172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
ACE #10881 Ez a beállítás nálam is gond, Home, és End-re nem tudok semmit állítani, mert aszondja duplikált a "common"-ban, pedig ott tuti nincs! -
52% :( -
nah bazz most nemtom mijageci van a jatekkal.. elinditom a demot megy a hang es semmi kep... csak akkor latom 1 mp re az egeszet ha alt tabolok:(((((((((( HURRA PC!!! faxom kivan mar az ilyenekkel -
Jah a szerverre :). -
Asus p4p800se, p4nw 3ghz, 1 gb ram, ééés egy gagyi fx 5600 és FUT! de sajna nem érek rá a beállításokkal babrálni így valszeg low volt minden. -
ááá na mára kigémeltem magam amugy fele medium fele highon 1024*768-ban tök jól megy. El sem hiszem hogy sikerült nekik normálisra megírniuk le a kalappal. Nagyon jó lett:). -
BANDWIDTH
- Minimum
2.5 Mbit
- Recommended
5Mbit
Ez vonatkozik a multira ?
-
na 10 p alatt lejtt 300mega belole :) -
John McLane #10873 feltelepítettem és nem történik semi, elindítom fekete képernyő majd vissza desktopra.... -
Hat majdnem minden jo, kiveve a lassu menukezeles es a billentyuk beallitasa.
A repulo billentyuinek beallitasainak ha a balra-jobbra egermozgast mashova akarom tenni ugyanitt az AIR bealitasoknal, akkor azt mondja, hogy dublikalt bilentyu es igy nem engedi beallitani.
Raadasul azt mondja, hogy nem is itt van DUPLIKALAS hanem ez az egermozgas az elso ful alatt az altalanos bilentyuknel van duplikalva.
Lenyeg, hogy mindenhonnan kitoroltem mar az egerbeallitasokat megis azt mondja valahol mar meg van ez adva.
Ha valakinek szinten volt ilyen es tudja a megoldas irja meg legyszi.
-
http://www.totalbf2.com/ -
hmm, lehet rendszert kéne raknom mert valamivel akadhat :(
A gépemen pedig szépen kéne futnia!
MSI K8N Neo 4 Platinum | AMD Athlon 64 3000+ | Ati Radeon X800 PciE 256 Mb | 1Gb ram
Fent van pedig az új ati driver is :(
Aszem reggel winfos reinstal lesz. -
Unreal1942 #10869 Adjatok egy kibaszott linket! Megszakadt ez a szar!!!
-
Ja az.Nagyon király!!! -
ez a játék BŰŰŰNTET!!!! -
Pill #10866 Amugy probalta mar valaki hogy megy-e regebbi GeForce-okon? GF3 vagy GF4? -
Na müködik a game nekem is mediumon nyomom 800*600-os és nem laggol meg nem akad egy kicsit se 32-es player serveren.Szerintem fullon se lesz gond. -
Pill #10864 2600+ 1GB es R8500LE. LOW-on tokeletes es meg ugy is tok jol nez ki, mediumon is eldocog kisebb akadasokkal! Nem olyan veszes! -
na sikerált végre rendesen játszanom egy csöpp 2 órát. Sztem a játék totál kurva jó, csak olyan istentelen fejetlenség van a szerveren, hogy az hihetetlen. Senki nem tudd kommunikálni a voice -al, a sok über láma ase tudja, hogy mit csináljon csak mihamarabb beleüljön egy bombázóba, vagy helikopterbe, persze a csapat meg szívja a nagy lófaszt.... tiszta idegbeteg lettem. Na mindegy, amúgy a játék über, hangulatra oda ver mindent -
Na akkor csak nem őrül meg a fejed most már. :))
MÁS: Lépek aludni joccakát mindenkinek.
ui.: majd valaki írja má' le pls a repülés tudományát, mert nekem pár próbálkozás után sem sikerült. :S Még nem igen játszottam BF-et eddig, így nem is tudom a technikáját, vagy csak egyszerűen nyomni kéne valami plussz gombot. Pedig olvasom ott fent az infókat, és azt csinálom amit ír, de nem akar összejönni.
-
Na lejött 100%.Na most telepítem föl. -
Nekem sajna még nem őrül csak megőrül a fejem.:D -
Az én pontos konfigom:
Abit NF7-s v2.0 | AMD Athlon XP (Barton) 3000+ | Sapphire Radeon 9600 XT 256MB DDR Memory | Samsung 512 MB (400 MHz) RAM
Nekem ezzel 1024-es felbontással, és közepes beállításokkal kellően jól futott. Nem mondom, hogy az a húdegyors volt, de szerintem még bőven játszható. Kb olyan 50-60 FPS között mozgott. Őszintén szólva én sokkal rosszabb eredményre számítottam, szóval most örül a fejem.
-
Nekem is 9600XT videókártyám van méghozzá Excalibur és 256 MB-t aztán 1GB ram Intel Celeron 2,6 Proci és SG72-ő alaplap.Remélem menni fog a game. -
80% és még 10 perc.:) -
Nah végre lejött nekem is, ki is próbáltam, és nekem nagyon bejön. Egész jól fut még a kis 9600XT-men is 512 csóró memóval 3GHz-es ájemdé proci társaságában. :)
Csak a repülést nem vágom... valaki leírhatná, hogy hogy kéne, mert én pár mp múlva mindig a földön kötök ki. :D
(még újonc vagyok ebben a gamiban(beleértve a régi részeket is)) -
látom pár 5letet átvettek a wolfból (medik, ammo), faxa
-
Már frissitve van.:P -
225 uj uzenet...
lenyeg? :)
(faq-t (demo) lehet firssiteni :P) -
Geronimo most biztos az m4-esével öli az embereket én meg csak most töltöm le.:(
Ha müködni fog a game akkor megkereslek Geronimo és go game!! -
61% és még kb 20 perc van.:D -
én is igy vagyok vele ;) -
navégre elfogadta aregelést. a hülye a kamu nevet kamu ímélcimmel fogadta el de mind1 mostmár:DDD obi-n leszek byte46 néven:) -
madrac #10848 Nem megy.., összeomlik a renddx9.dll modulban, amikor elindítom, bár ez sokat nem jelent mivel nem támogatott a videókártyám.
Legújabb driver sem segített. -
Azt a büdös kijött a demo jupíííííí!Stabilan 200K-al jön lefele a demo!Biztosan nem alszok addig ameddig le nem tölti és addig fönt leszek ameddig nem tudok játszani!!!!Csak könyörgöm nehogy rossz legyen és fusson a game nekemm plízzz!!! 

-
MEGY MINDENKINEK RENDESEN??
. -
Thanatos #10845 aza léyneg hogy akinek van gamespy acc-ja és ugyan arra a cimre regizikk ott a nicknek emg a pass-nak is egyeznie kell a gamespyossal... -
Thanatos #10844 ott a pont :) -
Gabe18 #10843 Hát én is elszöszöltem egy félórát az account készitéssel.Vagy hibás volt,vagy látszatra csinált valamit de nem történt semmi,mert ugyanugy nem lehet a netre lépni vele.Aztán én meg nem mondom mire nyomva,csinálva egyszer csak jó lett. -
#10842 account nekem csak ugy müködik hogy nem a citromail os cim volt megadva hanem a rendes tvnet vagy axelero stb és egyböl a neten voltam.
Tényleg árkádos egy picit igy elsöre 40 emberke között