172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Hát nem tom ti hogy vagytok vele de mivel a teljesig még van 4 hónap én rohadtúl örülnék egy demónak.....mondjuk sztem is fake a hír :( -
Bezonyáámmmmm
-
wermo #4671 sztem is csak kamu nem hinném el megasztán minek demó teljes kell nem demó -
wermo #4670 2005. március 01. (Kedd)
Battlefield 2 Demo március végén?
PC - 2005-03-01 17:36:00 Szólj hozzá!
Ismét szóbeszédek tárgya a Battlefield 2 esetleges demonstrációja, annak ellenére, hogy az EA már több alkalommal is kijelentette, hogy nem terveznek demót a háborús játékhoz. A legfrissebb pletyka szerint azonban hónap végén érkezhet a várva-várt bemutató két térképpel felvértezve (Gulf of Oman és the Wetlands), ám pontos mérete egyelőre nem ismert. Az érintettek hivatalosan egyelőre nem kommentálták a híresztelést.
lovas (17:36)
bizony de inkább a teljest adják ki nem?
-
Olvastam én is a felröppenő DEMÓ híről de szerintem kamu.....
Ez olyan "csináljunk jókedvet , hogy kitartsanak az emberek" féle hír.
Én nem hiszek benne
-
wermo #4668 Bisztos...... -
TS Zolly #4667 Cossaks vagy mi volt a neve. -
Nem tudom... valszeg nem up to date adat. Te hallottal mar jatekrol amely a megjelenes elott 3 honappal megjelent volna? :D -
Ha egy-két napon belül nem jön a cáfolat akkor örülhetünk ;) -
hax kapod megint a büntetőpontot
-
Remélem Bandew szükség esetére a közelben van... :) -
Basszus ne kezdjétek már megint
!
-
Mondom csak óvatosan a vááá-val :D -
haxoror #4660 LESZ DEMO VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
-
Én ilyet nem mondtam, csak az infókat olvasgatva írtam hogy reménykedjünk! -
Csak visszafogottan a VÁÁÁ-val :D
-
TS Zolly #4657 Lesz demo??? Váááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
-
Amint látni valóban : 2005. február 15. kedd 15:41 ! -
Ez már régi :)
-
4. Battlefield 2.: demó elmenekült
Sogun, 2005. február 15. kedd 15:41 - PC - Játék: Akció - ADATLAP - (11 komment)
(Worthplaying) Fődizájner Lars Gustavsson lehorgasztotta a kedélyeket, mert nem jelenik meg a mozifilm minőségű grafikával és jelenetekkel telített Battlefield 2 demója. Korábban pedig nemhivatalosan még erre a hónapra beígérték.. Lars szerint valószínűleg nem lesz semmiféle demó a teljes játék megjelenéséig.
by HW -
Neb*sszatok :D
Lesz demó lehet? ÁÁÁÁÁÁÁ (csak visszafogottan ;-) )
Addig POE 1000-el utána meg BF2 :D -
Ja és ugyan ebböl a forásból van hogy e-héten egy video lesz a kinai oldalról is
-
Reméljük a legjobbakat! -
nocsak azért mert pl. a play.com -on márc. végére írják a full megjelenését!!!!!.....mindegy -
Jo eselyel a demorol van szo. -
most olvastam a bf2.hu -n ,hogy ugy néz ki mégis lesz DEMO !!!!!
Megjelenésre,pedig márc. végét irnak, DE ez most a demo -ra v. a full -ra vonatkozik ??
-
De amugy tenyleg jo egy tarsasaghoz tartozni... foleg ha valamilyen szinten szolidarisak is hozzad nem csak a nevet hordod a teamnek :D -
Nem akarlak elszomoritani, de az ilyen "aljunk ma` ossze klanok" nem szoktak hosszu eletuek lenni... de azert jo poen amig mukodik. -
akinek nem kell klán az egy
-
Még ki sem jött a gém, de már most megmondhatom, hogy nem leszek egyik klánban sem. Hasra elöttem, hitetlen kutyák! :)
Virágokat a gizdacsávó@nagyarc.húú-címre küldjétek, köszi. -
hát ez ténnyleg fáasztó volt 

-
hát jólvan te akartad! 

-
Thanatos #4641 neeeee, ne fárassz könyörgöm, ez már fáj, jaj -
nem muszálj 14 év alattinak lenni az mind 1 csak már nincs szabad hej!!!
de ha meg adod az msn címed talán rá tudom beszélni azt a gyereket!
itt az én msn címem: [email protected] -
Thanatos #4639 óóó most nem is tudom mi lesz velem, azthiszem megyek és kardombadőlök...
ja hopp 14 év alatt, akkor sorry nem szóltam, már mindent értek
-
csak már az a baj hogy már nincs tagfelvétel
-
Thanatos #4637 húúúú de jó neked...., lehetek a barátod??

-
még nem is jelent meg a game de már én klánba vok
-
szentem fölös. flash-t belinkelni macera hegyekkel jár. elég lenne, ha vmelyik admin alátolná a linket mi meg örvendeznénk, mint egy nagy boldog család ,) -
ha lesz időm majd összegyúrok fenntre egy flash bannert, amibe majd lesz minden, mi szem szájnak ingere, linkektől kezdve, scrollozó faq-ig minden, csak ugye idő...:(