172102
  • MrYeti
    az oroszok nem esznek csigát
  • n003
    büdös lesz a heliben .. mehecc egyedül!!
  • jappy
    franciák?? beszarnék ha igen.
  • MrYeti
    ettől függetlenül meg lehet kérni téged a taktikára záros határidőn belül, vagy lámuljak én az ATCben? :)
  • Running
    Egyébként ki mondta neked h a svédekkel játszunk, én úgy tudom hogy a csigazabálók a kövi ellenfél.
  • Running
    Értelek, ha kikapunk kikapunk, akkor sem történik semmi, természetesen azért igyekszünk tartani a taktikát. Ez nem HeG, ez egy nagy publik hent, némi taktikával, ennyi. Kicsit keveritek a szezont a fazonnal.
  • Tresh
    GOLLLÍMÁRRRRRRRRR
  • Fujiryu
    Sry Running.Csak megszoktam hogy ami a taktikában van azt csinálom.Kicsit fura hogy ez itt nem így volt.Ennyi.Részemről téma lezárva.
    Svédek ellen remélem nyertek mert ilyen hozzáállással, szerintem ki fogtok kapni elég rendesen, ha értelmes emberekből álló svéd csapat lesz és nem ilyen public királyai ellenfél mint az angol volt.
  • Kovács legény
    Szerintem meg kussoljál...
  • jappy
    fontos feladat?? Már el van döntve minden?? Kijáccik kiellen mivel hol?
  • jappy
    orbán a mi királyunk. jó lett a:-)
  • Running
    kicsit orbános lett ez a hsz-em
  • Running
    Gémóver: Megkérlek arra és többször nem foglak. NE, ismétlem NE elemezgessél senkit ilyen pro stílusban.
    Természetesen ez nem jelenti azt, hogy nem lehet igazad. Ha van valamiről véleményed, akkor mond, de normálisan, és elsőnek kérdezz, hátha megtudod ki mit miért csinált úgy ahogy csinált. Egyébként mindkét oldalnak van valami igaza, de jó lenne, ha nem magyarként esnénk egymásnak, hanem értelmesen megbeszélnénk, kommunikálnánk egymással, ha már egy CSAPATBAN játszunk. Egyébként is nagyon sok emberbe bele lehetne kötni, miért azt csinálta amit csinált.
    A másik amit szerettem volna mondani, az az, hogy a szervezők feladata, konkrétan az enyém, kiosztani a csapatok, emberek feladatait. Javaslatokat elfogadok természetesen előtte is utána is, de ezt a hangnemet nem tűröm sokáig. Ez nem egy pénzdíjjas war, ami vérre megy. Egy szórakozás, és alapvetően azt tartom szem előtt, hogy mindenki jól érezze magát, akár nyerünk, akár vesztünk. Annyit szeretnék kérni, hogy próbálj kicsit lehiggadni ha eldurran valamitől fejed és szépen nyugodtan kérdezve okosan posztolj, ha támad valami problémád, vagy nem értesz valamit. Egyébként is fontos feladatot bíznék rád a kövi meccsen, ne cseszd el azzal, h mások feladataiba beleszólsz, vagy mások tudását becsmérled.
    Megmondtam, és többször nem mondom el, nem szeretném azt látni, hogy marakodás megy, kommunikáció helyett és ez mindenkire vonatkozik, FUJI-ra is. Ez a kioktató stílus bosszantó picit, arcoskodásnak minősül, függetlenül attól hogy igazat adok személy szerint, vagy sem. Tudod, h kedvellek, na nem úgy :D, elismerem a tudásod, tehetséged, de tényleg kapcsolj vissza picit te is.

Amiket most leírtam nem fogom többször. Aki nem képes viselkedni értelmesen kommunikálni annak a helyére beteszünk mást és kész. Semmi szükség itt azokra, akik csak problémának vannak.

Ennyit szerettem volna mondani.
  • uwu
    meccsen nem egyedül kell vinni a tankot, ennyi; főleg, ha ennyi ember van
    8v8-ba még rendben van, hogy egy emberes, de akkor is engi
    a tankos megjavítja magának, addig a társa beleül
    a tankos mellé amúgy is kell ember, a tank körül mindíg van mire lőni
  • tonyr #148753
    nemmüxik az oldal... tuti h szépeket irtál be a wendégkönywbe, azt magukbaszálltak ^^ :f

amugy helizni jo :)
  • Fujiryu
    Hát én sose voltam jó arc és nem is akarok az lenni :)
  • Boxer HUN
    Heliztünk Yetivel este... Nem ki bannoltak???

Már le van zsírozva, enyém a 150K, aztán abbahagyom, mert nem férek tőle...

Kizárt, hogy én a mustáron villáskulcsal száljak be a tankba. Kiszállok javítani, pofánbasznak, oszt joccakát. Pá-pá tank...

Végül, ajánlom figyelmetekbe a http://bf2clans.mindenkilapja.hu/ oldalt, azon belül is a vendégkönyvet... most megyek hányni.
  • n003
    :DD szeegééény
  • n003
    az mán nem gta :O
  • schrank
    én meg beleverném
  • JAG1
    Ejj de jó lenne, gémóvert ütném egész végig...
  • n003
    aham .. hol volt ojjan hogy odajasszkariztál egy tankozóhoz pofánbasztad és kiráncigáltad belőle? :DD
  • schrank
    nem játszok vele csak most hogy minden erről szól eszembe jutott hogy mi is gta-zunk csak nagyba
  • MrYeti
    nagyobb a füstje, mint a lángja? :)
  • schrank
    rájöttem hogy a bf az fps-ek GTA-ja ...
  • Drang
    Üdv!

Látom egymásnak estek itt a nagy victory után...
    Általánosságban igaz, hogy a tankot enginerrel viszed. Nem is beszélve arról, HA A TAKTIKA ÚGY VAN!
    De ha jól ártem akkor frx-nél tankos mellet egy engineer javitott? ez esetben a medic jó ötlet, főleg ha a ponton ellen is lehet, könnyebb mediccel megharcolni a tankért...

De sztem a következő warra kellene inkább koncetrálni!

Amúgy köszi a meccset srácok, még egyszer Szép volt!

• n003
    haggyad most a gémóvert mert kivételesen azé volt valami igasság amit begépelt .. meg mostmá alunnom kéne és nem kell a flém :DD
  • n003
    baszod ezt nem nehéz kitalálni .. norvégok nemjáccanak akkor más egzotikus még sok aktív játékost felvonultató csapat nincs ;) meg Sturm a belső fórumunkon annyit már elpöttyintett "Asszem ennek a naaagy community wars fellángolásnak ez lesz a vége." innentől számomra egyértelmű volt hogy a svédek
  • JAG1
    Ehh, megin ez a téma?
    Fuji. Jó arcnak ismertelek, de kezdesz kissé megszálott lenni.
    Komolyan olyanokba köttök bele egy nyert meccs után, hogy mivel ült a tankba?
    Gémóver, te meg húzzá má innen a faszba? Vagy vigyed az új kocka barátaidat is...
  • mesor
    Azt hiszem mondhatsz ránk bármit, de azt nem, hogy szarnánk az egészre, mert akkor nem megyünk el a gyakorlásokra, baszunk megnézzni a taktikát illetve alkalmazni...
    De most kurvára nem fogunk ilyen hülyeségek miatt görcsölni egy olyan meccsen ami a FUN-ról szólt! Azt hiszem így is volt meghírdetve.

Ráadásul nekem nincs is komolyabb problémám a sráccal.

De kurvára leszarom, ha ez nektek jó akkor lovagoljatok ezen meg az egyébb kis apróságokon!
  • Fujiryu
    Hát ha valaki nem ész nélkül rushol és megy be a zászlóhoz hanem lövi a gyalogosokat akkor elég sok...
  • n003
    elméletben igazatok van de gyakorlatban mennyi esély van arra hogy kiszál és megjavítja a saját tankját?? :D igazatok is van meg nemis ;)
  • Fujiryu
    Azért eljuthatnátok arra a szintre hogy nem szartok az egészre mert nektek fun, és engineerrel mentek a tankba...Vagy legalább AT-val.

Itt felesleges GameOvert szidni mert neki van igaza.Az az érvetek hogy mindenki utálja és ezért hülyeség amit mond nem nagyon állja neg a helyét...
  • n003
    nemén hanem Runing .. de ha mégsem addig rúgdosom mig meg nem teszi :)
  • Tresh
    ménem a 200k-ra mentek?
  • OrionHungary
    ugyis Boxer-é lesz... bár ennek a ték dolognak a jelentőségét még mindig nem értem
  • mackosajt
    vendégszerető, rendes ember vagy
  • n003
    ezesetben töröljük .. veled együtt
  • mackosajt
    aztatat én akarom
  • n003
    mastúrbátoron akár ádámkosztümben is viheted a tankot bammeg .. annyi at van a pályán hogy a tanknak elvileg másodpercei vannak .. jelképesen van csak jelen .. esetleg gyógyítja a mögötte lévő szerelőt meg a körülötte állókat :)