172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
És még egy link -
MÁR NEKEM IS JÖN LEFELE :D -
wermo #4916 ááá nekem igen ááá -
ÁÁÁÁ nekem sem megy :(((((((((( -
wermo #4914 ááá szívtad 

ne videózzanak hozzák a játékot!!!
-
haxoror #4913 Mert lassúak voltatok nekem már 6% ;) -
nem jóóó -
ááá kiszolgáló nem található. -
Hmm lehet erre nem gondoltam:)! Monnyuk azért a vadászpilota nehezen fér be akval (de neki is sikerült):) -
haxoror #4909 Töltöm -
Megjöt a FILM!!!!!!!! TÖLTENI másik link -
Hogy ha lelövik a helit akkor máris bevetésre készek legyenek vagy csak azért mert ha valami egyszer felmegy az le is jön :D -
Lol a pilóták ak-val a kezükben vezetik a helit :-). Mókás. -
YES 

-
haxoror #4904 
Land Forces rulz
-
Nem csak imádom amikor rálövök a helire és elmegy melete ja és amugy is szárazföldi patkány vagyok a kempelést és a rotorkodást meghagyom másokna :D -
haxoror #4902 Ja hogy úgy fog működni akkor visszaszívok mindent :)
[mert mi van az SA-7 -el? Csak nem lettél te is rotormajom aki szerint a gyalogságnak nincs joga visszalőni a helikre?
]
-
Hát igen az Sa-7-röl inkább ne is beszéljünk :P meg amugy is a Bradley rakétája a célra megy mivel a kilövés elött becélzod a repcsit és a rakéta elvégzi a dolgát :) -
haxoror #4900 Egy bajom van csak a videoval hogy a végén amikor a Bradley lekapja a vadászgépet a rakétája "túl intelligens", ez a lövés SA-7 -el nem jött volna össze de ettől függetlenül jöhetne már :D
Az egy órás video érzem hogy brutál lesz :) -
Huh
A grafika nagyon szép tényleg!!A kínai heli tényleg nagyon durva!!Szívesen ölöm majd az amerikaikat!!
-
Bazzeg ma tényleg sokkot kapok. Több mint 1 ÓRÁS jól olvasátok 1 ÓRÁS video lesz hamarosan vagyis ma :D ja és 650mb nagy :P -
haxoror #4897 WOW beszarás ez a video 
Néha pl. amikor a heli üldözte a dzsippet a híd alatt vagy amikor a vadászgépre közelítettek tisztára olyan érzésem volt mintha filmet néznék
-
Mind a két film ugyan az csak az elsö vacakabb verzió az utobi meg a brutálisan jó verzió :D
-
haxoror #4895 Akkor ezt is töltöm :D -
haxoror #4894 Ha van olyan hogy Tengerészeti Légierő akkor oda akarok belépni
-
haxoror #4893 Már töltöm is -
A bannernél ott egy F.A.Q jelzés és ha oda kantitasz akkor megtudod :)
-
Ki tudja mikor fog kijönni? Én őszintén már nagyon várom, sztem ez lesz a legjobb FPS!!
Én Army rajongo vagyok, de ez még azon is túltesz, legalábbis amit eddig láttam belőle...
Tud valaki valamit?? -
Na fiuk megjött a ma reggeli videó teljes szépségében és nagyságáben KÖTELEZŐ verziója. -
wermo #4889 De az army is jó meg a navy ! -
wermo #4888 Marines-et választom! ja és ha kijön az új videó léci linkezzetek ide kössz -
Hmmm...
Nekem a légierő nyerte el a tetszésemet. :-D -
én az air force 

-
Ki melyik haderőt választja majd? 
-
Jobb videóra számítottam,de ezzel nem azt mondom h rossz,csak lehetett volna jobb is...A vadászgépek mozgása nagyon f*sza volt!!! -
TS Zolly #4883 Ha a játék megjelénésig futkározól, akkor indítunk a köv. nyári olimpián a maratonon. Sajnos.
persze. WC ülöke, egyfüles bögre, svájci kinai bicsek, terpszinü polo BF2 emblémával már van. De játék sehun. Asszem kezdem rühelni az EA-t. -
Tgabbar #4882 Megnéztem a videót 5-ször egymás után...........és most olyat teszek,amit már hónapok óta nem tettem....elmegyek futni...ki innen a világból.........
(amúgy a SAW-ot valóban lehet majd telepíteni,mint ahogy avideóban is volt,hogy fel volt állítva a pultra?Tetszett ,ahogy a táblát "elpusztították" a dzsippes jelenetnél.A törésekkel valahogy nem vagyok teljesen kibékülve,lehtne a repülőknél olyat,hogy amikor eltalálja egy rakéta és kettétörik ,akkor az egyik fele(vagy mindkettő) égve zuhanhatna,a tankoknál is egy kis égési jelenet beleférhetne,sőt ha gépágyúval lövi szét pl.: egy A-10-es akkor lelassul,megáll és felrobban,mint a lock-on-ban is.Ez csk némi személye sészrevétel,ne kövezzetek meg érte(nagyon :) ).És ha belegondolok,hogy most kellen kijönnie a játéknak.......megyek futni.... -
Hát ez kész. A Bf2-böl miket nem csinálnak, például WC ülőkét meg minden egyebet.
bf-news.de -
Jah nézzétek ezt az oldalt mert még a mai napon jön egy újabb videó!!! -
De mint látod eltelt több mint fél óra amíg magamhoz tértem :)