172102
  • Thanatos
    nem kell szoktatni a sok kis basecamper lámát ált minimális csapatmunkával ki lehet jáccani es elfoglalni a főbázisukat :)
  • TDC Geronimo
    Pedig már most jobb, ha szoktatod magad a gondolathoz :)
  • [NST]Cifu
    Hát a basecamp-et kegyetlenül nem szeretném megszokni, mert irtó játékgyilkos dolog....
  • TDC Geronimo
    :DDD
  • Thanatos
    heh, ha még lenne agyad akkor mehetne az agyadra de igy hogy m4 van a helyén... :PPPPPPP
  • TDC Geronimo
    Huhh bazzeg tényleg :)
    Már az agyamra megy ez a sok infó meg cucc ami most a demó körül van :D
  • Thanatos
    akkor mégse én tévedtem hanem drága geronimo :)))) mongyuk ha a z a 4 óra nyugati aprt ako mégjobb :P
  • FLeK0
    A gamespyon lesz, es hajnali 1-kor itteni ido szerint (ami = az ott lathato 4 p.m PST (-9), 7 p.m EST (-6) idokkel), csak elofizetoknek ($4).
  • Thanatos
    hm, ezt honnan sütötted ki? mert ucso ismereteim szerint a keleti parthoz 6 óra az eltolodás a nyugatihoz emg mégtöbb szal még barátok között is 10órának kéne lennie itteniben...
    valamit most tuti kurvára elszámoltam és csak égetem magam de nembaj :P
  • John McLane
    Akkor előre láthatólag meddig ne feküdjek le?:-)
  • TDC Geronimo
    Nem. US idő szerint 4 óra....itteni idő szerint pedig 19.00 :)
  • Thanatos
    reklám rulz, hozzászolás del... :)
  • TDC Geronimo
    Úgy néz ki, hogy csak a reggelt felhasználók nézhetik
  • Thanatos
    pfff, eddig csak fileplanet volt iylen feltünően seggarc, gamespot haljon meg
  • TS Zolly
    Egy kis OFF, bocsi érte.

ITT lehet szavazni az évszázad legjobb labdarugójára. Puskás Öcsi is bent van, szavazzatok rá. Bár igy is majdnem 2000 szavazattal veri a mögötte állo másodikat.
  • Mr Manson
    interjú is fizetős emberkéknek látható
  • Skiper
    :DDDD
  • Mr Manson
    US idő szerint
  • Thanatos
    amugy élő chat hol lesz emgtekinthető? érdekelne? vagy azis csak előfizetős szaroknak? :D
  • Thanatos
    van itt aki elő van fizetve gamespotos spec szarra? mert az felvághatná valahova majd a demot :)
  • TDC Geronimo
    Nah a következő a dolog....ma itteni idő szerint 19.00-kor lesz egy élő chat Ben Smithel a gamespoton. Most úgy fest a dolog, hogy holnap reggeltől lesz elérhető a gamespot előfizetőknek és valamikor délutánfelé a publicnak. De lehet h a chat után rögtön fel is b@sszák a gamespot szerverre a demót :D
  • Thanatos
  • haxoror
    Miért nem?
  • haxoror
    mortar powa! :)
  • haxoror
    :D
  • Thanatos
    pontocsan :)
  • haxoror
    Hát a bc-re nyugottan felkészülhetsz mert ahogy rájön a nép hogy a BF2-ben hogyan/mivel lehet csinálni...
    De ennek a jó oldala hogy külföldi szerveren ha látsz magyart az tuti benne lesz a topban mert úgy megedződik idehaza :D
  • TDC Geronimo
    Jah az bebaszna :D
    Sniperek és RPG lámák kíméljenek :)
  • Thanatos
    jah oks :D
  • BEAST #9738
    spectator?
  • TDC Geronimo
    Nameg ugyebár singliben nem lehet se a heliket se pedig a repcsiket kipróbálni....szal marad a szájtátásos kipróbálás neten ;)
  • haxoror
    sniper?
  • TDC Geronimo
    Számomra már megvan az ideális class :)
  • TDC Geronimo
    Bf.hu-n rögtön kinnlesz a link ;)
  • Mr Manson
    nem, csak tudtam hogy ma jön ki
  • Thanatos
    hiv odlalakrol, gamespotrol, emg majd ide nyomnak linket :)
    amugy egy map lesz benne elvielg, meg round limit, egyébb korlátozásról nemtok
  • Thanatos
    hogyan ha még ki se jött? :)
  • Thanatos
    már tegnapp kijött? le vok maradva :D
  • Thanatos
    amugy én meg minden kasztot kiprobálok azt ami legjobban bejön majd azt erőltetem :P
  • Thanatos
    ezzel énis igy vagyok, énis realitást kedvelem de bf2 kedvéért félreteszem ezen igényem :P a repmodel 42/bfben kruva nagy gáz volt de mongyuk ha emgszoktad akkro emg túl "könyű" 42ben egy háztetőre is le lehet szálni repülővel... :P
    amugy a probálgatást énis single de nagyon sok mindent ugye nem lehet jól kiprbálni singleben (pl többszemélyes járművek, etc) szal itt aprobál gatás alatt nem azt értettem ami kihallatszott belőle :)