172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Jaja.....ezt mondták is ;) -
ACE #7763 Bakker, már ezekből a kis videókból is kitűnik pl. hogy a hangok isonyatosak lesznek... Dejó hogy vettem Audigy 2 ZS-t :D -
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ KÖSZI SZÉPEN
-
obe #7761 A német bf2-es közösség egy (vezetö)tagját meghivta az EA berlini bemutatójára erről egy kis riport.Már elsőre kijelentheti a meghívott emberke hogy az EA tényleges lépéseket tett a rajongók(játékosok)kívánságaival kapcsolatban.riport:
..Az idő haladtával egyre szkeptikusabb voltam a játék minőségével kapcsolatban, amely valószinüleg az előirt hónapban meg is jelenik.
Tegnap nem csak hogy játszhattam a stuffal(de jo neki vazz), de éltem a lehetőséggel, és három németek által is ismert vezető játékkészítőkkel is elbeszálgettem.9 órán keresztül vesézték a játékot, melyből szép kis screenshot, és videoanygot raktak össze, melyet hamarosan a német bf2 játékközösség részére bocsájtanak, rengeteg news-zel....Összegzés:
Az EA -nél remek emberkék dolgoznak, akiknek humoruk is van..stb, a lényeg pedig: a bf2 egy kalapács lesz(németeknél annit jelent kb.:kibaszott jo lesz), és az előbb említett video és képanyag hamarossan felkerül minden bf2-vel foglalkozó web-site-ra, aszonygya megéri megnézni:)
-
Csak a 640*480-as felbontású! A 320*240-eset simán le tudod cibálni! -
ACE #7759 Ezeket a videókat télleg rakja fel valaki valahova, mert ez az IGN Insider fizetős... -
Aki tud németűl mondja már el ennek a hírnek a lényegét...megköszönném :) -
;) -
Hát nem tudom. Ha Starforce-ot kap akkor szipka és lehet rá várni eleget, de én akkor se veszem meg úgy hogy ki se próbáltam. Ettől még ha valaki ezt máshogy gondolja az nem baj. ;) -
Hát megnéztem az összeset....hááááát MINDENKI AZONNAL SZEDJE LE ÉS NÉZZE MEG! :D -
ACE #7754 Jah, kivéve ha úgy járunk mint SC:CT -nél, vagy anno HL2-nél, hogy hetekig nem lesz működő verzió, vagy hónapokig, mint SC:CT... -
És megfigyelhetjük, hogy ezekbe a videókba nem tűnnek el rögtön a járművek! -
Jah de amcsiban 23-án jelenik meg ;) -
Én 1000%, hogy megveszem -
Nagyon bűntető videók! -
Tök mindegy mert ha amcsiba megjelenik úgyis feltörik és az elterjed a hubokon pár nap alatt itt van. Gondolom ti se veszitek meg látatlanba. Majd ha tetszik akkor jöhet. -
Igeeeeeen végre előveszi a C4-et :) -
ÁÁÁÁÁÁÁ 25 nagyfelbontású gameplay videó itt!!!
THX IGN :) -
Ah már csak 33 nap...milyen gyorsan telik az idő.. -
Tgabbar #7745 DE legalább az enyém 8):DDDD. -
az gáz ha gecceeooiiresezegvaook?? -
Jah....max a tiéd :D -
Tgabbar #7742 Ő barát :DDDDDDDDD. -
Csak aztán vigyázz, dr kotászt erre láttam ólálkodni :ÐÐÐ -
Európában 17-e a megjelenés....és nálunk is -
Igen bár mennyire is meglepő, európában elöbb jelenik meg, de ez nem jelenti azt hogy nálunk is. ;) -
TS Zolly #7738 Ezen már én is gondolkodtam. Tod össze-vissza tologtják a megjelenés dátumát. Szerintem még maga a kiadó sem biztos, hogy mikor lesz piacra dobva. -
Üdv emberek!
Mi alapján megy ez a számláló?
Mert a Game informer online-on Julius 21.-én van a hivatalos Bf2 DvD rom megjelenés.
Esetleg az €u-ban elöbb jelenik meg?
thx
[i]21.06
Fantastic Four PS2
Alien Hominid Xbox
Sigma Star Saga GBA
RYL Path of the Emperor Limited Edition PC
RYL Path of the Emperor 60 Day Card PC
Fantastic Four Xbox
Conker: Live & Reloaded Xbox
Demi Kids: Darkness Version GBA
Shining Soul GBA
Mortal Kombat: Tournament GBA
Fantastic Four GC
Battlefield 2 PC
Bards Tale: Song of the Bard PC
Battlefield 2 DVD-ROM PC
RollerCoaster Tycoon III Cape Typhoon PC
Fantastic Four PC
-
Tgabbar #7736 Büntess!!!:DDD
-
:DDD -
haxoror #7734 Ronda!????
Ha nem viselkedsz rendesen akkor berakok néhány tényleg ronda nőt aztán sírhatsz a kiégett retináddal! :P
-
Hi.Én azt mondom nektek szerintem az a számláló pöröghetne gyorsabban is,mert én már nagyon várom a BF2-t!Szerintem ki.....tt jó lesza játék! 

Battlefield 2 forever! -
A hangsúly nem az arcán van. :) -
Nna itt a nő vagy a csúzli kérdésre a csúzlit választanám, mert a nő bűnronda :ÐÐÐ -
pedig jó a poe érdemes lenne megnézned 
-
Szerintem is egy rakás szar lesz!
-
Thanatos #7728 igy nem lehet csalódni 
-
Nah az örök pesszimizmus :P -
Thanatos #7726 vagy nem, majd kiderül :) -