mondani, hogy Te vagy a jobb. Sajnálom, ez pusztán tény, tetszik, vagy nem, ez van. És hogy mire alapozom ezt? Volt szerencsém vele is, veled is játszani. Véleményem szerint ő klasszisokkal jobb helis nálad. Ennyi. Ettől még egyáltalán nem néznek le. Biztos remek srác vagy, és mint mondtam én a magam részéről minden játékostársam hozzáállásával maximálisan elégedett vagyok (köztük a tiéddel is), de szvsz skillt tekintve, ilyen jelentkezők mellett semmi keresnivalód a heliben.

Hogy ki döntené el egyébként, hogy Kenny a legmegfelelőbb helis? Nem tudom, hogy ki dönti el, hogy ki milyen járművet vihet. Én nem.

Mellesleg egyúttal egy későbbi hsz-ra is reagálva: nekem nem a Fujiék helijével van bajom. Én is neki(k) adnám az egyik helit, mert tudom, hogy jó, és mert nagyon jól ismeri ezt a pályát. Tökéletesen meg vagyok róla győződve, hogy nála jó kezekben lesz a heli. Szóval ezzel a helileosztással a legmesszemenőbbik egyetértek, a másikkal viszont legalább ugyanennyire nem.
  • joebacsi
  • JAG1
    :-D
    Az rozsda b34..
  • SigS
    Bombariadó: hallgasson fenyegető üzeneteket!

Szeretett városunkat terroristák fenyegetik!
    Kérek mindenkit aki a sokkoló telefonhívásokat hallgatja, hogy nézzen mélyen szét a családjában, és ha felismeri a hívó hangját ( Sanyibá, vagy lehet hogy Józsibá a makkászból, esetleg Erzsiné a csapos...) jelentkezzen a legközelebbi rendőrnél!
    Nem vicc, már C4-ük is van!

Hallgassa meg a fenyegetőző betelefonálót!

GOD SAVE US!
  • OrionHungary
    nekem meg nem sikerült megszerezni a mappakkot