172102
  • ghost cb
    Bandew a tank csöve nem forgatható!!!
    A torony forgatható, de ha azt 180 fokkal elforgatták, a lövegcsövet nem lehet vizszintesnél lejjebb állítani, és ez egy ilyen nagyságú tankál elég magasan van.
    Másrészt a VALÓSÁGBAN nem mennek nehéz tankokkal ilyen szűk utcába mert nagy veszélynek vannak kitéve felülről, és minden oldalról, nembeszélve az aknákról. De nem értem mi a faszért vitatkoztok ilyenen. A BF-ben is megszokhattuk, hogy kurvára semmi köze a realitáshoz.
  • Bandew
    A játékosoknak már semmi se jó! :-D
  • Mossberg
    Lehet, hogy nem lenne rossz ha a tankcső benyúlhatna a házakba vagy nagyon sok anyázás lesz a beakadós bénák miatt a szervereken
  • Mossberg
    A rekordom El Al-on: Stukával zuhanóbombázás, egy tank megvan. Flakkal szétszednek, kiugrom és randomra aknát dobok, másik tank ráhajt plusz pár assi is vele robban.
    Ha sikerül az ernyőt időben kinyitnom simán befoglalhattam volna :DDD
    A BF2 lesz a legnagyobb durranás, csak jönne már ki !!!
  • Bandew
    úgcs=úgy
    :-)
  • Bandew
    NA és? De mit gondolsz, szted a játékfejlesztők direkt úgcs csinálják meg, hogy belelógjon a tank a falba mikor megfordul? Hidd el a fejlesztők se hülyék! Nem fognak ilyen béna hibákat elkövetni.
    AMúgy pedig nem bazdmeg hanem baszdmeg.
  • skorpio7
    Azért az jó, hogy mostmár te is látod hogy ez egy játék és itt minden lehetséges. Ez már azért fejlődés! Csak így tovább!
  • Bat
    Vagy, hogy a BF-es dzsippes hagyományt folytatva, telepakolsz egy dzsippet expakokkal felviszed a tetőre, és egy alkalmas pillanatban a tankra dobod :)
  • skorpio7
    Én az 1994-es csecsen háborút hoztam volna fel, amikor Groznij-ba bevonultak az oroszok tankkal... kifelé már nem. :) Vagy 3 tucatot vesztettek.
  • Bat
    Jajaja :)
  • Mossberg
    Ezt gondolom egy valódi helyzetben azért te sem próbálnád meg :)
    Persze a játékban tutira lesz olyan is hogy a tetőröl ugrik majd valaki aknával a tankra (pl. ÉÉÉN :DDD)
  • Bat
    Andew, ha játszóttam bf-el tudnánd, hogy a tankal összevissza kell játékban forogni, hogy ne egy lövésből szedjék szét...
  • traXion
    Attól még nem lesz ebből a játékból szimulátor. Ez egy arcade játék, ami nem éppen reális.
  • Bat
    Az assikat már vártam, de mint látod akkor tank, nem is látna rá az ajtóban álló delikvensre...
    Najó, akkor a muki előbb két gránátot kiszór az utcára, utánna leszalad, ki se kell menni, ajtóból egy tapadóaknát rádob :p
  • traXion
    vagyis M1A2.
  • traXion
    Ki mondta, hogy forduljon meg? De ez nem 56!!!! Ez egy M1A1es bazdmeg!
  • skorpio7
    Mint mondtam mindenkinél ott a lehetőség, hogy jobbá tegye a játékot (és nem csak a kifogásokat kell keresni). Írsz egy levelet az DICE-nak és kész.
  • Bandew
    Miért kéne megfordulni, mikor a tank csöve forgatható?
    Amúgy kérdezd csak meg az idősebb rokonaidat/ismerőseidet, hogy mi volt itt '56-ban.
  • Mossberg
    Úgy fordul, hogy szétlövi a házat és csinál magának helyet :DDD
    A tank mellet nyomuló assik meg csak néznek közben ?
  • skorpio7
    Megszokhattad volna már volt rá elég időd, de ezt is betudom a konzervatív felfogásodnak... azért idővel hátha megemészted.
  • Bat
    Az oké, hogy befér, de hogy fordul meg? :)
    Bárki kijön egy házból a tank rá se tud fordulni, nyugodtan ráraknak egy aknát, aztán visszamennek a házba
  • traXion
    Á nem sokkal szélesebb.

Beférne bazdmeg, csak nem lehet kihasználni a tulajdonságait egy utcában. A való világban.
  • traXion
    Ez az emelkedett stílusú irónia....
  • Bandew
    Nézd meg jól a képet. Simán befétnek oda! Egy tank nem sokkal szélesebb egy busznál. Miért ne férne be oda?
  • skorpio7
    Tudom milyen nehéz egy konzervatív gondolkodásúnak az újat elfogadni/megérteni így együttérzek veled és sajnállak... vagy inkább nem. :)
  • traXion
    Nekem meg ezek.
  • [HUN]PAStheLoD
    nekem annyira nem jöttek be ..
  • traXion
    fordítva.
  • traXion
    Képek? LOL! Vietnam képei nem volak meggyőzőek?
    ...
  • traXion
    Úgy van! :D
  • [HUN]PAStheLoD
    állítólagos ? már a képek is elég meggyőzőek .. és az ha csak a fele lesz benne annak amit ígértek már a legjobb game ..
  • skorpio7
    Vagy sok a maradi, aki marad a skatulyáknál. "Mi" továbbléptünk te maradtál a "gyökereknél".
  • [HUN]PAStheLoD
    tudjuk ...
  • [HUN]PAStheLoD
    akkor meg mi a f.szt keresel itt ?
  • skorpio7
    Akkor minek írsz ide? Bár lehet tudom a választ... szertesz velem társalogni... és ez fordítva is igaz.
  • traXion
    Sok az igénytelen ember.
  • traXion
    Hát te szajkozod folyamatosan ugyan azokat a állítólagos featureoket...
  • skorpio7
    Azt eszed amit kapsz... aztán vagy lenyeled vagy kiköpöd. Majd az idő eldönti, hogy az a sok 2 milliónyi szűkgondolkodású lamma aki megvette a sima BF-et olyan sikeressé (vagy éppen sikeresebbé)teszi-e a BF2-t is vagy sem.
  • traXion
    Mivel nem érdekel a BF2....
  • skorpio7
    Ja aki meg se próbálja az ne várja a sült galambot a szájába.