172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
haxoror #4273 Aha persze...
Te legalább elhiszed amit leírtál? -
haxoror #4272 Akkor azon sértődtél meg.
no comment... -
"bf42/dc-s geciknek"
no comment... -
de, és jól esett :) -
haxoror #4269 Mint ahogy te is tudod semennyire. Ezért írtam a BFVt példának a normális társaságra mivel azt viszont ismerem.
A #4255 meg sztem elég egyértelműen a dc-sekről (tudod volt ma itt egy flém
) szólt de te jól magadra vetted az összes 42-es nevében is, ennek hála joebácsi is jól besértődött stb.
-
huhh elég ratyi a helyesírásom, de egyeNlőre így is marad
-
sztem nem a "váá"-zás volt a fő probléma, hanem az, ahogyan reagáltak egy páran, mikor nemtetszésünket fejeztük ki.
a gumiban csináltam nekik egy külön topicok, ahhol kiélhetik szenvedélyüket, dehát mindhiába...a bünti viszont helyrerázta a helyzetet, pár egyed kivételével...
az utánna lévő anyázás, meg a besértődés, "csakazértisbeleköpökamoderátorszemébe" viszont iszonyú szánalmas volt...lehet, hogy a bf42-es topicban is van egy "kevéske" spam (főleg 80k környékén
), de az össze se hasonlítható ezzel, ami itt folyik...
-
biztos csak cacheből tölti be (hacsak a MESTER nincs vicces kedvében, és le-föl teszi) -
-
Hát ez de fura helyzet. Egy tény: nagyon jó lenne ha mire kijön a játék, már lenne egy kialakult közösség körülötte aki értelmesen tud irogatni a topicba, nem spammel hülyeségeket és nem flémeli szarrá egymást csak azért mert az milyen jó dolog. A mai BFes sceneből van mindkét oldalról ember szépen de nagyon remélem egy olyan ember fogja mindezt kézben tartani aki értelmes spam mentes légkört tud tartani a topicban(régebben a BF topic is ilyen volt) nem úgy mint a most kialakult BF topicban... Az meg, hogy "VÁÁÁÁÁÁ"zás folyt itt napohosszat hát az már régóta láccott, hogy azt vagy egy admin elégeli meg vagy esetleg a mostani BFesek akiknek kb annyi joguk van beszólni mint az eddig itt lévőknek. Spamtopicból már kurvára elég szal legyen ez már egy normális értelmes BF2vel kapcsolatos topic. Vagy legalább próbáljuk meg azzá tenni....mert miért ne... De ez csak az én véleményem szal akár faszság is lehet
-
Te jó ég mi volt itt,egy kicsit lemaradtam.............. -
Jó banner lett
-
Thanatos #4261 ??? nekem simán láccika fenti banner... :) -
pff...hát én is csak gratulálni tudok a sok hülyegyereknek, különösképpen skippernek, aki keményen megmutatta, hogy kegyetlenül megszivatja a népet, és leszedte a bannerét felülről.
Amíg mindenki kezet nem csókol neki, és áhítozik a megbocsátásért, itt egy szutyok banner, ami persze meg se közelíti a MESTER alkotásá, de talán egy darabig megteszi, annak ellenére, hogy egy bf42-es geci műve...
(amúgy még oldalakat lehetne írni az itteni helyzetről, de inkább nem teszem) -
Igen a szokásos szinvonal megvan a topicba.....
-
Nauron #4258 mennyi a max büntetöpont?azaz ha betelik vele a sor akkor kapnak még1sort?:D -
én még kis ideig véletlen azt hittem jófej vagy...
te mennyire ismered bf42-eseket hogy ennyire tudod mennyire normális társaság alakult ki?
szegény te :) -
azok a bf42 es és dc s gecik akik idejöttek azok ugyanazok akik majd szétrúgják a valagatokat a bf2őbe is.
Készüljetek fel kislányok mert az uj verzióba sem a virág lelketekkel fogtok nyomulni a beásott állások felé. szal majd név szerint megmutathatjátok milyen nagylegények vagytok megint .
-
haxoror #4255 Abban azért reménykedem hogy ugyan az lesz a BF2-vel mint a BFV-vel, kipróbáljátok, lefikázzátok aztán visszahúztok a redvás scenetekbe és nélkületek idővel a BF2-ben is kialakulhat majd egy normális társaság mint ahogy a BFV-ben most van. -
Nauron #4254 hajrá haxoror....szépen mész a bann felé:D(bár igaz amit mondasz) -
haxoror #4253 Köszönet a bf42/dc-s geciknek hogy sikerült lerántani ezt a topicot is a jó öreg bf szintre.
Fritz meg a többi sótlan droid örülhet mert mostantól nem lesz fölös off csak az ősklánok flémelnek meg szopják egymás faszát felváltva.
Mégegyszer:
A jó büdös kurva anyátokat. -
Chaos Mad #4252 skiper nem engedte el magát egy picit ? :D -
az vagyok. -
Jó hát hozzászólások számára kíváncsi leszek! Köszünjük szépen! -
Duel #4249 Büszke lehetsz magadra -
haxoror #4248 Hát visszaolvastam amíg lehetett de nem tudtam kihámozni ebből semmit
-

Mi vanb veled skiper?
Méer van 4 büntid?
Amúgy megjelent a demo vagy mért van 132 új hsz? -
(/me mennyi nagy sértődést, anyázást, flémet, stb-t megélt bf42 topikban, és tapasztaltan okosan tudja nem szabad felvenni a kötözködést :DD) -
:) 
ja, hát ennyi. majd játszunk, ott is pofázunk eleget :)
nehezen, de: sok siker bf42-eseknek, akik idejönnek, és 1 óra alatt szétrúgják a mi kedves légkörünket:) én sem illek ide, 'sztok.
ui.: mortimer egy anyabaszó köcsög, mert túltűntetett engem!! :'DDD
(s mellesleg mortika: a zsidózást a Magyar Alkotmány ENGEDÉLYEZI! te antimagyar kis s*ggarc)
;DDDD
bannojj morti, élvezz rá a logotlan nevemre, ah, te pimasz ! hogy én menynire gyűlöllek, pedig nem is besztélkünk, mu - háh - háh....
-
jaja :)
és nem amradt ki ez a kép, ott volt eddig is!!! -
Na jó volt veletek....akikkel itt nap mint nap beszélgettem.....én lelépek...aki akar velem kommunikálni az msn-en megteheti...na köszi a sok kommentet....( a BF2 híreket meg majd bf.hu-ra írom..ott megtaláljátok) na könnyes búcsú.....ciao
-
:D -
haxoror #4241 WOW Skipert előléptették mi a franc történt itt? -
haxoror #4240 Ez gondolom nem azt jelenti hogy végre észreveszed magad és leszállsz rólunk?
Tudod a te típusod a becsöngetős-jehovás, senki sem kért meg hogy ránkerőltesd azt ami szted a helyes, az off minket szórakoztat ha neked nem tetszik akkor így jártál szvsz
(Ha van Isten akkor erre nem válaszolsz hanem egy nagyot csalódsz általában a mai "fiatalokban" és lelépsz) -
Nem éppen tapsollak de már megbántam thx! -
Volt banner...nincs banner -
Ja tényleg térden állsz előttem. :D -
Sanszos, (tudod egy mindenkiért...) de ne aggódjál _most_ nem fognak idejönni :) -
LOL melletted állok 1 képen ha jól emlékszem! -
Sry! De nekem nagyon úgy tűnt, hogy szólt a fél FRX nek és ide hívja őket flamelni! Természetessen aki nem flamelni jön ide arra nem vonatkozik!