172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
én a repülős mappon rögtön az elején rossz helyre szaladtam mikor rájöttem hogy nem az az AA van nekem kiosztva már a squad elment a kocsival hát öngyilkoltam magam tehát enyém volt az első halál... azért remélem legközelebb még mehetek gyalog
-
Na jól van bazzeg, mostmár komolyan. Inkább tartottad volna magadban. Szerintem semmilyen hátrányunk nem származott abból, hogy medicként vitte a tankot...(bárki is volt) Nyertünk? Nyertünk... Innentől kezdve nem értem miért kell kritizálni a másikat, túl lihegni az egészet. Szerintem semmilyen hátrányunk nem származott abból, hogy medicként vitte a tankot...
Mi FRX-ben például poénként fogtuk fel az egészet és ha kikaptunk volna akkor is egy jót röhögünk az egészen.
Meg különben is milyen szintről beszélünk? Ez egy fun móka volt ami annyiban hasonlított egy igazi magas szintű warhoz, hogy volt egy viszonylag jó, felületes taktikánk a kezdéshez. -
milyen jó, hogy nem rajtad múlt a járgányok kiosztása. lenne 1 tippem, ki vitte volna a tankot
-
helyes sorrend a következő BF2 - kiegészítők ha van -1.41 -
VL1 #148721 1.2 1.3 1.4 de már külön is felreaktam az 1.4-et de utána ujból raktam és 1.2 1.3 1.4 de semmi. -
tán te akarod elvinni 150k-t?
-
Mondd csak a telepites sorrendet. -
GameOverrr #148718 Megnéztem a Mashtuur-i demókat is (bár ott csak a tankosokra voltam kíváncsi). Gratulálok ott is mindenkinek a győzelemhez, meg minden, de nem bírom megállni, hogy meg ne kérdezzem, hogy ügyesebb tankosokat nem találtatok volna? Gondolom csak Daqing-i jó eredményeknek köszönhetően vezethették ők a tankot, és alapból nem rájuk volt osztva az. Igazán nem akarok senkit sem megbántani, de ha tudtam volna, hogy ők fognak tankozni, kézzel-lábbal kalimpáltam volna azért, hogy én vezethessem a tankot. Egyikük teljesítményétől sem voltam elájulva. Amcsi oldalon, még hagyján, frx|Cino legalább engineerként nyomta, de a MEC oldali tankosunk ténykedésére nehéz elismerő szavakat találni. Mikor láttam, hogy negyedjére is medikként (
) spawnol, egyszerűen a hajam kettéállt. Mondom ilyen nincs! Ilyen szinten hogy fordulhat elő ilyen?
-
VL1 #148717 aztis felraktam de nekem 1.1marad és csak 4db szervert látok akárhogy kerestetem, nem szűkítettem le a kereseést. -
egy peccs kell a full 1.41 ami kb 530MB -
VL1 #148715 Hello megvettem a Battlefield 2-ő deluxe-t teljesen eredetiben és leszedtem a patch-eket de nem akar 1.1-nél feljebb menni pedig sorrendben raktam fel. Légyszives segítsetek! -
Mármint a Manamanás? -
Jaja. 
Te ebben nincs valami komoly helis rész? -
és a 3. rész?
-
holnap délutánig lehet szavazni, siessetek... -
Ezt meg dzsónak, meg mindenkinek aki szereti, anyukámnak, tesómnak, a szomszédnak. Tenkjú tú óll...
-
ez az egyik leg igényesebben kivitelezett videjó csipem nagyon -
A Mine sztem jobb :-)
-
nem tudtok valami überkocka BF2 helis videót? mondjuk a jutubon -
voltak cabaréba illő mozzanatok a meccsen ha be tudok szerezni valam használható videovágó programot csinálok egy mixet... meg amúgyis szeretnék a meccsből valami klippet vágni csak idővel állok hadilábon -
:D -
Bala10 #148704 :)
kéne egy poénvideót csinálni. -
nagyon régi, de az egyik kedvencem :) -
-
én meg már azt hittem arról van kép hogy mire kell a 3 birka ... 
-
Most mar van kep is. :) -
Én sose gunnerkedem(pedig tudok hidd el). Midnig én vok a pilóta. Én is visszanéztem és ledöbbentem menyi csókát hagytunk életben:-(( De aztán lenyugodtam mert a többi légiharcos is igy járt. Ha mind spottolva lett vóna....Nagyon jó volt!!
(rád pillantottam azért én is. Gondolom Te is láttad mennyi ellent hagytál lógni... De így volt jó! Gratula)
-
én meg azt hittem a bukott címeken még a .... sem segít
-
GameOverrr #148697 Kis élménybeszámoló a meccs Oilfield-i részéről: Azt már a taktikából gondoltam, hogy az én squadomnak nem sok dolga lesz (mindkét körben mi védtük a főbázisunkhoz legközelebbi zászlót (biztos ami biztos alapon ennél keményebb feladatot nem mertek a publik lámákra bízni 
- nagyon helyesen, hagy tegyem hozzá rögtön). Így ellenünk viszonylag kevesebb támadás irányult, és mivel egy zászlót bámulva nem igazán volt rálátásom, hogy máshol mekkora adok-kapok is megy, így gondoltam, legalább "videóról" megnézem rendesen az összecsapást.
Hát srácok, le a kalappal mindenki előtt!
Büszke vagyok rátok. Igen, igen, jól olvastátok. Mindenki remekül harcolt, és voltak nagy mentések, kisegítések. Még Árpinak is gratulálok, sokkal jobb pilóta vagy mint gunner. Őszintén szólva a múltkori játékunk alapján nem sokat vártam tőled, de kellemesen csalódtam. Jól nyomtad, tényleg le a kalappal.
Megnéztem a főbb járművezetőket, és a fontosabb zászlókért folytatott harcokat és ennek alapján tényleg azt kell, hogy mondjam, hogy mindenki nagyon odatette magát. Külön kiemelném amcsi oldalon a Dr. és a coRDHA squadját. A Dr. védte az ellenséghez legközebbi zászlót: osztották őket becsülettel földről, levegőből egyaránt, ennek ellenére mindvégig tartották a pontot. Le a kalappal fiúk, nem semmi teljesítmény!
A coRDHA meg iszonyat nagyot küzdött Refinery-nél, mint egy jobb akciófilmben, megállás nélkül ment az adok-kapok. De mások is remekül tették a dolgukat, csak néha már nem bírtak a túlerővel.
Ami az ellenfelet illeti: Úgy gondolom, hogy egyértelműen föléjük nőttünk, ami leginkább talán a kiváló taktikának volt köszönhető. Egyik-másik húzásunk szerintem abszolút keresztbe húzta a számításaikat, és megzavarta őket. A legjobb húzás talán Old City elfoglalása volt amcsi oldalon, illetve a plusz egy heli is sokat segített. Mindamellett az a meglátásom, hogy nem voltak valami felkészültek/ügyesek az angolok:
-a vadászgéppilótájuk ész nélkül és rettentő gyengén bombázott,
-több nagy taktikai hibát is vétettek: 4 medikkel támadtak, egy olyan zászlót, ahol alapból van egy tank és egy mobil AA...
-behúztak egy zászlót, de a spawnoló tankba nem ült be senki...
-a bombázóból kiugró játékosra nem született rá senki, az meg egyedül próbálta behúzni a már mi kezünkön lévő zászlót...
-amikor mi kínaiak voltunk sikerült elfoglalniuk a helis bázist, és amíg nálunk volt az ott spawnoló heli, addig foggal-körömmel ragaszkodtak hozzá, annyian védték. Mire sikerült lelőniük a helinket, és így nekik lett volna plusz egy helijük, akkor meg teljesen őrizetlenül hagyták azt a zászlót…
Összességében tehát úgy gondolom, hogy egy felkészültebb és kevesebb mediket, több AT-st használó ellenfél ellen sokkal kiegyenlítettebb meccs lett volna.
Még egyszer gratulálok mindenkinek, csak így tovább!
-
Fasiszta #148696 Azt hittem hogy mindenki 2142-tőt játsza -
olyat mondjuk már láttam,hogy a csávó a jogsiba tollal rajzolta be magának az érvényesítő pecséteket -
Nahaggyá' ekkora faszok nincsenek, ez kamu... -
Figyelem, hamis bankjegyek a forgalomban!
-
0.8424567822149855274 min! ...de csak neked.
-
Reklamalni akartam, hogy le lett zarva a szavazas, aztan rajottem, hogy automatikus bejelentkezes pipalas ellenere ismet kijelentkezodott. Mennyi a timeout? -
uwu #148690 nem is lehet jalalabadra szavazni, bár szerintem jobb is -
Szavaztam... és különben is ...MONNYON LE!!!
-
térkép szavazás itt, nagyon gyorsan nagyon sokan akik játszanának, thx -
Nekem teljesen mindegy! De akkor is...MONNYON LE!!!
-
mastur karkand jala ezek jöhetnek szerintem szóba songuán ha van egy jó kommander kővészopatja az egész brigádot szerintem nem jó választás, nyilt szemtől szembeni harc ami kell