172102
  • TDC Geronimo
    Hát jah.....és az még több, mint 1 hónap :(
  • Mr Manson
    E3 után max... szerintem.
  • TDC Geronimo
    Amúgy van egy olyan érzésem, hogy ebben a hónapban sem kapunk demót :(
    Nagyon úgy fest a dolog, hogy az e3-ig nem is nagyon lesz. Akkor viszont lehet rá erősen számítani.
  • TDC Geronimo
    Nem, hanem ezt :P
  • Cormac
    Erről a videóról vitáztatok nemrég?
    http://forums.totalbf2.com//showthread.php?t=2240

Nekem még új, mert most találtam rá....
  • Joe004
    Még szép...

• uHs Gerzson
    Ha ma ugyis lesz újjab bf2-s video akkor lesz miröl vitázni :D
  • TDC Geronimo
    Jó :P
  • Tgabbar
    Legközelebb szólj,szeretnék én is részt venni benne,csak előtte kifárasztom magam :D.
  • Joe004
    thx
  • TLD Robi
    Joe004 jó az új logód
  • TDC Geronimo
    Jah
  • Joe004
    Na Gero szerintem te erre a cikkre gondoltál múltkor!

"It's true that DICE Stockholm is focusing entirely on BF2. It's a huge game and requires a focused, dedicated team. DICE Canada took over patching for BF1942 at the 1.6 patch and also all BFV patches."

"The first planning of Battlefield 2 started while Road to Rome still was being worked on during the autumn of 2002 but the first actual production started at the beginning of 2003. While the Battlefield 1942 team ranged from 15 to 25 fulltime employees, Battlefield 2 occupies between 30 and 60 souls so the productions just get bigger and bigger.

The game is being developed by the original Battlefield 1942 team with Electronic Arts as the publisher. This means that DICE builds the game and EA helps out with things like localization (translations), voice-recordings and testing plus, of course, marketing and the whole sales machine.

Trauma Studios that brought you the MOD Desert Combat have been helping us with prototyping within the old Battlefield 1942 engine. This means that if we have a new feature that we want to try out, they implement it into an environment that we already know inside out which makes it much easier to evaluate at an early stage"
  • TDC Geronimo
    Ma folytatás? :DD
  • TDC Geronimo
    Jaja.......Addig meg elleszünk azzal, hogy megkeressük melyik videóban is van halálfej jobb oldalt a minimap alatt :P
  • Zs0lt1
    Vitákkal?
    LOL
    Finoman fogalmazol :P
  • Zs0lt1
    Hát igen, ez így igaz.
    A BFV egy cseppet bugosra sikeredett, de persze ez nem elég, minden patch-kor kaptunk újabbakat, és csak néhányat javítottak ki.
    Nna de a BFV-nek nemsokára befellegzett.
    Csak jöjjön már az a kva demó :Ð
  • TDC Geronimo
    Mé mi bajod van? :D
    Nem is tudod milyen jó is egy BF2-es videóelemzés...tele vitákkal :D
  • [NST]Cifu
    Pont arról beszélnek lent virágnyelven, hogy a BF:V a DICE Canada készítette (már ha rámondhatjuk, hogy kész alkotás került ki a kezük közül ;)).
  • Joe004
    Akkor nem lenne ott a DICE logó a játék elején...különben meg bizonyos értelemben igen mert már az EA a DICE fő részvényese.... :(((((
  • Temporal Vortex
    nem az volt, hogy a Battlefield-et írta DICE(EA joggal), a Vietnam-ot pedig már az EA eszkábálta össze? (olyan is lett mondjuk, elnézést a BFV-sektől)
  • Zs0lt1
    A Juharszirup ötletet támogatom :ÐÐÐ
    A ww2 modot, hála istennek nem ők csinálják :Ð bár az is sztem csak a BF Koreához fog elkészülni :ÐÐÐÐÐÐ
  • Joe004
    Szerintem a BF2 Vietnam vagy WW2 modon dolgoznak :D ! De az is lehet, hogy juharszirupot hordanak a svéd gárdának!
  • Bercy #6460
    hat miutan elkeszitettek a bf vietnam nevre keresztelt BUG tech demot szerintem nem kell nagyon mas projecten torni a fejuket :)
  • Zs0lt1
    Dájszkanadát meg innen csókoltassuk :P
    Tényleg, azokkal mi lehet? Véget ért a projekt(bfv) és kirúgták őket?
    Vagy talán még nagyban toldozzák a bfv bennmaradt bugjait? Vagy talán már egy új projekten dolgoznak?
    Huhh, nemtom melyik lenne a jobb ;-)
  • Zs0lt1
    A Gulf of Oman már kb szarrá van tesztelve sztem, mert anélkül nem nagyon engedték volna, hogy dániában játszhassanak vele az újságírók, szal sztem lassan itt lenne az ideje tényleg, hogy meglepjenek bennünket egy demóval.
  • Temporal Vortex
    Komolyan mondom, hogy nem hiszem el hogy nincs legalább egy szarrá tesztelt pálya amit esetleg kilehetne adni demoként limitált cuccokkal pl... Na jó nem szidom őket, végül is csak írnak nekünk egy ilyen jó kis progit
  • Joe004
    Komolyan mondom lehet, hogy jobb szórakozás a videókat ellemezni mint majd a játékkal játszani :D !
  • Mr Manson
    engem is... már rég óta leszarom az egészet!
    majd a demot megnézem...
  • Temporal Vortex
    szerintetek hány játékról jelent meg ennyi preview movie? csak negem idegesít ez a mézesmadzag 189. rész?
  • Zs0lt1
    hehe :ÐÐ
  • Tgabbar
    Inkább nem "minősítem" egyikőtöket sem :DDDD
  • TDC Geronimo
    :DDD
  • joebacsi
    sztem meg egy amerikai csomagolású mackósajt, ami jelzi hogy rohadtul megéhezett a srác a harc közben :P
  • TDC Geronimo
    Update : Több mint tíz perces videóelemzés és vita után (Gerzsonnal, Zs0lt1val meg Joe004-el) Rájöttünk, hogy az nem egy halálfej (bár az is van :)), hanem egy stop tábla ami azt jelzi, hogy azon az ajtón nem lehet bemenni :D
  • joebacsi
    elvileg ahhoj már lezsírozta doncvel, de még nem jutottam odáig hogy ráprivizzek...lassan rászánom magam :)
  • TDC Geronimo
    jah...
  • joebacsi
    kéne már az az xml...
  • joebacsi
    hmm a legutóbbi hírcímekben szinte csak az "új" és "videó" valamilyen alakja jelenik meg, így nehezen látszik a frissités :)
  • joebacsi