172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
GeneralTao #3656 Nézd a halasztás jobb olbalát így legalább tudják még egy kicsit fejleszteni.
-
Tgabbar #3655 Komolyan,egyre kevésbé érdekel már ez az egész..... .
Remélem van az EA-s srácok mellett valaki,hogy válon veregesse őket.
-
Reggelt!
-
Jó reggelt mindenki! -
áh... 

-
sry de nem tudom kihagyni
:
nah jóéjt mindenkinek! -
jó látom a moderátorok topicban ki lett tárgyalva rendesen a dolog. A fiatalok meg majd kinövik ezt a hozzáállást (volt már rá jópár példa...) -
haxoror #3649 Tudom hogy a BF-esek többsége már felnőtt ember de sztem beláthatod hogy a supergamezon fiatalabbak is előfordulnak akiktől nem lehet elvárni hogy mindig éretten viselkedjenek :)
Na ezt írnám ha sztem neked lenne igazad :P -
haxoror #3648 Oké.
Akiről beszélek az egy nem-moderátor Dr.Kotász nick-kel.
Ha rendszeresen olvasnád a topicot (de nem teszed) akkor ezt tudnád. Öszintén szólva csak pár hozzászólásodra emlékszem és azok is csak arról szóltak hogy itt "diliház van" szal örülnék ha lekattannál rólam köszi. -
azzal kapcsolatban pedig, hogy mennyire jogos a büntetésed nem foglalok állást, mert csak hébe-hóba néztem be a topicba (bár a sok váá miatt sztem teljesen jogosan kaptatok, ez azért itt nem óvoda, ilyenekre ott a gumiszoba) -
hát nem emiatt kapod a "büntetéshegyeket" ha kapod szvsz...nem ilyen hangnembe kéne kezelned a nézeteltéréseidet, főleg nem egy moderátorral szemben -
haxoror #3645 Ja és moderátor topicos = moderátortopicos
Még mielőtt erre is kapom a büntetés hegyeket... -
haxoror #3644 Kettőnk között az az alapvető különbség hogy én leszarom hogy te a haverjaiddal mit csinálsz a másik topicban és nem ugatok bele mert semmi közöm hozzá THANK YOU
Amit írtam nem neked szólt hanem azoknak a haveroknak akik velem együtt megszívták egy önjelölt faszfej moderátor topicos kirohanását sry ha bezavart a lelkivilágodba. -
Semmi gond......mi már megszoktuk
-
pff...látom nagyon tisztában vagy a dolgokkal. Úgy gondolod, hogy ha mi hülyülünk a másik topicban, akkor az téged feljogosít, hogy szidkozódj itt?? (többiektől sry az offért) -
Jah....szórakoztuk egy kicsit Zatty-al
..de én jobb voltam mert több volt - pontom 
-
haxoror #3640 Hát ja, van különbség a spammelés és a buzulás között... -
Geronimo láttam ma a teljesítményedet:-56.:) 

Mit csináltál,hogy ilyen sok pontod volt?:D
-
Ez már nem igaz,hogy nem tudnak kiadni egy tetves demót!Már elegem van az egészből.Mindent igérnek össze-vissza és semmi. 
De én már az elején tudtam,hogy úgysem tudnak ezek egy demót se kiadni.Szemetek!!!!
-
kicsit ég és föld a kettő szvsz... -
haxoror #3636 #3622 hmm...
-
hmm.. -
haxoror #3634 Fasz kivan bazmeg ezzel az egyperces baromsággal, remélem örül az a rohadt cigány
-
Az biztos -
Aki a BF2-kel húz újjat az megbánja :D
-
a látszat néha csal én nem vagyok ideges Arghhhhöööhhh. -
haxoror #3630 A jó kurva anyádat örüljél te köcsög buzi! -
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
nem lesz demó.Ezt nem hiszem el,hogy az a telibeba**** ku*va anyukat,hogy nem adnak ki demót.
FUCK -
-
Tgabbar #3627 Anál-orál partyban 2 nagydarabb kaffer Afroamerikai társaságában 25-ös "léccekkel" felfegyverezve....
Hmmm.....
-
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
haxoror #3625 Remélem Lars Gustavssont halálra bassza egy részeg rénszarvas... -
De meg ám! :DDDDDDDDDDDDDD -
Nah megjöttek a büntiben lévők
-
haxoror #3622 "amúgy épp példálóznék a bf2 topikban, hogy itt milyen kultúrált fórumozás folyik, de asszem nem teszem :D"
THX -
HAZUDNAK!!!!!!!++++++++
BÁRMIT IS MONDANAK HAZUDNAK HAZUDNAAAAAAAAAAAK!!!!!!!!!!++++++++++!!!!!!!!!!! -
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
[szin=blue]BF2 DEMO INFOK
Hiába röppennek fel időről-időre újabb szóbeszédek az idén megjelenő Battlefield 2 esetleges demonstrációjával kapcsolatban, a fejlesztőstúdió rendre elveti ezen feltételezéseket. A közelmúltban emlegetett multiplayer bemutató érkeztét Lars Gustavsson vezető dizájner cáfolta a Totalbf2.com-nak adott interjújában, azaz egyre több jel utal arra, hogy a DICE valóban nem tervez előzetes demót a széria legújabb tagjához.
http://576.hu -
Még hogy én leugatlak? Dehogy drágám ,ne butáskodj!
Csak jót akartam neked ,ne foglakozz velük ,te hozzánk tartozol ,csak mi érthetünk meg téged igazán:D -
nyajj nyuszkó, gondoltam szerzek társaságot az esti dőtibojosdihoz, erre meg leugatsz