172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Én meg azt, hogy nem akar frissülni a banner :P -
jaja tényleg jokis élménybeszámoló.
Mondjuk én csak azt bánom, hogy nem nagyon repült :) -
Bizony....én is csak ajánlani tudom mindenkinek ;) -
Nagyon jó olvasni való ajánlóm mindenkinek
-
A Team-Mirage leírását láttátok már?
LINK -
Az egy halálfej....az azt jelzi ha mondjuk akna van a közelbe amit a saját csapattárs telepített ;) -
Tgabbar #6437 A videó második felében ,a srácnál néha jobb oldalt feltűnt egy piros indikátor.Az mi lett volna? -
JA és csak egy maradhat mi? :D
-
Én elmondom...a SU-34-es nyert ;)
-
komoly volt amikor elment a reptér felet a MIG-29 utána a JSF és azt még követe a SU-34 is megnéztem volna mi lesz a vége és ahogy láttam a végén lesz még video böven ;) -
Nemtudom hol az a F.A.Q.
-
Mikorleszmárdemó? -
Jóóóóaz :D -
Azér a létra LOL! + a shotgun lövés :D !
-
Itt már jobban össze vannak szedve a videók :) -
Hát a folytatás valami eszméletlen.....
-
Megint egy új videó...a q gomb folytatása :)
itt :) -
Köszi, csak sajnos mostanság kicsit kihalt a dolog, kevés a szabadidő, sok a meló. ;) -
Bajnak nem baj, csak megállapítás. Amúgy arra vonatkozott a megjegyzésem is, a BF42-ben és a BF:V-ben is irtó érdekesen repültek a repülőgépek, legalábbis nekem, aki a szimulátorokhoz van szokva. A fejjel lefele repülésen ezért is nem csodálkoztam. ;) -
Nah megnéztem a videót...nem szar :) -
Nabazz....hazaérek melóból azt olvashatok, mint a gép :)
A videót meg most töltöm :)
BB-vel meg csak 1et tudok érteni ;) -
Igen és is arra gondoltanm amit Joe koléga is irt amikor majdnem fejjel lefelé lebeget a JSF és szerintem a filmet kéne megnézni mielöt jön a komment amugy hi
-
nah akkor mostmár csak azt nem értem, h akkor miért baj a banner, a faq és a magyar bf portál "reklám" itt, ahol ez a téma? :))) -
Valami elbaszott szep ez a gep is... kicsit alacsony a kep felbontasa, de amugy zsir nagyon... bekoltozok a pilotafulkepbe :D -
Kohomm... es bajod? :D
Ize, pont annyi info van rajta, hogy az ember szepen valaszt kapjon az alap kerdeseire, illetve, hogy eltalaljon olyan helyre ahol a tovabbiakrol is tudnak erdemben mondani valamit. Ugy hiszem hogy centire pontosan erre valo a felso banner.
Megis te mit raknal oda? Egy Bf preview cikket? :D
Kerdest be lehet nyogni, ekkor kap egy klasszikus
"GOTO BANNER" utasitast, ha olyan a nyoges. -
Es ez baj? -
LOL -
OFF
Király az oldalatok
ami az aláírásodban van :D ! Főleg ez a mondat "a US Air Force pilótájaként a híres F-15C-vel, a világ jelenlegi legjobb rendszerbe állított vadászrepülőgéppel repülhetünk" nyerte el a tetszésemet :D ! Ja és a naptárak is királyak!
ON -
Szerintem Gerzson nem arra gondolt, hogy hé lebeg a JSF...inkább arra amikor a végén fejjel lefelé lebeg :D + belecsapódik a földbe
!
Szerintem simán lehet látni merre mész...na meg gyorsan kell kiadni a parancsot :D ... -
Tgabbar #6414 Csak az a baj,hogy sajnos nagy teret vesznek el a látómezőböl.Félő,hogy menekülés közben ha rádiózni akarok ,majd mindennek nekimegyek :). -
Mi a furcsa abban, ahogy az F-35B lebeg? Mondjuk tény, hogy messziről ordít, hogy "hé, én egy kommersz lövöldözős játék vagyok, és nem szimulátor", de ennyi (a BF sorozat repülőgépei eddig is irtó furán repkedtek, biztos nem akarják megszakítani a hagyományokat ;))).
A menű egyébként tetszik, sokkal jobban kezelhetőnek tűnik, mint a BF42 nehézkes billentyűs menüje. -
Thanatos #6412 tény :) -
az lehet, de akkor eleg csak annyit beirni h "banner->faq" es nem kell elmegyarazni 1esevel minden dolgot minden 1s uj embernek.
flame oFF -
Thanatos #6410 2. ópció inkább az hogy kázmér ugyanugy benyögi a kérdését mert fel se merül benne hogy emgnéze a banner-t mitn a legtöbb newreg... :P (aki meg nem az az meg amugy is rájönne... :P)
de amugy ez lényegtelen kinek mi tetszik, maga a banner megvalósitása tényleg király és midnen tiszteletem érte... -
Thanatos #6409 épp ezaz hogy az olyanokon uygse segit a csoda faq amire csak ráviszed az egeret emrt fel se merül benne, akinek meg eszébe jutna az emg ugyse kérdez már ilyet :P -
Ja mondták hogy még lesz movie ;) -
Van egy olyan érzésem, hogy ezektől a Royal Danish Combat Elite-től még kapunk jónéhány ilyen videót.
Szeretlek Dánia ;-) -
A video maga nem rosz és a játék menüit mutatja meg igaz nem lesz igazán érdekes :) és LOL amikor a JSF lebeg elégé érdekes pozicioban
-
Itt van a tegnapi Gero videojához egy nagyobb video is ez több mint 6 perc BF2 :)
Ja és ez a mostani legkirályabb baner mit láttam a bf42-s baner elött. -
Nem értem mi a baj a bennerel.Szerintem is jó.De akinek nem tetszik a banner az csináljon egyet és mutassa meg,hogy mit tud és,hogy milyenek képzeli a bannert.