172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Nagyon jó képek!!! 

-
Na akkor hogy ne pankadjon a kedvetek ujjab képek jöttek mi kis várandoságunkból, és egy video interjú is napvilágot látot.
Képek N#1
Képek N#2+video interjú
Jó nézegetést
-
Minden hónapba benyomnak egy országot és azzal el is intézik!
én már ezekre nem mondok véleményt amilyen emberek lehetnek...
-
GeneralTao #3773 Nem ez nem sok.
Oroszok és kínaiak oldaláról is bekelene rakniuk néhány dolgot.
-
Good Night Soldiers
-
-
Direkt nem rakják be szerintem mert még nem végeztek. vagy csak fokozatosan hogy leépüljön mindenkiben amit most láttot,de ahogy gerot elnézem nála ez tovább tart majd :P -
Baszki....SOKK
-
nem rossz,csak a többit be kéne rakniuk! -
Végre kirakták azt amit nemrég kihireztem, és fent vannak a képek az EA oldalán
EA -
Pffffff
-
GeneralTao #3765 Én inkább a ruszki fegyvereket várom. 
Nem kell az a M4
.
-
Sziasztok! -
Naná
-
M4!!!ááá 

-
Nagyon faszák....várom a képeket...nem utolsósorban az M4-ről
-
Na akkor jönnek a hirek:
1.) A statisztika szerverekröl jött egy kis info mivel az EA bejelentete hogy csak a hivatalos szervereken lesz.
2.) A hivatalos oldal is annyival frissült hogy megnézhetjük melyik oldal milyen jármüveket és egyéb fegyvereket vonultat fel de még csak USA-rol vannak infok fent. A képek még nincsenek feltöltve de mára már készen lesznek.
EA -
De poezni bezzeg nem jössz velem
-
Én is :D 
-
Na meggyüttem
-
Ez annyiszor hallom, vazz...
Mindkettő nagyon távol áll a reálistól, csak BFVben könnyebb. -
hö -
A DCben nem olyan jó a helikopter vezetés :(
Legalábbis billel nem :)
A legjobb mégis az enemy engaged meg a FS2004 :DDDDDDDD -
Thanatos #3753 a lepényhal először, a reményhal meg utoljára :) -
Temporal Vortex #3752 Reméljük nem :) Problémát csak a gépem hardware limitje okozhat...
-
Thanatos #3751 az ilyen biznosságbol szokott ált elnni a legnagyobb csalódás :DDD -
Jó reggelt BF2-ő! -
Temporal Vortex #3749 Ez lesz az első játék amit megveszek
No persze, azé' előtt kipróbáljuk törttel. Bár biztos vagyok benne, hogy nem fogok csalódni. Ja és reménykedem, hogy a helikopter vezetés, olyan lesz mint DC-ben(ugye a Trauma Studios-t is felvásárolta az EA). Vietnam-ban tök gagyi a kopterezés, szvsz...
-
Tgabbar #3748 Bocs,rövid "o". -
Tgabbar #3747 Jóbb reggelt....
-
Jó reggelt
-
Tgabbar #3745 Természetesen csak az igazán elszántaknak.A többi lusta népség akár a kiskanállal is megpróbálhatja.....
-
Sokáig kell nézni a bögrét...hidd el, előbb-utóbb Bf2-es alakba fog rendeződni 
-
Tgabbar #3743 A smiley-kkal kapcsolatban még nem kaptam választ.Most itt heverek parlagon "kielégetlenül".
Na ez magas labda......:). -
-
Tgabbar #3741 Nekem nem,mert a kávéban a buborékok nincsenek bf2 alakban rendeződve.Hogy néz ez így ki egy bf2-es bögrében???????? 
-
haxoror #3740 Sztem pont a 20vs20-nál vagy még az annál is nagyobbnál jönne le igazán a játék fílingje csak ahhoz bazi nagy klánok kellenének.
Volt (van?) egy ilyen kezdeményezés DC-ben a 21st Century Warfare Mod custom mappokkal és órákon át tartó warokkal (persze a playerek menet közben cserélődtek) a szervezet két részre volt osztva USA és Irak több száz tag mindkettőben rangokkal szabályzattal stb. csak sajnos usa szervereken ment és oda a ping elég gagyesz :/ -
Na ne mond mit gondolsz honnan szedtem a zenét ? :)Amúgy jó8! -
Battlefield 2 Fan Site Kit !!! -
Jóéjt mindenkinek.
Álmodjon duplabüntipontokkal! :)
[fliph]
[/fliph]