172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Csoffat kis női kezedbe elhiszem, hogy szarul állt a G5.
Ha meg béna vagy a beállításához, akkor talán nem az egeret kéne hibáztatni.
Véletlen, hogy ennyien szeretik, azok mind hülyék.... -
GameOverrr #154454 Az A4 TECH-et nem ismerem, de a G5-öt (sajnos) igen, és azt semmiképpen nem ajánlom.
Egyébként én is éppen most vettem új egeret, egy Razor Krait-ot. Azt egyelőre nem mondanám, hogy ajánlom, mert még nagyon friss, de lehet ebben "az igenis az egér teszi a helizést" dologban valami. Bár a benyomásaim egyelőre vegyesek: a helikkel példáúl egyelőre hadilábon állok -nagyon sokszor lőttem melléjük, sőt még a földi célpontoknak is (nem győztem irogatni a pilótámnak, hogy "Sorry, new mouse...") (bár ez nyílván betudható annak is, hogy nagyon keveset játszok manapság)-, viszont volt egy olyan repcsi-lelövésem, amin magam lepődtem meg a legjobban, és amiről egyértelműen az a véleményem, hogy a korábbi egeremmel nem találtam volna el. És úgy gondolom, hogy a pilótáskodáshoz is sokkal jobb, egy nagyobb DPI-jű egér.
Egérválasztásnál -saját tapasztalatból kiindulva- szerintem leginkább az egér méretére kell odafigyelni. Ezek a mai hiper-szuper egerek -kb. olyan 5 ezer Ft felett- szerintem már mind rendelkeznek azokkal a tulajdonságokkal, ami jobbá teszi őket az 1-2 ezer forintos társaiktól. Így szerintem azon már fölösleges agyalni, hogy ez most 1800 DPI-t tud, az meg 2400-et (szvsz a különbség már korábban kijön, 1600 is már bőven megteszi). Viszont az egér mérete, súlya -nekem legalábbis- kulcskérdés. Tudom, milyen érzés kibaszni egy csomó pénzt valamire, amitől aztán azt várná el az ember, hogy tökéletes legyen, de ha képtelen megszokni az egér súlyát, méreteit, akkor nem ér az egész egy kalap szart sem ekkora DPI ide, akkora gyorsulás oda.
Ahogy nézegettem nagyjából két méretben kaphatók az egerek: van a G5-féle (számomra túlságosan nagy, lomha és nehézkes) 130mm*68mm*37mm (hosszúság*szélesség*magasság) és a 120*60*37, mint pl. ez a Razor Krait is. Szvsz 10 ezer forinti felett mindenképpen csak olyan egeret vegyen az ember, amit előtte ki tud próbálni, mert az szerintem már akkora összeg egy egérért, amelyért cserébe joggal várja el az ember, hogy tökéletes legyen, és teljes mértékben meg legyen vele elégedve, de tapasztalatból mondhatom, hogy ez nincs mindig így. -
eugabesz #154453 Nekem csak egy szürke házi egerem van...ráadásul a macskánk már azt is "megkörnyékezte"...ha kimult esküszöm veszek egy páncélozottat...
..vagy macskaállót?
-
azt nem, de az orrodat is tisztíccsa :) -
#154451 Fogadjunk hogy a logitech szopni is tud!
-
Nekem jó. Igaz ez X750BF.
-
Na meg lett rendelve:faxa lesz -
/Off
A4 TECH XL-750F Laser egér
Vajon van ojan jo mint a
Logitech G5 Laser Mouse?
Mert arban nem mind 1.
/On -
inkább a modok :) -
Az, ja, széjjelhekkelem az oldalukat a gecieknek... -
Bala10 #154445 2008-11-11 19:05:00
azért nem mindegy!:D -
Last Battle On 2007-03-27 11:55:00 :DDD -
:) -
a4tech x-750f et tervezem megvételre bár a mostanival (mx518) is elégedett vagyok de 4 rongy nem pénz érte -
Bala10 #154441 na azé! -
viccelődik a lóf@sz, ezek komoly dolgok..... -
Bala10 #154439 de gonoszak vagytok, hogy gúnyolódtok szegényen. így most hogy hívja el majd a csajokat randira, ha nem tudja nekik megmutatni a statját?
-
nem én, csak most derült ki, de ne idegesíts már te is b+ ! :D -
Egy hete nem számolja a statot? Ugye ez nem igaz! Mond hogy nem igaz! Ó mond! :DDDDDD -
és ezt csak most mondod, basszus 1 hét kárbaveszett
.....
-
Bala10 #154435
-
Itt a világvége... -
barmi #154433 Köszi!
Ezzel a bfstats.infoval nem tudom mi lehet mert már vagy egy hete nem frissül rendesen .... :( -
egyik
másik
harmadik
negyedik
ezek közül az utolsó néha megáll, és majd pár nap múlva frissül csak. A többi eléggé jól frissül. -
barmi #154431 Hi! A bfstats.info nem számolja a pontokat már egy ideje. A meccseket számontartja de a csillagokat, medálokat és pontokat nem adja hozzá az össz pontszámhoz valamiért. valaki esetleg nem tud róla valamit? Köszi -
A LED es a lezer kozott annyi a kulonbseg, hogy a leser egy fix hollamhosszu es koherens(magyarul nem szettarto) fenyforras.Ezert pontosabb, mert sokkal jobban fokuszalhato.Emiatt a pontossag miatt szoktak szidni, hogy meg centikkel az asztal felett is erzekeli az eger mozgasat.Amugy nem hiszem, hogy akkora kulonbseget jelentene, max a dpi miatt szamithat, mert lezer az jelentosen nagyobb dpi-t tesz lehetove.Egy LEDesnel a 2000 mar csucs, mig lezeresbol 4000-es is kaphato es meg tuti megy fojjebb.Mondjuk szerintem ez mar elegge a parasztvakitas kategoria, nekem a 1800dpis copperhead se volt max erzekenysegen, csak a heli iranyitasnal.De a kulonbseg elegge erezheto a 400 es 1800 kozott. -
Nekem is A4-Tech van. És nagyon jó, mint írtam. 2500 DPI-ig bírja, de én 1200-n használom. :) -
Én ezt így még nem láttam, de lehet. -
Világos, de a piacon akkor is így különböztetik meg.
Optikai = ledes ; Laser. -
Tök mindegy, a lézeres is optikai, az optika fénnyel kapcsolatos dolgot jelent, fizikai értelemben fénytant. Az optikai egerek közt van a lézeres, infrás stb. -
amit mulkor belinkeltél valami A4 az hihetetlen áron volt (asszem 4 rugó) a tudásához mérten, csodálkoztam is mert nekem az mx-518 as van ami 16 pénz volt annak idején... -
bazdmeg nekem enyiből van a gépem fele nem egy egér
-
Én nem megyek te lámpi. :-)
Egyébként leszarják, miattuk mehetnék, csak nem biztos, hogy túlélném.
Nem venném jó néven, ha miattam kéne kényszerleszállni Grönlandon. :-) -
két hete azért nyávogtál mert vastüdővel nem engedtek fel a malévra most meg megint oda akarsz menni ?
ajánlom neked a kubai hajózási társaságot
-
Volt valaki mostanában az USA-ba?
Meghívólevél sablon kellene nekem.
-
Nem védte, csak a szokásos stílusomat vittem egy igen picit túl. :D Na azt törölte, nem lehetett kicsillagozni :DDDD Volt benne fasz, kurva anyád, meg meg meg .... mi is? :D -
Ez egy köcsög csíter, mit kell rajta védeni. Ja biztos csak kipróbálta.
-
jó -
ne számolj hanem nézd magad kivülröl a lelki szemeiddel és értékeld a látottakat utána cselekedj 
-
Mert idegileg lenyugodtam, és már Ráningra sem vagyok dühös azé!
Ez van, hirtelen haragú vagyok, ilyenkor nem tudok elszámolni tízig.