172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
bazze #149694 ez a tékelés is a ti szánalmas szokásotok -
mivan tékre hajtasz kis geci
-
bazze #149692 Ha nem nyertek, akkor jönnek a kifogások, hogy lagg, kibaszott a szerver meg mifaszom. de ha nyertek, akkor jajj de prók vagyunk robbancsuk egymást és csináljunk róla 5000képet -
Egy akkora szánalmas ürülék darab vagy, hogy inkább le se köplek. -
TÉK NAP! -
Te miért is nem szerepeltél rajta???!!! 
Csak, hogy tisztán láss! Az általunk (7th Cavalry Regiment) biztosított szerver területileg Londonban helyezkedett el. Tehát angol szerveren ment le az egyik kör. A VeNY szerver pedig szerintem tökéletes a bigwar-ok lebonyolítására!
Kapjál már a fejedhez reggelről vazze!
-
még mindig nem tudod a szabályt :) a szabály azon a bizonyos szerveren az hogy az utolsó be nem húzott mec zászló az elfoglalhatatlan 

(pyro)
-
szabózoli szétlesz baszva a picsád én megmondtam 
-
amugy mi is sokan kaptunk ban-t magyar szeron, az ok... lol hát agyam eldobom...
szabály: no comm, co clay/c4, no spawn, no br/bc (only medicpack esetleg wagy löni még lehet ?), ill a kedwenc: az uccso bész = föbész (gatehouse)
nos hát eljutottunk odáig h beszoritottuk öket gétre, jött is a csipacsata, ami nem fexik nekünk, igyhát gondoltam közelebb jutok, átkeltem a wizesátjáron, erre kick, ok átkeltem... lol... wazz kb 250m-re wan a gét-flag-töl, wtf ? irom nekik h elég lama szabályok... erre 1ik ismeröst ban, na több se kellett, akko kejjünk csak át a hidon, ill szoban is kértem a ban-t, meg is lett... ill utánna még jopárunknak... nemazért, de kicsit nonfair play... minek megkötés ? br/bc-et még talán megértem, de hisz minden mb-en ott a wédelem, használni kell, ennyi, na de jo ez a szabály még ok, nade h no clay/c4, nne ugrájj (ha mindig gugolok senkit se zawar) wazz nemtud feljebbcélozni wagy mi ? érdekes bunnyhoppereket is letom löni, igaz nehezebb de nemgond... no comm, LOL taktikai játékban ahol a taktika a lényeg hát szánalom...
ez szvsz !
:f
-
bazze #149685 az angoloknak meg 100. biztos vagyok benne hogy normális szerveren kikaptatok volna. -
nem minden magyar szerver gagyi !!!
söt ne a publikokat nézd, a war szerverekkel nincs semi gond, 12-15-ös ping, mi nemjo ?
:f -
bazze #149683 Az angolokat fele ekkora csapattal is el lehetett volna verni, de biztos vagyok benne, hogy még tőlük is kikaptatok volna, ha nem ezeken a gagyi magyar "szervereken" játszotok. -
akkor a tömgnövelősvödörtől van ... -
ez ilyen húzódás szerűnek tűnik.
amúgy passz. -
Ha előre hajolsz nem fáj jobban? -
BF2-re gondoltam.
Kondizni most nem akarok. Reggel úgy keltem, hogy fáj a hátam, ha fekszek, ha ülök, ha állok.
És ez így nem jó. -
konditerem? vagy kimész az utcára, és pofán vágod az első embert -
Gyerekek, én vonzom a hülyéket?
Nem, most nem bf2 magyar szerverről bannoltak, hanem autós játék...
Hívtak minket segíteni, mert sokunknak megvan az LFS S2.... mentünk...
mikor már négyen voltunk, változnak a szabályok, mert hát csapatban akkor elsők vagyunk... ami meglepett minket, hogy időmérőn megyünk velük, és úgymond, csaltak... szóvá lett téve, és ban. Köszönjük Emese, köszönjük asr. :)
bocs az offért.
Hová lehet menni levezetni a feszültséget? -
GameOverrr #149676 Mi a helyzet a Battlerecorder demókkal? -
tudom, hogy nehéz szavakba önteni. mi lenne, ha énekelnél?
-
Bala10 #149674 

ügyikvagytok^^ -
Nem.
-
jobb katt az ikonon és futtatás rencergizdaként. -
havi egy meccsért feláldoztátok a magyar szervereket ?
-
tudnád jobban részletezni, hogy mekkora király vagyok?
-
n003 #149669 lekvároskenyeret?? :DD -
egyébként én csípem a gotland publik szerverét is. -
Jó ilyeneket olvasni! Gratula, biztos jó hangulatú meccs volt.
Sajnos nem tudok játszani egy darabig még, jó lett volna ott lenni. -
Az tény, jól kented... -
a demo-t visszanézve Hurri és kegyetlen tényleg feltették a mércét -
jöhet a visszavágó -
de csak mert jól játszom
-
Ez angolul úgy hangzott hogy:
you fucking camper, cheater! Suck my fucking dick, asshole.
Looser Puskas! STFU!
noob.

Egyébként Yeti közvetítéséből, amit láttam, szentül meg voltam győződve, hogy szarrá veritek őket... -
Értettem.
Akkor nem keresem a regisztráció gombot.
-
Tegnap irt a BfG adminja és elmondta, hogy nekik ez volt a 6. "bigwar"-juk és még egyszer sem érezték úgy egy pillanatig sem, hogy ki is kaphatnak. Most igen... sajnálja, hogy sarkin csak 25en maradtunk mert a remek MEC oldalunk után nagyon várták az utlosó mindent eldöntő kört ami igy sajna elmaradt. Fair, skilles csapatnak tartják a "TeamHu"-t és hogy kicsit hazabeszéljek külön kiemelték, hogy Dalianton a repülőseik még sosem szenvedtek ennyit!
Üdvözölnek mindenkit és Boldog Karácsonyt kivánnak Nektek!
-
az oldalra nem kell -
a community-ra hogyan lehet regelni? A fórumra sikerült, de magára, az oldalra nem, vagy oda nem is kell? -
tőlem
-
Most mar lehetek sniper? -
hun vs hun 21.-én vasárnap infantry (Szavazz és jelentkezz)