172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Concept art!!! -
Nabazz...EZ KELL NEKEM!!! -
Neked is
-
Jó éjt, harcosok. -
Tgabbar #3732 Szerintem a második(szvsz). -
Hát jah...olvass vissza mindig -
sztem ő az oldalt kérdezte 
-
Egyenlőre DC! -
A TDC ből 2 eten Poeznak! 1 tag DC zett de igazából BF2 klán lessz :D !
Na de melyik a jobb? -
plz privibe külld el! -
Thanatos #3726 grrr, kell nekem mindig lentről olvasni felfele hozzászolásokat... :D -
Thanatos #3725 első bekezdésel egyetértek...
a másodikra meg csak anyit hogy olvass hireket meg ujdonságokat, emg riportokat... :)
tehát:
a létszámtol fog függeni de nem ugy ahogy eredetileg mondták hanem minden mapbol lesz 3 vagy 4 tipus 8tehát pl egy 16 playeres, egy 32 playeres meg egy 64 playeres) és a host inditásánál választod ki hogy hány főset akarsz, tehát kezdeti hirekel ellentétben nem dinamikusan fog változni a map mérete... (egyik fejelsztő legalábbis ezt irta egy intejúhéban, persze ettől ez még változhat de a dolgok jelenlegi állása szeirnt igy lesz :P) -
Szerverkereső progi -
Figyi.....a pálya méretének változásáról annyit, hogy ha teszem azt 18-an waroznak akkor nem 32 playeres pálya jön be hanem amit te kiválasztassz!!! Tehát akár 16-an is játszhatnak egy 64 playerre szánt pályán és fordítva!!
-
Mi az az ASE? -
Egyébként nem tudom, hogy ti hogyan vagytok vele, de szvsz nem tesz jót semmilyen játéknak a központosítás, legalábbis a scene szempontjából, mert ugye rengetegen vannak, akik kipróbálnák, de megvenni nem/még nem akarják.
Aztán meg attól félek, hogy nagyon public-barát játék lesz, és nem lesz warozásra száz százalékosan frankó. Gondolok itt arra pl, hogy a pályák mérete a játékosok számától függően változik. Azért nem mindegy, hogy egy waron plusz 1-2 ember esetleg egy nagyobb pályát, több zászlót eredményez, vagy esetleg ha az ellenfél nem jelenik meg teljes létszámban, akkor teszem azt az 5 zászlóból csak 3 lesz a pályán... Vagy ilyenek.
Jó, csak parázom, majd kiderül... Remélem gondolnak ilyenekre is a srácok...
(Erről jut eszembe, láttam ASEban egy amcsi szerveren egy 20vs20-as wart... Na az nem lehet szar... :)) -
A TDC csak bf-el jáccik? -
Ő a klántársam...tehát nekem már megvan az msn címe
-
ööö nekem is kéne az MSN cimed.. :) -
Itt vagy te is? Gyere már fel msn-re.....
-
Pontossaban melyik a jobb ez vagy ez ? -
Nézzétek meg új oldalunk kezdeteit :D ! link -
Thanatos #3714 bf42vel is igy volt, és ha ez tényleg jólesz akár még meg is veszem nyugi, csak érdeklődtem :)
viszont mivel csak official serverek lesznek rankedek igy ezek is csak ott fognak szvsz számitani tehát a sufnituning hazai szervereken jáccani 0 értelme lesz akár még eredetivel is... :/ -
warsaw #3713 Megvan a késés oka!!!!!
A kór a rating info után található
ITT -
haxoror #3712 A game nagyon NAGY durranás lesz ezért sokan veszik meg majd külföldön és mivel a hazai szervereket klánok üzemeltetik akik eredeti gamával akarnak indulni nemzetközi versenyeken (és a sok fícsör miatt regisztrált szervert akarnak) ezért lélekben készülhetsz hogy max eleinte lesznek a szerverek törtek -
Thanatos #3711 akkor ez is csak hivatalos szervereken lesz elérhető mi?
magyarul tört szervereknél el lehet bucsuzni iylemsitől, kár :/ -
az érdemrendekkel új fegyverekhez is jutsz. és tudni fogják, miben vagy jó. tehát ha rádnéznek valamilyen menüben (?) akkor lájták hogy kvázi faszán vezethsz helikoptert. ez is persze csak egy régi interjúból van, nem biztos hogy igaz. de logikus lenne. azt is mondták, hogy talán 1-másfél évbe is beletelik mire megszerzed a legobb fegyvereket. azért, hogy ne legyen uncsi a játék,. -
Tgabbar #3709 Splinter Cell 3 még rendben van,de a SWAT 4??? Ha nyomod a sprintet ,akkor mész rendes sebességgel.....és ha itt is annyira "képzettek lesznek az AI-k ,mint a 3-ban,na akkor.... .
A képen láttátok amúgy ,hogy a srác épp megszerzi az alap assault érdemrendet?Lessz valami konkrét célja az érdemrendeknek(mármint ezekkel lehet megnyitni az új cuccokat(pl: jackhammer),vagy csak lehet vele tetszelegni?
És ezeket a smile-kat honnan lehet beszerezni?Ne mondjátok ,hogy "szerkess",mert még ahhoz se értek és a technikai hátterem is hinyzik,hiánycikk. -
A demó az már majdnem a teljes,kész játék... -
szerintem gondolj másra, pl. tavasszal egész jó játékok jönnek ki: pl. swat4, splinter cell3, talán stalker [azok is kamuznak ezerrel]. nem lehet már elvárni, hogy normális időben agyják ki ezeket a játékokat, mert itt a tőke számít, nem a közönség :) [zsidók] -
nekedis thx, akkor mikor lesz? -
kamu:) -
téháiksz -
Temporal Vortex #3703 jun. 3. -
Megjelent már?? 

-
hehik!
-
Ezt az egy uj képet találtam.
-
nagyon szép képek vannak a hw -n. -
-