172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
-
Ne haragudj a hangvételért finomabban kellet volna fogalmaznom. Az hogy fun var tényleg lazábbra lehet venni de ha azt látom hogy folyamatosan bukik a csapat taktikát kell változtatni. Zászló szerzés közben az UAV elvárható főleg ha én is épp szerzem
A meghívást nagyon köszönöm és elfogadom.
KKÜK
-
telefonszám, esetleg MSN cím ?
-
Landor #150327 atwekam korulneztem es en is azt tapasztaltam, amit az elozoekben le volt irva. de persze ez mit sem csorbit a te erdemeiden
-
Sturm44 #150326 KKü! -
Sturm44 #150325 Ééértem... szóval azt szeretnéd, hogy mindig a te squadod felett legyen az UAV. Mivel is szeretnéd kiérdemelni ezt a privilégiumot?
Voltak még vagy két tucatnyian, akiknek szintén forró volt a talaj, mégsem sírnak, bár elismerem nem voltam mindig a helyzet magaslatán, de fostos egy hetet koronázott az az este.
Amúgy szívesen várlak vendégkommandernek hozzánk, mert kissé unom. Tudod egy cseppett unalmasabb, és munkaszagúbb mint sqleader-ként ríni. Szóval gyer és mutasd meg milyen egy igazi waron prókommanderként irányítani, mert én is szeretnék már végre felfelé ujjal mutogatni. De komolyan mondom, gyere, szervezhetnél pár wart is.
Amúgy remélem nincs harag, Karkand második körében sokkal szervezettebb volt a "B közép", csak hát nagyon látszott, hogy ki hány órát játszik naponta ezzel a játékkal. Azért remélem adott némi lendületet a további community warokhoz. Ne add föl Running!
Amúgy Drang -é volt az első teamkill... még azelőtt hogy beírtátok volna, hogy ne TK-zzatok! Ha jól emlékszem Dequatort ölte meg, de nem 100. -
há atomgirl
-
atwe #150323 Landorkám kicsit elvagy tájolodva kicsit nézz körül utána irogass. -

-
Jahogy Ő súgjon este a fületekbe
BOLDOG KARÁCSONYT
-
-
Landor #150319 "sajátosságai"
ja hogy ez feature.
értem.
XDDDDD XDDDDDDDDD XDDDDDDDDDDDDD
^^^^^^#ÐÐÐÐÐÐÐÐ#ÐÐÐÐÐÐÐ -
De ez most infantri vót...
Ennek a játéknak vannak ilyen sajátosságai is, mi ezzel a gond?
Máshol nem kell trükközni, mer nyócvan kilóméterről lelövöd egy pisztollyal. Az mennyivel jobb? -
Landor #150317 tökéletesen igazad van! 
pontosan ezért nincs szükség ugrabugrára, gl-re, meg gránátosdira :)
lehet jönni szerencsét próbálni :D -
Sül már a bejgli... meg sem tudom számolni, hogy mennyi lesz. (egy tucat kereken) Ja, csak a Schrank kedvéért írtam, nehogy bepánikoljon!!!
-
Mi adtunk neki egy kis alkalmat a Rambo gyakorlására. Mashtuur-on mindkét fordulóban mi találkoztunk vele először :) -
ezt kikérem a hkv nevében. Én spec igen sokszor pácéldobozban érzem jól magam, meg amolyan núb repcsisként.
-
Pojéban még könnyebb lelőni bárkit is... -
Landor #150312 várunk mindenkit(igen, még a gránátos nyuszikat is:) szeretettel a poe2 szerverünkön
-
Ilyen a katona sorsa a háborúban...
Sturmot meg nem kéne bántani, elvégre fun volt...
ő is szivesebben rambózott volna, az elhiheted!
Kellemes Ünnepeket!
-
Le is lehet lőni az UAV-ot
-
atwe #150309 XDDDDD XDDDDDDDDD XDDDDDDDDDDDDD
^^^^^^#ÐÐÐÐÐÐÐÐ#ÐÐÐÐÐÐÐ
csak ennyit füznék hozzá :D -
Én meg halkan megjegyezném hogy bármikor felnéztem az ellen uav-ja felettünk volt a mienk meg sose, 2 parancsot kaptunk a 4 kör alatt, egyszer lenne kedvem megmutatni mi a dolga a kommandernek egy war-on... kicsit nehéz úgy harcolni hogy az ellen folyamatosan tudja hol vagyok nekem meg keresgélni kell... A poe forumon már volt róla szó hogy mekkora csalódás azt látni hogy olyan embereknek akik fejenként min 1000 órát játszottak a játékkal gránátdobálás meg gl-ezés a színvonal. Nekik üzenem hogy gyakoroljanak célozni és szemtől szembe ki mernek állni akkor lehet élvezetes meccset tudunk játszni velük. -
Landor #150307
BörtönTerápia Thriller@Jail :Ð -
Pláne, ha nekem is jól ment volna...
-
lol b+..
-
n003 #150304 a kék osztrigába?? :O mennyé nélkülünk :DD -
Szotyiszán #150303 ennyire megy nekem is :D -
na egy kis táncgyakorlat szilveszterre -
Szotyiszán #150301 ezért kell a szerelés előtt megcsinálni a liftet. :D -
n003 #150300 wazze próbálom egy kicsit cinkelni mee éppen itt van erre te nem veszed a lapot :(( ejjejj -
n003 #150299 azé hallkan megjegyezném A oldalon full inf csapatok (kivéve a vény-t) B oldalon meg full comq csapatok ;)) .. ezt az eredményt én a meccs előtt borítékoltam volna ;)) :| -
Szerinted alulrol nyomjak felfele a liftet? Szegeny liftdokinak a tetejere kell mennie. :) -
az :) -
jujj... engem meg ne nézz, mert szerintem iszonyat béna voltam. -
Nézegetem a hun vs hun-t, ez az Atwe egy állat. 
Eszméletlen mit össze alakít. :-) -
Üdv!
-
n003 #150293 a lifthez lépcsőzni kel?? :DD -
Másfél hónapja nem bagzok bibi. Az hogy több lovém van, mellékes, de az a legjobb, szinte nem fulladok ki ha lépcsőzök. :DDDD -
Szijja Csárli! Mizu a pina van e veled? Este ha gondolod, mé ne gondolnád, 6 órakor gyere ki a Trianon emlékparkba!