172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Legalább még nemadtak büntipontokat.
De figyeljétek hogy majd ha betéved valaki rögtön megy árulkodni :)
-
Én nem megyek. -
Ja mikor lesz demó? 

-
Roger That! 17:45 Zulu vagy mi a xar :D! -
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Te is jössz?
GOGO 4K ;-) -
-k +c :-) -
Én is fanatikus mert az összes megvolt :) -
A BF tali főtémálya:
"Mikor lesz már demó?" -
Naná hogy Havok...ne legyél már

Akkor 17.45-re legyél a buszmegállóba
-
Mi a téma: lassan indulok BF talira mert megy a vonat :D -
1. bf2.hu
2. Saját fejlesztésű + Havoc fízika ha jól emlékszem de az is lehet, hogy nem :D
3,Nem lehet tudni (azt a hír járja, hogy a teljes játék után)!
4, Sehonnan
És az a szöveg a tiéd dekódolt változata te :D ! -
amúgy miről lehet itt beszélni?
a 99999999-szer belinkelt szkrínsotokat az utolsó fűszálig mindenki ismeri a videókat szintúgy a híreket fejből vágja mindenki.
Téma? :D -
Roger
....Jaj már ennyi az idő...nemsokára indulnom kell BF talira
-
2 büntipontal én inkább befognám a számat... ;-) -
Csirke4 te aztán nem semmi vagy 
-
Van 4 kérdésem:
1. Mi a magyar honlap?(a kizárólagosan bf2-ős)
2. melyik graf motort használja?
3. mikor lesz demo?
4. honnan lehet tudni hogy mikor lezs demo?
-
Ez azt jelenti,hogy holnap jön a demó,amit én kapok meg elsőnek és nekem kell 10 embert vállasztanom,aki még megkaphatja.:D 
-
Mit nemértessz? -
Én azt nemértem hogy az a kérdés hogy "Mikor lesz már demo?" az mér spam? Mert ennyi erővel a mikor jelenik meg, milyen páylák lesznek benne stb is spam. Tehát akkor minden spam! :)
Rábasztál informatikus vagyok :D !
-
:D 
-
Hülye CapsLock
-
Ez már télleg spam :)
dE AKI AZ ENYÉMET NEMTUDJA LEFORDÍTANI AZ MIT KERES EGY "INFORMATIKAI ÉS TUDOMÁNYOS" HÍRMAGAZI HONLAPJÁN? -
spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam spam :D -
És mi a spam? -
Nem mondom hogy SPAM -
Én azt nemértem hogy az a kérdés hogy "Mikor lesz már demo?" az mér spam? Mert ennyi erővel a mikor jelenik meg, milyen páylák lesznek benne stb is spam. Tehát akkor minden spam! :) -
Mellesleg én is Bf.hu admin vagyok meg nagy BF/BF2 FAN...tehát ezek a dolgok nekem nagyon nem újak
-
:DDDDDDDDDDDDDDDD -
Jaja :)
Amúgy miko...
-
Azok is és Csirke4 halad a következő rang felé :D! -
haxoror #3826 Ezek 
úgy néznek ki mint vmi rohatt rangjelzés -
haxoror #3825 Már készül -
:D -
Van már demo? :) -
http://www.eagames.com/official/battlefield/battlefield2/us/armies.jsp
Nézegessed ezt!!
-
Valaki dobja már fel a topikot -
Itt nagy BF2 FANok vannak,egyből tudják az újdonságokat,vagyis hárradölve várjuk őket!!! 
-
ok -
mellesleg mi az, hogy MEGINT várunk?
nem mindegy már, hogy 1-2 hónappal később adják-e ki? Még MINDIG várunk.... és várunk is jó ideig, mert egy különleges játékot kell csinálniok. Ha nem, akkor én nem veszem meg. És aki megveszi, az pancser. Ha viszont, igen, akkor megveszem. És aki az ilyen faszán sikerült játékot megveszi, az jól teszi! Puszta BF2-fanatizmus megszokásból nincs értelme az EA zsebét teletömni... Ha már ennyit várakoztatnak, csináljanak kurvajó, szemet gyönyörködtető, lelket pezsdítő, ámulatbaejtő, egyedülállóan khiirály játékot!
És akkor lehet róla szó, hogy jáccok is vele >P ;P -
Különben van itt bf.hu admin elég :) úgyis belinkelik vagy szólnak ha fontos !