172102
  • uwu
    A tankcsaták tényleg jók azon a pályán PUBLIKON.
    Egyébként, ha van elég antitank, és nem snipa-medic láma a csapat, nem sok keresnivalód van azokon a szűk utcákon tankkal. Ja és dzsiháddzsippesekről sem szabad megfeledkezni.
    A lapos, kissé dombos készen elég jó a terep, de ott nem nagyon van zászló.

A songhua a legjobb, de az is el van kúrva, hogy csak 1-1 tank van.
    Tarpa lenne még jó, ha nem lenne tajta az a tetves vadász, azt is sikerült elkúrniuk a készítőknek.
  • Fujiryu
    Sztem pont arra célzott, hogy akár mennyire hajtogatjátok azt hogy még ha kikapunk is bpoldogok lennéltek, ha az angoloknál játszottatok volna nem lett volna fun.Nem arra hogy ő akkora király hogy egyedül lenyom mindenkit...
  • havercsotány
    Ki lehet jönni Jallabadalabadonról nem kell hozzá semmi csak 3 kocsi zsinorban betolja magát itt ott kiugrik egy egy leader és már zászlójuk sincs
  • SigS
    Gyere lőni
  • Boxer HUN
    fiatal én is voltam, de ennyire szemtelen nem...
  • GameOverrr
    Szvsz Sharqi az egyik legundorítóbb pálya mind közül. Én a magam részéről Jalalabadra szavaztam volna, csak arra ugye nem lehetett. Részben meg is tudom érteni az indoklást, hogy miért nem (miszerint amcsiként esélytelen kijönni egy szervezet ellenféllel szemben), mert egyszer volta alkalmam publikon úgy játszani ott egy kört, hogy a komplett MEC csapat ugyanazon klán játékosaiból állt, mi publik lámák meg odaát, és egyszerűen képtelenség volt kijutni a főbézről. Ahogy kidugtad a fejedet a domb mögül, kaptál minimum 4 antitank rakétát, meg egy TOW-ot, meg még egy tank is lőtt valahonnan a picsából.

Viszont itt azért más lenne a felállás, ha sikerülne 3-4 squadot bezavarni a hátuk mögé, és ezzel megosztania figyelmüket, akkor azért szerintem már lehetne keresnivalónk amcsiként is. Arról nem is beszélve, hogy olyan kajak tankcsatákat lehet ott vívni, hogy tisztára felizgulok tőle.
  • OrionHungary
    fiatalok és elismerésre vágynak pillanatok alatt... én nem tudok haragudni szoktam velük gyakozni néha és jó hangulat szokott lenni
  • mackosajt
    Ja, hogy "Ánusz Vibrátor"ról van szó!
  • OrionHungary
    tegnapelött csajoztam, tegnap meg koncerten voltam és beb@sztam de nagyon es ez csak a szabadidőm még dolgozni is kellet
  • Boxer HUN
    ...és még van arca kirakni a főoldalra, hogy "THIS CLAN DOES NOT CHEAT"!!!
  • OrionHungary
    utálom a statrendszert elß@$$z@ a játékélményt meg az olyan vérpistiket akik mást nem tudnak mint egyenlőtlen feltételekkel harcolva a kör végén arra verni a cerót hogy 50et ölt 0át halt
  • jappy
    lecsuktak
  • Boxer HUN
    Nem írtam semmit,... szimplán hánytam attól ami benne van!
  • OrionHungary
    rendezzetek már infantry meccset mert akkor ezt a ki viszi a nagyvasakat szájtépést megspórolhatnánk... az meg hogy milyen kaszttal viszed a tankot szerintem annyira mindegy kommander dobja a csomagot ha kell amúgy se a lövésznek kellene kiszállni szerelni (mondjuk még szereli valaki tud lőni, ha kell elkerülni a sraw-okat, és mellesleg nem tud meghalni úgy hogy az ellenség kezére kerüljön a vas) ha van egy osztag aki kíséri a tankot szerintem ott simán lehet egy szerelő a tank meg gyógyítja a gyalogságot... az egészben max annyi a hiba hogy ki volt osztva a szerep és nem azt csinálták de nem mindegy megvan a meccs. mastur demokat még nem láttam mert nem voltam 2 napja BF közelben
  • JAG1
    Csak az elejét olvastam el, még ennyit se érnél, de az épp elég volt.
    Tipikus vagy. Csak akkor jó a játék, ha nyersz. Te nem is élvezed a gémet, csak mint a robot hentelsz, hogy a végén, mikor kiírják az eredményt elélvezz a pontokra...Egy igazi kis senki vagy, az ilyenek szoktak csalni.

Nekem nyóc, hogy nyerünk e, vagy vesztünk. A játék a lényeg. Persze ez nem azt jelenti, hogy ne pörögnék be gém közben, ne lenne versenyszellem. Pont, hogy nagyon van. Jobban élvezem a gémet, ha van kihívás, ha jobbakat kell lelőnöm. Általában át is állok a vesztes oldalra, a beszorított pontról kijönni, majd foglalni egy újjászülető helyet...Na az játék, kihívás, élvezet...
    Nem a faszom fregek, te nyomorék...
  • Deqwator
    az nem ,az a fun ha szarrá alázod az ellenfelet és kurvajó a statod
  • mackosajt
    bazze. a FUN szót értelmezd. ;)

Én Target barátommal ventrin jókat beszélek, ő a squad feje többnyire, ha együtt meccselünk. És sosem veszem komolyan a dolgokat, még akkor sem, ha folyamatosan rá spawnolva, csak halok.
    Sikerült már így 1-20-as k/d-s meccset is zárnom vele. Igaz ventrin picit anyáztunk, de mégis jól éreztük magunkat(na jó, azé nem olyan jól, de nem haltunk bele, hogy szinte csak haltunk, meg kikaptunk).
    Nem ez a FUN?
  • mackosajt
    Nem tudom, mit írtál a vendégkönyvbe, de vagy mégsem írtál, vagy véletlen törölték.
  • GameOverrr
    Elnézést kérek mindenkitől, úgy látszik én egy kicsit tényleg el vagyok tévedve, és keverem a szezont a fazonnal. Én egy kicsit komolyabban veszem ezt az egészet annál, minthogy FUN az egész, aztán nem számít, ha egy kicsit felületesek vagyunk, a szórakozás mindenek felett. A Daqing-i meccs szórakozás volt, mert szétrúgtuk az ellenfél seggét, de biztos vagyok benne, hogy közel sem lett volna már akkora FUN, ha az ellenségnél játszok.

Az meg a másik, hogy bennem dolgozik egy egészséges versenyszellem, vagy nem is tudom minek nevezzem azt, hogy ha már egyszer nem én kaptam a helit/tankot/akármit, akkor megnézem, hogy miért az kapta aki, és próbálom viszonyítani magamhoz. Szerintem az elsők között voltam, aki leszedte a demókat, és nem árulok egy nagy titkot, hogy azon nyomban a heliseket kezdtem el nézni. Meg is dicsértem őket, ügyesek voltak. Nem azt mondom, hogy Kennyvel nem tudtunk volna hasonló színvonalú teljesítményt nyújtani, de összességében azt kell mondjam, hogy azért nem került rossz kezekbe a heli.

Ezt követően leszedtem a Mashruuri demókat is, persze rögtön a tankosokra koncentráltam. Én itt is nagyon szívesen tankoztam volna, mert tankozni is imádok (és talán nem is megy olyan rosszul), de nem én kaptam. Azt hittem, hogy majd Drang fog tankozni (így nagyon nem is erősködtem), vagy valaki más jó tankosnak tartott játékos, így alig vártam, hogy láthassam, hogy mit alkotott. Ehhez képest meg amikor néztem a demókat, csak annyit tudtam mondani, hogy itt valami nagyon nem stimmel...

Én továbbra is azt tartanám helyesnek, hogy bármilyen feladatról, járműről is legyen szó, a legalkalmasabb, legügyesebb játékosra bízzuk azt. Most hogy XY-nak is adjunk lehetőséget csak azért, hogy ő is funnolhasson egy kicsit, szerintem hosszútávon nem kifizetődő. Na, de már lehet, hogy megint túlzásba viszem a dolgot. Sorry, én egyszerűen képtelen vagyok szimplán a szórakozást tekintve vizsgálni a dolgokat (illetve számomra is a szórakozás a legfontosobb, csak nekem a FUN azt jelenti, hogy a lehetőségekhez képest a leginkább az ellenfél felé kerekedünk, nem azt, hogy jót szórakoztunk a régi ismerősökkel TS-en, miközben meg fél percet nem sikerült életben maradni, mert beledöngöltek a betonba).

Mindegy, ígérem, ezt követően senkit sem fogok kritizálni járműleosztás tekintetében (ennek ellenére a fenti kiválasztási elvemet ill. véleményemet tartom, max. nem fogok neki ezentúl hangot adni). Ha jut egy heli vagy tank akkor megköszönöm a lehetőséget, és próbálok rászolgálni a bizalomra, ha meg nem, akkor sok sikert kívánok annak, aki kapta.
  • OrionHungary
    - vodnik
  • jappy
    Shranknak játszani kell. Ő a vodnik buzi...
  • Boxer HUN
    Hogyne lenne... A főmakinak 2 kg banán, és le van zsírozva a dolog...

Csak vicceltem... biztos lesz rá mód, hogy gyere...
  • OrionHungary
  • jappy
    meg lesz az első nagy Magyar szopás......
  • jappy
    szijjá gázt
  • TitaniumRR #148782
    Running,
    Miután úgy fest te vagy a BF2-HUN Klán "halljakendje", ezért van egy tiszteletteljes kérdésem hozzád:

Van-e lehetőség csatlakozni a csapathoz ill. milyen feltételek szükségesek hozzá?
  • OrionHungary
    se a heg se te nem leszel ott tuti kikapunk mert nem lesznek profik csak ilyen béna lámák mint mindenki más rajtatok kívül
  • uHs Gerzson
    Gyurni kell a dzsipekre és azok fegyverzetére
  • Kovács legény
    majd gámóve viszi a helit és nem lesz gond
  • uwu
    Nagyon veszedelmesen vezet a szavazáson a sharqi.
    Cumi lesz, ha az ellenfél kelikopteresei jobbak lesznek a mieinknél.
    Szerintem nem volna szabad 1 helis mapot választani.
  • havercsotány
    hé Sidac mégse küldi nekünk
  • atomboy
    Teljes egyetertes.
  • Running
    Nyugalom este minden ki fog derülni.
  • Running
    Nem.
  • jappy
    Akkor lámulós mindenki megy amerre lát szét tékázok a jármüért mindenki fosok bele partizánkodás lesz?
  • Kovács legény
    haggyátok Fujit tanulni, különben sok lesz a műhiba:D
  • Fujiryu
    Más dolgom van :)
    Nem is HEG szintű taktikát írtam.Egyszerűen 2 enginer per tank.tényleg bonyolult.Nem leírtam hol mozoghat, honnan lőjjön hava, mint ahogy azt anno leírtam a mi mashtur taktikánkban.Egyszerűen 2 engineert kértem és lett belőle medic.Szvsz semi értelme órákat beleölni egy leosztásba ha az elolvasását egyenlőnek hiszik a megvalósítással.Mondjátok meg nekik merre menjenek és a többit bízzátok rájuk.Engem nem igazán érdekel, csakl sok szerencsét kívánok, mert vizsgaidőszakban nemokos a bf2 :)
  • Kovács legény
    Csinálok én taktikot:)
  • jappy
    fuji ne bassz ki velünk! Csinájjá taktikát!!! Értetted?
  • jappy
    :-)