172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Figyi...ha jobban megnézed igazuk van!!! Rengeteg idő egy demó elkészítése...és inkább a játékkal foglalkoznak a hajrában mintsemhogy elkezdenék a demót csinálni..Én azt mondom ne legyeb demó, de cserébe kapjunk egy optimizált BF2-őt...mind garafikailag, mind játékélményileg. -
Kezdem azt hinni,hogy az egész bf2 egy nagy porhintés!
Szerintem már félnek kadni a demót!
Ezzel biztos,hogy a warezt nem kicsit támogatják! -
Fődizájner Lars Gustavsson lehorgasztotta a kedélyeket, mert nem jelenik meg a mozifilm minőségű grafikával és jelenetekkel telített Battlefield 2 demója. Korábban pedig nemhivatalosan még erre a hónapra beígérték.. Lars szerint valószínűleg nem lesz semmiféle demó a teljes játék megjelenéséig.
http://hardwired.hu/ -
Jó sokan köztük én is hehehehe 
Ha jövő héten kijön a demó én leszek a táncoló banán :D -
Tgabbar #3692 Tényleg jó kis képek.
Az egyik német xwwII szerveren egy holland srác azt terjesztette ,hogy jövő héten jön ki a bf2 demo-ja.
Szerintetek hányan röhögték ki.....?
-
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ jó kis képek
-
neked is te rambo :D 
-
Jó éjt, harcosok. -
Hát ja és ahogy láttam a képeket nem teljes grafikán ment a game de 1 órát játszotak a tesztelök
-
Hát jah......A teljes játék kell!!! -
DÖGÖLJENEK MEG EZEKKEL KÉPEKKEL!!!! 

Nagyon kell a game!!!!!!!
-
-hírt...márt = már
-
Mé? Bf2-es témát hírt linkeltem be...ha ezért is kapok akkor basszák meg...na ezért márt kaphatok
-
HA ÍGY FOLYTATOD AKKOR KAPOD A KÖVI 

-
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ INGAME KÉPEK!!!!!!!!!!!!!!!!
ITT -
Jah...azt mondták hogy a játék megjelenésével még nem lesz Linux verzió! -
Valaki tud valami a linux szerver verzióról ? Mintha valahol régebben azt olvastam volna, hogy késik. De mi a helyzet most, hogy az egész gama késik? Netelántán lesz időben linux szerver verzió is talán? Van infója valakinek ?
-
Hát ez a szmájli nagyon jó.:D
Honnan van?Nekem is kell olyan.:) -
haxoror #3678 THX de hagyd inkább mert csak bajod lesz belőle
-
tök buli
-
Dehogynem
-
nem teccik az a 2 felkiálltójel a neved mögött??? 
-
Ne tedd, mert a végén még "közösség elleni izgatás"-ért te is büntit kapsz 
-
Már megpróbáltam szólni a moderátoroknak,hogy vegyék le a büntetőpontokat,de eddig nem válaszoltak. -
Az hogy kotász "barátunk"-at megutáltuk egy életre...nameg percenként lehet üzenni...két hét múlva meg eltűnik ez a szar
...
-
interjú -
Nauron #3670 és ezeknek a büntipontoknak mi az értelme?
-
Nyugi két hét és kihevered -

nemakarok büntipontokaaaaaaat

-
-
WárjukWárjukWárjuk.aBATTLEFIELD2demoját.COM -
Pl. én
-
Már megint mi van itt
....csak így tovább
-
Nauron #3663 kik kaptak még ilyen büntipontokat?:D -
bizony :)
engem nem érdekel, sok a balfsz ígyis-úgyis. enge le is bannolhatnak, erre nem fogom verni a faszom :) -
:DDDDD -
haxoror #3660 "jó látom a moderátorok topicban ki lett tárgyalva rendesen a dolog"
Pont hogy NEM lett kitárgyalva a dolog hanem megy a kollektív kussolás mert képtelenek belátni hogy hülyeséget csináltak
Ilyenkor elgondolkodom hogy ki is igazán a gyerekes -
haxoror #3659 Sztem azért nincs demo mert egy bugos demó után kínos lenne kiadni egy bugos gammát, márpedig ez lesz megint majd várni kell a kurva patcheket mint az összes többinél -
F*sz fejlesztik már!Most attól nem lesz jobb a game h nem adnak ki demo-t csak majd nyáron esetleg!!Szerintem.... -
Tgabbar #3657 Nézd ,mire kijön közel ugyan annyi bug lessz benne ,mint általában szokott lenni