172102
  • TDC Geronimo
    Én meg azt, hogy nem akar frissülni a banner :P
  • joebacsi
    jaja tényleg jokis élménybeszámoló.
    Mondjuk én csak azt bánom, hogy nem nagyon repült :)
  • TDC Geronimo
    Bizony....én is csak ajánlani tudom mindenkinek ;)
  • uHs Gerzson
    Nagyon jó olvasni való ajánlóm mindenkinek
  • Zs0lt1
    A Team-Mirage leírását láttátok már?
    LINK
  • TDC Geronimo
    Az egy halálfej....az azt jelzi ha mondjuk akna van a közelbe amit a saját csapattárs telepített ;)
  • Tgabbar
    A videó második felében ,a srácnál néha jobb oldalt feltűnt egy piros indikátor.Az mi lett volna?
  • uHs Gerzson
    JA és csak egy maradhat mi? :D
  • TDC Geronimo
    Én elmondom...a SU-34-es nyert ;)
  • uHs Gerzson
    komoly volt amikor elment a reptér felet a MIG-29 utána a JSF és azt még követe a SU-34 is megnéztem volna mi lesz a vége és ahogy láttam a végén lesz még video böven ;)
  • Csirke4
    Nemtudom hol az a F.A.Q.
  • Csirke4
    Mikorleszmárdemó?
  • TDC Geronimo
    Jóóóóaz :D
  • Joe004
    Azér a létra LOL! + a shotgun lövés :D !
  • TDC Geronimo
    Itt már jobban össze vannak szedve a videók :)
  • TDC Geronimo
    Hát a folytatás valami eszméletlen.....
  • TDC Geronimo
    Megint egy új videó...a q gomb folytatása :)
    itt :)
  • [NST]Cifu
    Köszi, csak sajnos mostanság kicsit kihalt a dolog, kevés a szabadidő, sok a meló. ;)
  • [NST]Cifu
    Bajnak nem baj, csak megállapítás. Amúgy arra vonatkozott a megjegyzésem is, a BF42-ben és a BF:V-ben is irtó érdekesen repültek a repülőgépek, legalábbis nekem, aki a szimulátorokhoz van szokva. A fejjel lefele repülésen ezért is nem csodálkoztam. ;)
  • TDC Geronimo
    Nah megnéztem a videót...nem szar :)
  • TDC Geronimo
    Nabazz....hazaérek melóból azt olvashatok, mint a gép :)
    A videót meg most töltöm :)
    BB-vel meg csak 1et tudok érteni ;)
  • uHs Gerzson
    Igen és is arra gondoltanm amit Joe koléga is irt amikor majdnem fejjel lefelé lebeget a JSF és szerintem a filmet kéne megnézni mielöt jön a komment amugy hi
  • BurnBaby
    nah akkor mostmár csak azt nem értem, h akkor miért baj a banner, a faq és a magyar bf portál "reklám" itt, ahol ez a téma? :)))
  • CAD
    Valami elbaszott szep ez a gep is... kicsit alacsony a kep felbontasa, de amugy zsir nagyon... bekoltozok a pilotafulkepbe :D
  • CAD
    Kohomm... es bajod? :D

Ize, pont annyi info van rajta, hogy az ember szepen valaszt kapjon az alap kerdeseire, illetve, hogy eltalaljon olyan helyre ahol a tovabbiakrol is tudnak erdemben mondani valamit. Ugy hiszem hogy centire pontosan erre valo a felso banner.

Megis te mit raknal oda? Egy Bf preview cikket? :D

Kerdest be lehet nyogni, ekkor kap egy klasszikus
    "GOTO BANNER" utasitast, ha olyan a nyoges.
  • CAD
    Es ez baj?
  • Joe004
    LOL
  • Joe004
    OFF
    Király az oldalatok ami az aláírásodban van :D ! Főleg ez a mondat "a US Air Force pilótájaként a híres F-15C-vel, a világ jelenlegi legjobb rendszerbe állított vadászrepülőgéppel repülhetünk" nyerte el a tetszésemet :D ! Ja és a naptárak is királyak!

ON
  • Joe004
    Szerintem Gerzson nem arra gondolt, hogy hé lebeg a JSF...inkább arra amikor a végén fejjel lefelé lebeg :D + belecsapódik a földbe!
    Szerintem simán lehet látni merre mész...na meg gyorsan kell kiadni a parancsot :D ...
  • Tgabbar
    Csak az a baj,hogy sajnos nagy teret vesznek el a látómezőböl.Félő,hogy menekülés közben ha rádiózni akarok ,majd mindennek nekimegyek :).
  • [NST]Cifu
    Mi a furcsa abban, ahogy az F-35B lebeg? Mondjuk tény, hogy messziről ordít, hogy "hé, én egy kommersz lövöldözős játék vagyok, és nem szimulátor", de ennyi (a BF sorozat repülőgépei eddig is irtó furán repkedtek, biztos nem akarják megszakítani a hagyományokat ;))).

A menű egyébként tetszik, sokkal jobban kezelhetőnek tűnik, mint a BF42 nehézkes billentyűs menüje.
  • Thanatos
    tény :)
  • Bercy #6411
    az lehet, de akkor eleg csak annyit beirni h "banner->faq" es nem kell elmegyarazni 1esevel minden dolgot minden 1s uj embernek.
    flame oFF
  • Thanatos
    2. ópció inkább az hogy kázmér ugyanugy benyögi a kérdését mert fel se merül benne hogy emgnéze a banner-t mitn a legtöbb newreg... :P (aki meg nem az az meg amugy is rájönne... :P)
    de amugy ez lényegtelen kinek mi tetszik, maga a banner megvalósitása tényleg király és midnen tiszteletem érte...
  • Thanatos
    épp ezaz hogy az olyanokon uygse segit a csoda faq amire csak ráviszed az egeret emrt fel se merül benne, akinek meg eszébe jutna az emg ugyse kérdez már ilyet :P
  • uHs Gerzson
    Ja mondták hogy még lesz movie ;)
  • Zs0lt1
    Van egy olyan érzésem, hogy ezektől a Royal Danish Combat Elite-től még kapunk jónéhány ilyen videót.
    Szeretlek Dánia ;-)
  • uHs Gerzson
    A video maga nem rosz és a játék menüit mutatja meg igaz nem lesz igazán érdekes :) és LOL amikor a JSF lebeg elégé érdekes pozicioban
  • uHs Gerzson
    Itt van a tegnapi Gero videojához egy nagyobb video is ez több mint 6 perc BF2 :)

Ja és ez a mostani legkirályabb baner mit láttam a bf42-s baner elött.
  • Robogo
    Nem értem mi a baj a bennerel.Szerintem is jó.De akinek nem tetszik a banner az csináljon egyet és mutassa meg,hogy mit tud és,hogy milyenek képzeli a bannert.