172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Oksa, én mostanában nem játszom, de majd említem nekik:) -
gyógy ét -
n003 #148198 jujj de félek :D majd janek megvéd tőled :DDDDD -
n003 #148197 nemtom minek ez a sok pofázás !! meg lett mondva hogy amikor a macsak felvan mászva a fára akkor a következő waron kaptok helit beleegyeztetek és erre azóta vagy 20x elmondtátok hogy nektek kéne helizni :|
a szerény vélemények az hogy kábé ennyire szavahihetően végeznétek a dolgotokat egy waron is :(( páblik pöcsök voltatok eddig is és ezután is ha rajtam múlna a büdös életben nem kerülnétek bele egy ilyen összecsapás emberkéi közéé -
remélem ezt abból vetted le,milyen jól tudsz minket felszállás közben lelőni...
egyébként meg csak van jogom azt mondani(írni),amit gondolok,vagy tán nem?ja bocs,itt te vagy a májszter...
de remélem egyszer Gergővel összehoz a sors,és sírva fogod a párnádra hajtani a fejed
-
Ha floodoltok, amikor nem vagyok, jajnektek! -
GameOverrr #148194 Nem mondta senki, hogy halhatatlan vagyok. Kurva sokan, kurva sokszor lelőttek már. Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogyha szerinted Árpi kurva jól lő, akkor mit szólnál Kennyhez? (Arról nem is beszélve, hogy a gunner dolga messze nem csak abból áll, hogy "kurva jól lő".) -
Nem tudom miért szólsz be pont te neki.Sok közöd nincs helihez.De végülis arra is gondoltam hogy a 7thsok meg azért érdemlik meg a helit mert ő nélkülök nem lett volna gyak,szerojuk miatt.fuji akkor mikor játszunk? -
n003 #148192 ne csak zabájjatok :DD messze még a 150k :DD -
Bala10 #148191 -
-
GameOverrr #148189 Tökéletesen egyetértek, én is úgy gondolom, hogy ha már egyszer játszunk, akkor játszunk komolyan. Ugyanakkor őszintén szólva hiányoltalak is a listából. Mondom, mekkora fíling lett volna, ha mi ketten a csata hevében egymást javítgattuk volna, azok után amilyen jó viszonyban itt a fórumon vagyunk. 
Én speciel azért jelentkeztem erre az egészre, mert szerettem volna kipróbálni, hogy milyen is egy ilyen viszonylag szervezett keretek között zajló war ÉS mert úgy érzem, hogy tankban ill. heliben a csapat segítségére lehetnék. Őszintén szólva én kis naivan azt hittem, hogy itt majd minden arról fog szólni, hogy a jelentkezők közül kiválasztják a legjobbakat, aztán majd olyan szinten rúgjuk szét az ellenség seggét, amennyire csak lehet. Aztán rájöttem, hogy itt bizony nem egészen erről van szó... Mikor végignézetem a jelentkezők listáján, és nem egy olyan nevet láttam, akik nem sokkal korábban még büszkén ecsetelték a fórumon, hogy fél éve nem is játszottak a játékkal, akkor kezdett megvilágosodni előttem, hogy itt néhányan inkább csak a buli kedvéért jelentkeztek.
Az előző, spanyolok elleni meccsre én nem is jelentkeztem, mert tudtam, hogy az infantry lesz, annak meg nincs értelme, hogy én infantryzzak. Úgy tűnik, vannak olyanok, akik ilyen apróságokból nem csinálnak lelkiismereti kérdést, és az sem zavarja őket, hogy már azt is elfelejtették, hogy melyik gombbal kell zúmolni, ennek ellenére bátran jelentkeztek. Lelkük rajta...
Mindegy, van egy jó taktikánk, aztán meglátjuk mi fog kisülni az egészből. Én kíváncsian várom.
-
Bala10 #148188 ez lesz a válasz:
én nem is arról beszéltem, hogy én milyen jó vagyok, hanem arról, hogy aki viszi a helit, az nem a legalkalmasabb...
soha nem lesz ennek vége
-
eddig csak olvastam, hogy mikről van szó, de beszarok rajtad. legyen végre kuss, és kezdjél el gondolkozni! volt szerencsém Árpival helizni(nem waron persze) és K.jól lő. az egyik hun v eng gyak alkalmával meg úgy kilőttelek a heliből, mint a szart, és én nem vagyok egy nagy heli isten (Fuji is megmondja
). semmi jogod nincs beszólni senkinek, és jó lenne, ha ennek megfelelően cselekednél
-
Bala10 #148186 T28 -
Bala10 #148185 
-
hát bizony nem ő fogja,max. én,mert ha szétnéztél volna a 2 gyakorlás során,tudhatnád,hogy Árpi vezet,én meg lövök.ennyit a tájékozódásról. -
Ki beszél ilyenről? olvass már vissza pont az ellentetjét mondtam amit itt irkálsz..jetbe
helibe tanulgatok játszani
mai 2ő -
GameOverrr #148182 Ha hiszed, ha nem kurva sok minden történt, arról nem én tehetek, hogy Te nem láttad...Út közben volt egy ellenséges tank: a nyílt úton ment, egy fűszál nem sok, annyi takarás nem volt a 10 méteres körzetében, ráadásul mozgott, tehát még azt se lehet mondani, hogy olyan nagyon beleolvadt volna a környezetébe. Ehhez képest háromszor kellett bespottolnom, mire hajlandó voltál rálőni...Persze annyit tökölődtél, hogy időközben kinyomta füstöt, Te meg nem találtad el...Ezek azok a gunnerek, akiket egy skillesebb szerveren fél perc után úgy kilógatnak a gecibe, mint a huzat. Már ne is haragudj, de ha lenne egy kis önkritikát, meg se fordulna a fejedben, hogy egy ilyen meccsen helibe ülj.
Ezek után van némi kételyem afelől, hogy majd Te fogod leszedegetni az ellenség helijét...Magam és a csapat szórakozásának érdekében őszintén remélem, hogy azóta (október közepe) rengeteget fejlődtél. -
uwu #148181 Szerintem nem attol jó pilóta valaki, hogy jól nyomja a publikot.
Egy szervezett meccs az tök más. Nem árt ha az illető játszott pár igazi meccsen.
Én is azért maradok ki a mókából, mert már elég régen csak publikozok, nincs is kedvem gyakorolni, meg készülni ahogy azt illik.
Szerintem akkor jó egy war, ha tényleg mindenki komolyan odateszi magát, én lusta lennék energiát belefektetni. -
GameOverrr #148180 Azt az egyet áruld már el nekem, hogy ki az Isten beszélt itt a repülésről (repcsikről)?
A Te helyedet senki sem vonta kétségbe, szóval Te csak tegyed a dolgodat! A másik meg az, hogy hogy a francba jön ide holmi dopehawk, meg Ivan? Biztos nagyon jók, ha Te mondod, de mi közük van mindahhoz, amiről szó volt? (Mellesleg magamtól is tudok mondani kismillió meg egy olyan helist (repcsist meg pláne), aki jobb tőlem, szóval ezzel olyan nagyon újat nem mondtál.)
Ha vennéd a fáradtságot és visszaolvasnál, mielőtt leoltasz mindenkit, akkor láthatnád, hogy pusztán az került szóba, hogy ki használja a HELIT az ENG vs. HUN meccsen. Ennek kapcsán én azt kifogásoltam, hogy véleményem szerint nem a legjobbak kapták azt a magyar jelentkezők közül. Na most, hogy ebbe Te hogy kombináltad bele Ivánékat, arról speciel fogalmam sincs.
-
nem tom mi a fasznak reagálok az irásaira
. Be is fejezem mert menthetetlen.
Mek bontok egy üveg bort
-
Kösz.
xfire: lsjag , ha esetleg játszanátok.
-
Haggyad má ezt a szarfaszút, nem ér egy posztot sem az ember...
Azon csodálkozom, hogy egyáltalán játszik az angolon... -

-
Ez legyen a banner
-
Na látod megint hazudsz bazdmeg! Emlékszem erre. Elvittél a másik helihez! Azalatt az ut alatt rengeteg minden történt mi?? Tiszta vicc vagy!!Beszarok rajtad! Olyat is mondasz majd egyszer aminek van valóságalapja is?? -
Szivesen.:) -
Maszturbátor #148172 -
pfuj ÁrpiCsótány ki vagy rúgva
-
Predator, Amigo, Stryker ha jól emlékszem, tőlünk meg VonBody rajtam kívül. -
GameOverrr #148169 Nem az egymás elleni játékunk alapján ítéltem meg a tudásodat, hanem az alapján, amikor együtt játszottunk. (Egyébként sem szoktam megítélni egy játékos tudását, ha ellenség (max. pozitív irányba, ha szembetűnően jó), mivel sok pálya, sok jármű, vagy éppen az adott szituáció nagyon kiegyenlítetlen is lehet, így abból hibás lenne bármit is leszűrni. Viszont ha együtt helizünk, akkor a gunnerre nagyjából ugyanakkora nyomás nehezedik, mint a pilótára, szóval abból már le lehet szűrni egysmást.)
Mi ugyanis heliztünk már együtt (vagy az ott nem Te vagy a gunner ülésben?
) Az akkor tapasztaltak alapján van az a véleményem, ami.
-

-
-
Fasza, kéne a budiba egy
-
Azt nem, csak világít a setében
-
zsír ezen meglehet nézni a röntgen képeket is
-
Ilyenem van bibibi 
-
Thx