172102
  • GeneralTao
    Nézd a halasztás jobb olbalát így legalább tudják még egy kicsit fejleszteni.
  • Tgabbar
    Komolyan,egyre kevésbé érdekel már ez az egész..... .
    Remélem van az EA-s srácok mellett valaki,hogy válon veregesse őket.
  • Robogo
    Reggelt!
  • TLD Robi
    Jó reggelt mindenki!
  • Nahar
    áh...
  • joebacsi
    sry de nem tudom kihagyni :

nah jóéjt mindenkinek!
  • joebacsi
    jó látom a moderátorok topicban ki lett tárgyalva rendesen a dolog. A fiatalok meg majd kinövik ezt a hozzáállást (volt már rá jópár példa...)
  • haxoror
    Tudom hogy a BF-esek többsége már felnőtt ember de sztem beláthatod hogy a supergamezon fiatalabbak is előfordulnak akiktől nem lehet elvárni hogy mindig éretten viselkedjenek :)

Na ezt írnám ha sztem neked lenne igazad :P
  • haxoror
    Oké.
    Akiről beszélek az egy nem-moderátor Dr.Kotász nick-kel.
    Ha rendszeresen olvasnád a topicot (de nem teszed) akkor ezt tudnád. Öszintén szólva csak pár hozzászólásodra emlékszem és azok is csak arról szóltak hogy itt "diliház van" szal örülnék ha lekattannál rólam köszi.
  • joebacsi
    azzal kapcsolatban pedig, hogy mennyire jogos a büntetésed nem foglalok állást, mert csak hébe-hóba néztem be a topicba (bár a sok váá miatt sztem teljesen jogosan kaptatok, ez azért itt nem óvoda, ilyenekre ott a gumiszoba)
  • joebacsi
    hát nem emiatt kapod a "büntetéshegyeket" ha kapod szvsz...nem ilyen hangnembe kéne kezelned a nézeteltéréseidet, főleg nem egy moderátorral szemben
  • haxoror
    Ja és moderátor topicos = moderátortopicos
    Még mielőtt erre is kapom a büntetés hegyeket...
  • haxoror
    Kettőnk között az az alapvető különbség hogy én leszarom hogy te a haverjaiddal mit csinálsz a másik topicban és nem ugatok bele mert semmi közöm hozzá THANK YOU
    Amit írtam nem neked szólt hanem azoknak a haveroknak akik velem együtt megszívták egy önjelölt faszfej moderátor topicos kirohanását sry ha bezavart a lelkivilágodba.
  • TDC Geronimo
    Semmi gond......mi már megszoktuk
  • joebacsi
    pff...látom nagyon tisztában vagy a dolgokkal. Úgy gondolod, hogy ha mi hülyülünk a másik topicban, akkor az téged feljogosít, hogy szidkozódj itt?? (többiektől sry az offért)
  • TDC Geronimo
    Jah....szórakoztuk egy kicsit Zatty-al ..de én jobb voltam mert több volt - pontom
  • haxoror
    Hát ja, van különbség a spammelés és a buzulás között...
  • Robogo
    Geronimo láttam ma a teljesítményedet:-56.:)Mit csináltál,hogy ilyen sok pontod volt?:D
  • Robogo
    Ez már nem igaz,hogy nem tudnak kiadni egy tetves demót!Már elegem van az egészből.Mindent igérnek össze-vissza és semmi.
    De én már az elején tudtam,hogy úgysem tudnak ezek egy demót se kiadni.Szemetek!!!!
  • joebacsi
    kicsit ég és föld a kettő szvsz...
  • haxoror
    #3622 hmm...
  • joebacsi
    hmm..
  • haxoror
    Fasz kivan bazmeg ezzel az egyperces baromsággal, remélem örül az a rohadt cigány
  • TDC Geronimo
    Az biztos
  • TLD Robi
    Aki a BF2-kel húz újjat az megbánja :D
  • TLD Robi
    a látszat néha csal én nem vagyok ideges Arghhhhöööhhh.
  • haxoror
    A jó kurva anyádat örüljél te köcsög buzi!
  • TLD Robi
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
    nem lesz demó.Ezt nem hiszem el,hogy az a telibeba**** ku*va anyukat,hogy nem adnak ki demót.
    FUCK
  • TDC Geronimo
  • Tgabbar
    Anál-orál partyban 2 nagydarabb kaffer Afroamerikai társaságában 25-ös "léccekkel" felfegyverezve....
    Hmmm.....
  • TDC Geronimo
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • haxoror
    Remélem Lars Gustavssont halálra bassza egy részeg rénszarvas...
  • Csirke4
    De meg ám! :DDDDDDDDDDDDDD
  • TDC Geronimo
    Nah megjöttek a büntiben lévők
  • haxoror
    "amúgy épp példálóznék a bf2 topikban, hogy itt milyen kultúrált fórumozás folyik, de asszem nem teszem :D"

THX
  • Csirke4
    HAZUDNAK!!!!!!!++++++++
    BÁRMIT IS MONDANAK HAZUDNAK HAZUDNAAAAAAAAAAAK!!!!!!!!!!++++++++++!!!!!!!!!!!
  • TDC Geronimo
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • Mr Manson
    [szin=blue]BF2 DEMO INFOK

Hiába röppennek fel időről-időre újabb szóbeszédek az idén megjelenő Battlefield 2 esetleges demonstrációjával kapcsolatban, a fejlesztőstúdió rendre elveti ezen feltételezéseket. A közelmúltban emlegetett multiplayer bemutató érkeztét Lars Gustavsson vezető dizájner cáfolta a Totalbf2.com-nak adott interjújában, azaz egyre több jel utal arra, hogy a DICE valóban nem tervez előzetes demót a széria legújabb tagjához.

http://576.hu
  • Kovács legény
    Még hogy én leugatlak? Dehogy drágám ,ne butáskodj!
    Csak jót akartam neked ,ne foglakozz velük ,te hozzánk tartozol ,csak mi érthetünk meg téged igazán:D
  • joebacsi
    nyajj nyuszkó, gondoltam szerzek társaságot az esti dőtibojosdihoz, erre meg leugatsz