172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
ték -
n003 #148000 punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk punci éjjen a kk -
Tresh #147999 ne ugassatokmábele :D -
n003 #147998 3 -
Tresh #147997 4 -
hagyod nekem a ték et akkor ? -
Tresh #147995 6 -
n003 #147994 tééééééééééééééééééééééééék -
istenem na ne ma matekről híres ! (gondolom) :D -
n003 #147992 nekem a 999 kell :D :O -
Tresh #147991 ja én nem akarok tékelni
-
köszönöm az együttérzést -
n003 #147989 bammeg tanújj meg számolni!!!
ha tied lesz a 148k törölve lesz!! -
Tresh #147988 12 -
n003 #147987 asszittem mán rég elvitte valamejjik hetedikes a 148k-t :| -
Tresh #147986 14 -
Tresh #147985 16 -
n003 #147984 16 -
n003 #147983 17 -
n003 #147982 maraggyunk a kúrvánál :DDD -
n003 #147981 fémköcsögvagyolE ?? :DDD -
Tresh #147980 nem.. dragon valley-n kb a pálya közepén bal oldalon van egy zászló, ott van a tow, és láttam hogy jön a j10, na mondom megpróbálom kilőni, hátha, bemértem kb hova kéne lőni, és eltaláltam :D utána írta hogy wtf, nem hitte el, hogy tow-al lett kilőve :D -
Allo J10-t? Akkor inkabb unfair vagy. :) -
ha sokszor megtudod ismételni akkor kurva pro vagy !!! :D -
Tresh #147977 énmeg lőttem már tow-al j10et, akkor én is pró vagyok? -
szemből j10 ből full speeden lőtt ki mert nem is vele foglalkoztam hanem utánégetővel üldöztem az f-35 öt :D -
Tresh #147975 nem nagy dolog, főleg ha lelassítasz, és ő közben mögéd kerül.. kb olyan mintha helire lőnél. -
-
ja,én is reagálok:Árpival odaadjuk a helit Gergőnek,oszt akkor baszhatják az angolok 
(megj:10-ből 9-szer lőtt le miközben repcsivel repültem rá a helijére...egy idő után már hátulról is féltem a közelébe menni:D!) -
Reakció az összes előző mekkeni,gémóver,jappy és még ő,és még ő HSZ ére.
Ha azt nézzik igazatok van keny lestatolt minket oilon főleg mikor amcsik voltunk, azért mert van heli skill je, oké aláírom . Sőt ha nem lettem volna ott East Oilfielden a zászlónál szó nélkül neki is adnám a mi helinket, mert tényleg jól lő ! DE valószínűleg nem voltál(gémóver) ott és nem láttad hogy abból ált az 50 (vagy 30 most nemtom meik kép volt az) killje hogy lőtte a felszálló helit vagy ha valaki beült az iglaba vagy járműbe ami őt zavarta , vagy esetleg tömegbombázott a zászlóhoz mivel tudta hogy úgyis a környéken vagyunk mert védjük a zászlónk ,szal majd jót ingyenfragelhet rajtunk ! Ezek után viszont a büdös kurva életbe nem adnám a kezébe a helit amíg gyakwaron abból él hogy startkempeli a helit, tegyük hozzá nem egyszer lőttem le favval ködhatárról (kétszer :D)...! Másik nagy problémám , hogy akárhányszor jött felénk valahogy mindig egyedül volt a (jelzem KÉT személyes) heliben, ami megint csapatmunkaépítő dolog! Mivel ennyire csapatjátákos kezébe adom a vadászt és mennyen azzal abban nem kell másra figyelnie csak magára meg a fragjeire.
Konklúzió : Keny jó helis , szar csapatjátékos. Waron csapatmunka a fontos --> Keny ne kapjon helit! -
Tresh #147971 ha az összes off törölve lenne, kb 10.000 hsz lenne csak :D -
Ugy nez ki, az ejszakai muszak viszi el a 148K-t... -
GameOverrr #147969 Teljesen komolyan gondoltam azt, amit írtam. -
Jólvan passzeg, Mustáron te leszel a helis...
-

-
GameOverrr #147966 Nem, az égegyadta világon senkit sem nézek le. De ha egyszer ő a jobb helis, akkor nem fogom azt mondani, hogy Te vagy a jobb. Sajnálom, ez pusztán tény, tetszik, vagy nem, ez van. És hogy mire alapozom ezt? Volt szerencsém vele is, veled is játszani. Véleményem szerint ő klasszisokkal jobb helis nálad. Ennyi. Ettől még egyáltalán nem néznek le. Biztos remek srác vagy, és mint mondtam én a magam részéről minden játékostársam hozzáállásával maximálisan elégedett vagyok (köztük a tiéddel is), de szvsz skillt tekintve, ilyen jelentkezők mellett semmi keresnivalód a heliben.
Hogy ki döntené el egyébként, hogy Kenny a legmegfelelőbb helis? Nem tudom, hogy ki dönti el, hogy ki milyen járművet vihet. Én nem.
Mellesleg egyúttal egy későbbi hsz-ra is reagálva: nekem nem a Fujiék helijével van bajom. Én is neki(k) adnám az egyik helit, mert tudom, hogy jó, és mert nagyon jól ismeri ezt a pályát. Tökéletesen meg vagyok róla győződve, hogy nála jó kezekben lesz a heli. Szóval ezzel a helileosztással a legmesszemenőbbik egyetértek, a másikkal viszont legalább ugyanennyire nem. -
-
:-D
Az rozsda b34.. -
Bombariadó: hallgasson fenyegető üzeneteket!
Szeretett városunkat terroristák fenyegetik!
Kérek mindenkit aki a sokkoló telefonhívásokat hallgatja, hogy nézzen mélyen szét a családjában, és ha felismeri a hívó hangját ( Sanyibá, vagy lehet hogy Józsibá a makkászból, esetleg Erzsiné a csapos...) jelentkezzen a legközelebbi rendőrnél!
Nem vicc, már C4-ük is van!
Hallgassa meg a fenyegetőző betelefonálót!
GOD SAVE US!
-
nekem meg nem sikerült megszerezni a mappakkot