172102
  • uHs Gerzson
    És még egy link
  • TDC Geronimo
    MÁR NEKEM IS JÖN LEFELE :D
  • wermo
    ááá nekem igen ááá
  • TDC Geronimo
    ÁÁÁÁ nekem sem megy :((((((((((
  • wermo
    ááá szívtad ne videózzanak hozzák a játékot!!!
  • haxoror
    Mert lassúak voltatok nekem már 6% ;)
  • odex
    nem jóóó
  • Rusid
    ááá kiszolgáló nem található.
  • Rusid
    Hmm lehet erre nem gondoltam:)! Monnyuk azért a vadászpilota nehezen fér be akval (de neki is sikerült):)
  • haxoror
    Töltöm
  • uHs Gerzson
    Megjöt a FILM!!!!!!!! TÖLTENI másik link
  • uHs Gerzson
    Hogy ha lelövik a helit akkor máris bevetésre készek legyenek vagy csak azért mert ha valami egyszer felmegy az le is jön :D
  • Rusid
    Lol a pilóták ak-val a kezükben vezetik a helit :-). Mókás.
  • uHs Gerzson
    YES
  • haxoror

Land Forces rulz
  • uHs Gerzson
    Nem csak imádom amikor rálövök a helire és elmegy melete ja és amugy is szárazföldi patkány vagyok a kempelést és a rotorkodást meghagyom másokna :D
  • haxoror
    Ja hogy úgy fog működni akkor visszaszívok mindent :)

[mert mi van az SA-7 -el? Csak nem lettél te is rotormajom aki szerint a gyalogságnak nincs joga visszalőni a helikre? ]
  • uHs Gerzson
    Hát igen az Sa-7-röl inkább ne is beszéljünk :P meg amugy is a Bradley rakétája a célra megy mivel a kilövés elött becélzod a repcsit és a rakéta elvégzi a dolgát :)
  • haxoror
    Egy bajom van csak a videoval hogy a végén amikor a Bradley lekapja a vadászgépet a rakétája "túl intelligens", ez a lövés SA-7 -el nem jött volna össze de ettől függetlenül jöhetne már :D

Az egy órás video érzem hogy brutál lesz :)
  • Nahar
    Huh A grafika nagyon szép tényleg!!A kínai heli tényleg nagyon durva!!Szívesen ölöm majd az amerikaikat!!
  • uHs Gerzson
    Bazzeg ma tényleg sokkot kapok. Több mint 1 ÓRÁS jól olvasátok 1 ÓRÁS video lesz hamarosan vagyis ma :D ja és 650mb nagy :P
  • haxoror
    WOW beszarás ez a video
    Néha pl. amikor a heli üldözte a dzsippet a híd alatt vagy amikor a vadászgépre közelítettek tisztára olyan érzésem volt mintha filmet néznék
  • uHs Gerzson
    Mind a két film ugyan az csak az elsö vacakabb verzió az utobi meg a brutálisan jó verzió :D
  • haxoror
    Akkor ezt is töltöm :D
  • haxoror
    Ha van olyan hogy Tengerészeti Légierő akkor oda akarok belépni
  • haxoror
    Már töltöm is
  • uHs Gerzson
    A bannernél ott egy F.A.Q jelzés és ha oda kantitasz akkor megtudod :)
  • KurtVampire
    Ki tudja mikor fog kijönni? Én őszintén már nagyon várom, sztem ez lesz a legjobb FPS!!
    Én Army rajongo vagyok, de ez még azon is túltesz, legalábbis amit eddig láttam belőle...
    Tud valaki valamit??
  • uHs Gerzson
    Na fiuk megjött a ma reggeli videó teljes szépségében és nagyságáben KÖTELEZŐ verziója.
  • wermo
    De az army is jó meg a navy !
  • wermo
    Marines-et választom! ja és ha kijön az új videó léci linkezzetek ide kössz
  • Bandew
    Hmmm...
    Nekem a légierő nyerte el a tetszésemet. :-D
  • odex
    én az air force
  • 0Fritz0
    Ki melyik haderőt választja majd?

• Nahar
    Jobb videóra számítottam,de ezzel nem azt mondom h rossz,csak lehetett volna jobb is...A vadászgépek mozgása nagyon f*sza volt!!!
  • TS Zolly
    Ha a játék megjelénésig futkározól, akkor indítunk a köv. nyári olimpián a maratonon. Sajnos.

persze. WC ülöke, egyfüles bögre, svájci kinai bicsek, terpszinü polo BF2 emblémával már van. De játék sehun. Asszem kezdem rühelni az EA-t.
  • Tgabbar
    Megnéztem a videót 5-ször egymás után...........és most olyat teszek,amit már hónapok óta nem tettem....elmegyek futni...ki innen a világból.........
    (amúgy a SAW-ot valóban lehet majd telepíteni,mint ahogy avideóban is volt,hogy fel volt állítva a pultra?Tetszett ,ahogy a táblát "elpusztították" a dzsippes jelenetnél.A törésekkel valahogy nem vagyok teljesen kibékülve,lehtne a repülőknél olyat,hogy amikor eltalálja egy rakéta és kettétörik ,akkor az egyik fele(vagy mindkettő) égve zuhanhatna,a tankoknál is egy kis égési jelenet beleférhetne,sőt ha gépágyúval lövi szét pl.: egy A-10-es akkor lelassul,megáll és felrobban,mint a lock-on-ban is.Ez csk némi személye sészrevétel,ne kövezzetek meg érte(nagyon :) ).És ha belegondolok,hogy most kellen kijönnie a játéknak.......megyek futni....
  • uHs Gerzson
    Hát ez kész. A Bf2-böl miket nem csinálnak, például WC ülőkét meg minden egyebet.

bf-news.de
  • TDC Geronimo
    Jah nézzétek ezt az oldalt mert még a mai napon jön egy újabb videó!!!
  • TDC Geronimo
    De mint látod eltelt több mint fél óra amíg magamhoz tértem :)