172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Új Boomtown Interview
Ez a kérdezz és felelek már kezd idegesítővé válni! Nem csak üres szavakat, DEMÓT akarunk!!! (Jajjjj a kezem
) Jó 8 all
beteg hikomaták! :D -
hat ez nagyon terror. odaver rendessen. 
-
Na kimásztam a vájúból és megkerestem a patchet + a cracket
kösz a tippet :D ! -
Nice
-
Joebacsi meg mindenki hajrá ;-) -
Itt meg jelentkezni lehet egy BF2 háttérképkészítő versenyre. Le van írva, hogy mik a szabályok. A díjazás nem rossz ;-) -
Community Update ...... A jővő héten felkerülnek a Kínai és Mec renderek és leírások. És van egy-két háttérkép a BfCon05-ről. -
Jah...ezt elb@szt@d :D -
Lehet, hogy én flashelek a vérveszteségtől (kenyérszeletelő megtámadta az kezemet :D ) de nem latok semmi linket! :D -
Jah, EA SUXX :Ð -
Tgabbar #5668 Itt a link ,ahonnan le tudod szedni a patch-et és a crack-et Te lusta sertés.
:) -
Nah elég az OFF-ból...szídjuk inkább az EA-t :D -
hát tod ezek be vannak gojózva kissé -
Istenem....hogy a GS-en is egy-egy BF2 hír után milyen kommentek szoktak menni....szánalom.... -
Ezért nem is olvasom a többi fórumot mert csak felb@szom az agyam a sok idiótán :) -
huh hallod még ezek is miket találgatnak a bf2-ről
na mibe hogy veri a kis szar call of duty 2-őt majd ha persze megjelenik akkor -
Joe bazz gyere már TS-re :) -
ilyen fáratt rizsát még én se tok vágni
-
ne ez most bazé komoly -
A GS en már külön topicban találgatják:
" én láttam a szerencsétlent..... NO COMMENT
1. alapból fogyi, és a szülei magántanuloként egy tanyán öriztettik, a külvilágtol elzárva
2. tetteti
3. gyogyobol szökött, és kinyirt egy családot és azoknak a gépén él
de most komolyan: ha tetteti, akkor elég fogyi lehet.......
vagy alapból ilyen......."
-
Nem gyengék! -
LOL ....uramisten :D -
Uramisten!
A Hardveroc-s bf történeteimjét olvastátok. Hát azon beszartam, mennyire rossz :Ð
link -
heló! -
Bazz kiteszem a lábam pár órára azt ilyeneket írtok rólam :D
Jólvan Joe.....a kártya ára felment :P -
OFF
Emlékeztek még Wermo-ra?
Kötelező olvasmány!
Komolyan mondom sajnálom szerencsétlent! Kötelező olvasmány!
Érdemes végig olvasni és a linkeket is megnézni! Ez az ember irogatott ide nekünk 1000 éves BF2 híreket!
ON -
Aha kösz! Most installáltam újra a winfost, remélem most már jó lessz...
Különben nézegettem a BIA topicot de nem nagyon láttam patchet... -
Tgabbar #5651 Van patch néuu szét a Brothers in Arms topic-ban ,ott van link a patch-hez és a hozzá való crack-hez(ha kell egyáltalán). -
Tgabbar #5650 Te nem is ,de Gero...... :DDDDDDDDDDd -
Különben még nem fizettem ki :D de kétlem, hogy összetévesztenék 1 486 ost 1 r9600 pro val :D ! -
Utánna nézek valami patchnek... hátha javít valamit a dolgon! -
Tgabbar #5647 nekem 2.2-es cerkám van 512 rammal,9600-os kártyával high grafon,röccenés nélkül
Szerintem átvágot a Gero,valami 486 dx-est adoot el felmatricázva :DD. -
nemtom én játszottam vele 733-as pIII-on, gef 3-al...és egy röccenés nem volt... -
Nem én már hanyagolom ezeket a dolgokat... pedig milyen jó RPG lámúlni!
Most az mp5 meg a C4 a nyerő páros :D ! Hát a Gero mostani egerénél biztos jobb az 510 :D !
OFF
A Brothers in Arms nektek nem akad? Nekem akad mint a disznó! Gépem: Athlon XP 3000+ Radeon 9600Pro (Geroé volt amióta megvettem minden akad :D ) 512 DDR
ON -
Szintén igy érzek, mint már többször meg is fogalmaztam! -
Ez ugye most nem komoly, hogy ilyen semmitmondó szar leírással meg képekkel akarják kiszúrni a szemünket. Elmehetnek a jó picsába, de most frankón. Ezeket a dolgokat már jónéhány hónapja tudjuk. Meg ezek a képek is, hát én nem tudom mégis menyi bőr van ezeknek a pofáján.
A demót adják már ki inkább. Addig nem akarok már hallani semmiről.
Max valami jó kis ingame múvi, vagy hasonló tudná megdobogtatni a szívemet :-) -
[BF]MWatkins [%1] gmejia ......hmmmmmm
Csak tudnám milyen fegyver az a %1 :D -
Csak azért mondtam, mert te nem szereted ezeket a dolgokat...gondoltam megkíméllek :) -
köszi! -
Manson most ne figyelj ide! :D
Új képek és leírás itt