172102
  • I love Techno
    Szerintem akinek most kell videokártyát cserélni az már egy 9800 pro vagy 6600 gt-é alá ne mennyen (rohadtul nem éri meg enél gyengébb kártyával foglalkozni mert utána meg pár hónap múlva (fél év mulva egy köv játéknál pl) megint cserélheti és megint csak lowban tud jáccani....)
  • Bercy #9645
    folosleges most meg ezen filozni. holnap jobb esetben kinn lesz a demo es akkor mindenki megtudja h fut-e gef4-en!
  • Mr Manson
    honnan szedted? idevel!
  • [NST]Cifu
    Lent már válaszoltak, de azért köszi a hírt, ezek szerint a Gf4Ti tulajok hiába reménykedtek. :(
  • CéZé
    ahova irod az üzenetet ott van a törlés gomb alatt a "kép", oda ird be az url
  • Ahhoj
    itt a zsovegdoboz alatt van olyan, hogy kép
    ugy ;)
  • kerek1224
    Srácok most nyomtuk ki a játék borítóját. Aszongya, hogy 1.4 pixel shader kell neki, és nem támogatja a Geforc4-ket sajnos.
    Hogy kell ide képet beszúrni?
  • Borg
    Azért van összevonva az 1.0-1.3, mert ebben a kérdésben nem történt fejlesztés bennük. Egyedül az 1.4 lépett tovább e-téren.
    A gef4-nek meg gyorsabb volt a memória interfésze mint az r200-nak, ezért volt összeségében gyorsabb kártya anno. Ma már ez nem állja meg a helyét. Egy 1.4-et kihasználó programban a 8500 akár a ti4600-al is egy szinten lehet, sőt.
  • arty
    köszönöm :) bár ez nem 1.3 vs. 1.4 .... az 1.1 szutyok volt(de mivel a gef4 nem olyan lassu, és 1.3as ...), ez tény ... de furcsállom, hogy lemondanak egy nem is olyan kicsi vásárlórétegről, holmi többletmunkát elkerülendő :)

aki letölti demo-t, szaggat nála >> talán upgrédeli a gépét és megveszi
    aki nem szedi le, mert ugyse megy, az aligha fogja megvenni ... vagy csak egy demoért böviteni a gépét .... de lehet csak magambol indulok ki :)
  • Beers
    Mintha a PH-n vagy a HWSW-n lennék :) !
  • akyyy
    valami magyar szerverről nem lehetne letölteni az introt?
  • Borg
    A végére amit kerestél :)

Shader version 1.0-1.3/1.4
    Textures combined 4/6
    Texture addressing operations No/8
    Combination operations 8/8
    Shader instructions (max) 12/22

Anno ezt irták róla :)
    "we may hope to enjoy pixel shaders 1.4 in the Doom III. The developers say the image building with the R200 will require the number of passes twice or trice less as compared with the GeForce3."
    (gef3 meg lényegében = gef4 architektúrális szempontból)
  • Mr Manson
    ok... de remélem nem lesz rá szükségem
  • [NST]Cifu
    Alaphangon inkább 6600GT-t (ha lehet, akkor 256Mbyte-osat, lásd lent a BF2 hardver útmutató), de az X700XT sem rossz, csak azt nem nagyon látni a boltokban...
  • Mr Manson
    akkor mit vegyek ha kell 6600GT vagy x700?
  • arty
    ok, érzem énis h nagyon OFF :) végülis nincsen gef4em, nemérdekel, h megy e rajta és ha nem, miért nem :)

(mesor: x600xt=9600xt)

na offolást abbafejezem, sry mindenkitől ... várom a demot, akkor minden kiderül ;) amugy, ha exkluziv demo lesz vajon nem kerül ki a netre hamar? ugyértem "illegál" helyekre :)) ugyan hogyan oldják meg, h egy pub demo szerverre ne menjek fel a "lopott" demo-val ? :)

• mesor
    Bocsi de 9600 nincs a tesztben!
  • Beers
    Részemről lezárva a téma!
  • arty
    úgyérted 1.3 ? ;)
  • Borg
    Igen, de most pl a 6600/6600GT kártyák ára annyira 50k alatt van, hogy a 9600pro/xt hiába csak 30%-kal lassabb, 20k fölött meg se nézik a hirdetésed...
    Egyszerűen annyira telített a piac videokártyákból, hogy nemigazán értékelhető ez a 9600-as kategória már.
  • arty
    a tuning szerencse kérdése :)

6600 vs. 9800 vs 9600 : ph! teszt
  • Borg
    A geforce4-ben viszont csak vs1.1/ps1.3 van, mindössze erre ment ki a kis eszmefuttatás :)
  • Pink Tiger
    furcsállom amit mondasz én eddig mindig mindent el tudtam passzolni egy fejlesztésnél, elég jó áron, mondjuk egy 9600xt-fb a bagónál/vagy tartalék karinál értékesebb dolog
  • arty
    a dx8.1 része az 1.3 és az 1.4 PS is!

nem találok leirást ... az tuti, h bizonyos dolgokat gyorsabban tud, de h potnosan mit ??? :)
  • arty
    mire célzol? :)
  • Mr Manson
    nekem nem
  • Pink Tiger
    ok:)
  • Pink Tiger
    tényleg nem kell valakinek egy Zalman CNPS7000A-Cu, elég jó cucc meleg nyári napokon még a sört is lehűti
  • Borg
    Itt inkább ne, mert nem bolhapiac.
    Mondjuk el kell keserítselek, de inkább jobb ha a polcodon megtartod tartalékkártyának. Bagót nem adnak érte sajnos, tapasztalom éppen én is.
  • Pink Tiger
    hát én is gondolkodom hogy lecseréljem a 9600xtmet, gyárilag tuningolt fireblade, ha eldöntöttem, hogy legyen, itt is felajánlom baráti, bf-es áron
  • Beers
    Szólj ha kell telefonszám,elküldöm privibe!
  • Borg
    És ugye hozzá kell tenni, hogy ennek az az értelme, hogy az 1.4-es pixelshaderrel a 8500 bizonyos textúrázásokat feleannyi lépésben tud elvégezni mint egy Ti4x00.
    Ez nem jött ki a régi játékokban, mert jó ha egyátalán támogattak valamilyen pixelshadert.
    Viszont ha ezt optimalizálják PS1.4-re (egyrészről), akkor a 8500 2x gyorsabb lesz benne, mint egy ti4ezerakárhányszáz.
  • Mr Manson
    legalább is remélhetőleg holnap
  • [NST]Cifu
    Még holnapig ki kell bírnod, kitartás!
  • Cobra.
    Arra azért kíváncs lennék Beers, hogy hol veszel te 25-ért 6600-ast. Esetleg használt Inno3D-set.
  • John McLane
    sokat vacakolnak már ezzel a demóval...
    adják ide, majd én feltöltöm
  • Thanatos
    ott a pont :)
  • [NST]Cifu
    A Gf4Ti nem felel meg a Dx8.1-es előírásoknak (ez tartalmazza a PS1.4-et), a Radeon 8500 meg igen. Mondjuk ha belegondolsz, hogy hány éves a Gf4Ti, akkor azért szerintem te is beláthatod, hogy lassan időszerű a továbblépés...
  • Thanatos
    nem csak a sebesség számit nemtom feltünte már :)
  • Thanatos
    kit érdekel már a poe? bah... :PP