172102
  • bazze
    ez a tékelés is a ti szánalmas szokásotok
  • havercsotány
    mivan tékre hajtasz kis geci
  • bazze
    Ha nem nyertek, akkor jönnek a kifogások, hogy lagg, kibaszott a szerver meg mifaszom. de ha nyertek, akkor jajj de prók vagyunk robbancsuk egymást és csináljunk róla 5000képet
  • Running
    Egy akkora szánalmas ürülék darab vagy, hogy inkább le se köplek.
  • havercsotány
    TÉK NAP!
  • Boxer HUN
    Te miért is nem szerepeltél rajta???!!!

Csak, hogy tisztán láss! Az általunk (7th Cavalry Regiment) biztosított szerver területileg Londonban helyezkedett el. Tehát angol szerveren ment le az egyik kör. A VeNY szerver pedig szerintem tökéletes a bigwar-ok lebonyolítására!

Kapjál már a fejedhez reggelről vazze!
  • havercsotány
    még mindig nem tudod a szabályt :) a szabály azon a bizonyos szerveren az hogy az utolsó be nem húzott mec zászló az elfoglalhatatlan(pyro)
  • havercsotány
    szabózoli szétlesz baszva a picsád én megmondtam
  • tonyr #149686
    amugy mi is sokan kaptunk ban-t magyar szeron, az ok... lol hát agyam eldobom...
    szabály: no comm, co clay/c4, no spawn, no br/bc (only medicpack esetleg wagy löni még lehet ?), ill a kedwenc: az uccso bész = föbész (gatehouse)
    nos hát eljutottunk odáig h beszoritottuk öket gétre, jött is a csipacsata, ami nem fexik nekünk, igyhát gondoltam közelebb jutok, átkeltem a wizesátjáron, erre kick, ok átkeltem... lol... wazz kb 250m-re wan a gét-flag-töl, wtf ? irom nekik h elég lama szabályok... erre 1ik ismeröst ban, na több se kellett, akko kejjünk csak át a hidon, ill szoban is kértem a ban-t, meg is lett... ill utánna még jopárunknak... nemazért, de kicsit nonfair play... minek megkötés ? br/bc-et még talán megértem, de hisz minden mb-en ott a wédelem, használni kell, ennyi, na de jo ez a szabály még ok, nade h no clay/c4, nne ugrájj (ha mindig gugolok senkit se zawar) wazz nemtud feljebbcélozni wagy mi ? érdekes bunnyhoppereket is letom löni, igaz nehezebb de nemgond... no comm, LOL taktikai játékban ahol a taktika a lényeg hát szánalom...
    ez szvsz !
    :f
  • bazze
    az angoloknak meg 100. biztos vagyok benne hogy normális szerveren kikaptatok volna.
  • tonyr #149684
    nem minden magyar szerver gagyi !!!
    söt ne a publikokat nézd, a war szerverekkel nincs semi gond, 12-15-ös ping, mi nemjo ?
    :f
  • bazze
    Az angolokat fele ekkora csapattal is el lehetett volna verni, de biztos vagyok benne, hogy még tőlük is kikaptatok volna, ha nem ezeken a gagyi magyar "szervereken" játszotok.
  • schrank
    akkor a tömgnövelősvödörtől van ...
  • mackosajt
    ez ilyen húzódás szerűnek tűnik.
    amúgy passz.
  • JAG1
    Ha előre hajolsz nem fáj jobban?
  • mackosajt
    BF2-re gondoltam.
    Kondizni most nem akarok. Reggel úgy keltem, hogy fáj a hátam, ha fekszek, ha ülök, ha állok.
    És ez így nem jó.
  • MrYeti
    konditerem? vagy kimész az utcára, és pofán vágod az első embert
  • mackosajt
    Gyerekek, én vonzom a hülyéket?
    Nem, most nem bf2 magyar szerverről bannoltak, hanem autós játék...
    Hívtak minket segíteni, mert sokunknak megvan az LFS S2.... mentünk...
    mikor már négyen voltunk, változnak a szabályok, mert hát csapatban akkor elsők vagyunk... ami meglepett minket, hogy időmérőn megyünk velük, és úgymond, csaltak... szóvá lett téve, és ban. Köszönjük Emese, köszönjük asr. :)

bocs az offért.

Hová lehet menni levezetni a feszültséget?
  • GameOverrr
    Mi a helyzet a Battlerecorder demókkal?
  • MrYeti
    tudom, hogy nehéz szavakba önteni. mi lenne, ha énekelnél?
  • Bala10

ügyikvagytok^^
  • JAG1
    Nem.
  • HTS s3rg1nh00
    jobb katt az ikonon és futtatás rencergizdaként.
  • schrank
    havi egy meccsért feláldoztátok a magyar szervereket ?
  • MrYeti
    tudnád jobban részletezni, hogy mekkora király vagyok?
  • n003
    lekvároskenyeret?? :DD
  • koschwarz
    egyébként én csípem a gotland publik szerverét is.
  • Kovács legény
    Jó ilyeneket olvasni! Gratula, biztos jó hangulatú meccs volt.
    Sajnos nem tudok játszani egy darabig még, jó lett volna ott lenni.
  • JAG1
    Az tény, jól kented...
  • OrionHungary
    a demo-t visszanézve Hurri és kegyetlen tényleg feltették a mércét
  • OrionHungary
    jöhet a visszavágó
  • MrYeti
    de csak mert jól játszom
  • JAG1
    Ez angolul úgy hangzott hogy:

you fucking camper, cheater! Suck my fucking dick, asshole.
    Looser Puskas! STFU!

noob.

Egyébként Yeti közvetítéséből, amit láttam, szentül meg voltam győződve, hogy szarrá veritek őket...
  • mackosajt
    Értettem.
    Akkor nem keresem a regisztráció gombot.
  • sydac
    Tegnap irt a BfG adminja és elmondta, hogy nekik ez volt a 6. "bigwar"-juk és még egyszer sem érezték úgy egy pillanatig sem, hogy ki is kaphatnak. Most igen... sajnálja, hogy sarkin csak 25en maradtunk mert a remek MEC oldalunk után nagyon várták az utlosó mindent eldöntő kört ami igy sajna elmaradt. Fair, skilles csapatnak tartják a "TeamHu"-t és hogy kicsit hazabeszéljek külön kiemelték, hogy Dalianton a repülőseik még sosem szenvedtek ennyit! Üdvözölnek mindenkit és Boldog Karácsonyt kivánnak Nektek!
  • Running
    az oldalra nem kell
  • mackosajt
    a community-ra hogyan lehet regelni? A fórumra sikerült, de magára, az oldalra nem, vagy oda nem is kell?
  • Running
    tőlem
  • atomboy
    Most mar lehetek sniper?
  • Running
    hun vs hun 21.-én vasárnap infantry (Szavazz és jelentkezz)