172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Torry #3536 Ok, neved?
Én TOrry. -
zoligamer #3535 legyen a H.W.B..ok? -
Torry #3534 Melyik hub?
Nekem kellene. -
zoligamer #3533 pedig így van.Ha az ember rokona kint dolgozik az sokmindent megszerezhet. -
Neked is olvasnod kéne egy kicsit...nehogy már minket akarjál kioktatni BF2 ügybe
-
zoligamer #3531 Nem csak mondom.Ha valaki kéri az szóljon és feltöltöm DC-re. -
zoligamer #3530 Tiszta kibaszás -
Nem kell a szöveg meg az ámítás!!
-
zoligamer #3528 Néha olvasnotok kéne egy kicsit:"Az viszont sajnos biztosnak tünik, hogy demo játék nem lesz a teljes játék megjelenése elött, ezt többször is megerősitette a DICE."
-
zoligamer #3527 Nem hivatalos információk szerint két hónap és kiadják a Battlefield 2-t. Megerősiteni se a kiadó, se a fejlesztő csapat nem akarta a hirt. Az viszont sajnos biztosnak tünik, hogy demo játék nem lesz a teljes játék megjelenése elött, ezt többször is megerősitette a DICE.
-
Torry #3526 Screenshot-ot akkor kaphatnánk? -
-
zoligamer #3524 Minden működik csak annyi a különbség hogy a grafika elég easy -
zoligamer #3523 VÉGRE MEGSZEREZTEM A BATTLEFIELD 2 BETA VERZIÓT!!! 

-
-
Én inkább már nem is írok semmit...nehogy kitiltsanak...hupsz ez is spamm...lehet hogy ezért is kapok? 

-
;D
-
jaaa! mellesleg ez már le volt zsírozva: aki Skiper-logót kap, annak jár két felkiáltójel is;D cshak bakker Robinak elfelejtettek adni! :(
;)
-
haxoror #3518 kabbe 
-
Ja és dr Kotász a kémekre, sniperekre, és a partizánokra nem vonatkoznak a hadifogoly szabályok (legalábbis nálunk nem) :D! -
GeneralTao #3516 Láto végre valami értelmes történ itt.(jók a képek)
Gondolom nem azért kaptátok az a felkiáltó jelet mer jól viselkedtetek.
-
Viszont ez bf2!
"Semmi" köze sincs a 42-höz! -
Húha kezd elmérgesedni a dolog imádom az ilyen bulikat :D ! Szóljatok a
srácnak menjen el BF talira és ott dumáljátok meg !
Különben Fritz nem azt írták, hogy nem írhat hanem azt, hogy Skiper-t ne
baxogassa mert ő meghatározó tagja ennek a topicnak nemúgy mint dr Kotász! 1X er benéz a topicba és azt hiszi ő az úr? Ha valamelyik aktív látogatónak nem tetszik amit it csinálunk akkor ő szólhat de 1 idegen ne kémkedjen! -
Olvassátok el #2990 -
Skiper...nekünk milyen fasza a logónk nem?...Nem sok embernek van ilyen két szép felkiáltójel 
-
jó hangulata van ! :) -
De ez már sikerült :) -
Mi nem szeressük az ilyeneket
-
haxoror #3508 HELLO SZIA!
Tök jó hogy írsz ide annyira örülök hogy végre saját spiclije van a topicnak THX -
jeeeeah :) -
Ez kicsit félrement Gerzsi :-) -
-
Én személy szerint örülök neki.....Mármint a büntinek...megérdemeltük -
Szuper
:D
-
Hát nem Fritz az egyedüli, aki ugy gondolja, hogy szánalmas ami ebbe a topcba megy -
Ez van a sok vááá-ért :P
Ezek a képek iszonyatosan odabasznak. -
LOL! meg lettünk büntetve :D ! -
tök jó képek
-
-
Gyertek inkább poezni