172102
  • arty
    azért elég vicc, h a bf42 is refresh ráta baszakodós volt, és most igy X év után még mindig ezzel megy a szopó .... :( hiába na, hiszünk nekik, h ujrairták 0ról .... :(

mind1, megyek tanulni, nem fájditom a szivem, viszont az tuti, h a san andreassal addig nem foglalkozom, amig ezzel ki nem játszottam magam :)
  • CéZé
    már jópárszor le lett irva : refresrate töröld le
    akinek nem megy 85 hz-n : mods/bf2/settings/VideoDefault.con itt irja át erre ezt a sort : renderer.allowAllRefreshRates 1
  • Coco
    asztalra vág engem is :( nincs semmi gyógyszer rá ugye? :)
  • ssc-suni-hu
    No mar arra fanyalodtam, hogy atirom a con fajlokat, hogy legyen egeres repules iranyitom. De nem tudom melyik fajlt kell, mert van controls.con fajlbol tobb is es nem latom melyik valtozna ha atirom, mert elegge kusza.

Vagy mar azon is gondolkodtam, hogy a beallitasokat esetleg az accounttal egyutt a neten tarolja? ar furcsa lenne, de igy hogy nincs meg a keresett fajl meg ez is elkepzelheto.
    Valaki errol tud valamit?
  • CUCLI
    beszarok. 10es pingem van a CB-s servere :OOO
  • Torry
    Azt is be lehet állítani!

felbontásnál ott van, hogy 1024/60Hz alatta 1024/75Hz alatt 1024/85Hz!
  • gergod
    Köszi működik :D:D:D
    Csak 60 Hzen :(:(:(
  • Torry
    Kettő marad medium-on.
    Nem is rakom feljebb, mert megfekszene :D

Árnyék tényleg elég érdekes, mindegy.
    Viszont ez a squad dolog tetszik.Zsír volt előbb ahogy nyomultunk 5-en 2 tankos 2 medic 1 csipa.
    Szépen hoditottunk.:D NAgyon tetszik.
  • arty
    jah, de a high nem rak mindent high-ra, énmeg kézzel átállitottam mindent arra :) és erre kevés a meghuzott 9800 is, ami nem feltétlen gond. Évekig ki kell huznia az engine-nek, szal inkabb legyen most low, de ha bővitek hardvert, szépüljön :)
  • lac coo
    Egyet értek ! Biztos egy két patch múlva lasz igazi a célzás .
  • Torry
    1024 HIGH
    alább írtam a konfigom.
    Én teljesen elégedett vagyok a sebességgel itt-ot belassul a dolog, de jol fut.
  • arty
    igazad van, de pl a stoptábla kidönthető!!! wáááááá :D
  • gergod
    Isten lehetsz, megpróbálom
  • lac coo
    Szerintem meg itt a sok babér a heliseknek terem !
  • arty
    DICE-nél szokásos 1280x960 van csak :(

mind1, a VGA-m ugyse bírná(9800pro+tuning), de hiába veszek majd jobb VGA-t, ez a szar évek mulva is pixeles marad :(((

a heli irányitás bfv-s, de a fiziak miatt kellemesebb, ahogyan a repülők is jobbak szvsz. a kis földi jármüvek még mindig csusznak picit, ráadásul ha beülök, egyből FPS/2 lesz a frémrátám :)) (minden HIGH, de belátom alább kell adni - sajnos a tweakelés nehéz, mivel minden graf átállitás után shader optimalizálás jön, ami X perc .... :(( nevetséges. )

Az önárnyék látványos, de pixeles. Legalábbis amikor objektum objektumra vet árnyékot. Simán, földön szép az árnyék ... Mind1, legalább van.

A fegyverek jók, rövid sorozattal is lehet ölni, nameg van amikor 1 sorozat is kevés :) Sztem jo ez, de majd kiforrni az 1.3 körül fog.

Szerver van sok, jo a netkod is, ami "lag" volt, az gondoloma high bealitasok vs. 1 giga ram lehetett :( Ez is kevéske neki...

VoIP megy valakinek? hogy megy ez ? Nincs beépitve gámába, hanem olyan mintha TS lenne? Azaz 3rd parti a voice még mindig??? 2005-ben ???? Normálisak ezek bazz ??????

Szoval mixed bag .......... lehet belőle jó game is, a gfx ok végülis, a MODderek gondolom támogatva lesznek ... szivesen látnék egy bf42 modot :) meg persze lehetne vietnam is ...
  • grebber
    Majd én is kiprobálom nemsoká.
  • Csirke4
    Nem is olyan szörnyű a grafika. :D
    Majd meglátjuk ha fölrakom... :D:D
  • Torry
    Nekem az volt a gond, hogy használtam ilyen frissités fixáló progit.
    Tudod hogy 85Hz-n mennyen minden.

Szóval frissítettem a monitor driver-t és lám elindult!
  • lac coo
    Ja , ahaaaa !
  • Torry
  • Csirke4
    Célozni
  • gergod
    jah, 5.6 catalyst
  • lac coo
    És a vékony falon átlövés ::::????:-)
  • gergod
    Valami ötlet, hogy mi a halál retkes francáért nem indul el? Pár pillanatra fekete képernyő, majd visszabasz desktopra? 3GHz P4, 1 GB ram, 9600xt.
    Amit readme-ben írt dmx level az eneable-re van rakva. Majd szétb**z az ideg
  • Torry
    Ez a squadozás valami isten.

Nagyonnagyon tetszik a game.
    Konfig:
    2800+
    1G ram
    9800pro alapon
    5.6 catalyst.

1024*768
    És ott a felbontás alatt HIGH.
    Faszásan fut, néhol kicsit belassul.
  • lac coo
    Az a célkereszt az mire való ???
  • Csirke4
    A célkereszt!
    És a pont a közepén.
  • lac coo
    Jó . Ne értsetek félre nem fikázni akarom feltétlen csak nekem fura ..
    Majd lövök fejre az talán segít :-)
    És mi a BF-eknek a nagy előnye célzás terén ???
  • Picador
    Problemaim:
    1.) A rohadt fa meg mindig sebzi a pancelozott jarmuvet
    2.) Szetloheto targyakat nem talalkoztam
    3.) Sajnos a foglalasnal nincs masodpercszamlalo
    4.) a billenztyuzet beallitasa nehezkes (valamiert a numerikus billre nem fogad beallitast)
  • Nahar
    golyóállómellény...egyes kasztoknak nagyobb a védelme!
  • lac coo
    Jó én még nem játszottam BF-el eddig ..
    Direkt ilyen hogy alig lehessen lelőni valakit ? Vagy nem értem ...
  • lac coo
    Bakkar egy méterről szór 2 métert ? LOLOLOL
  • FLeK0
    A problema a futok hatra es fejre celzok resznel van, guggolva nem megy 1 helyre annyi golyo.
  • skorpio7
    Akkor ennek örülök, mert megőrizte a régi BF nagy erényét. A cs-s botos-nak itt nem sok babér terem, mint ahogy a sima BF-ben sem termett. :)

És valszeg azért nem lesz bukás, mert aki tisztában volt eddig is a BF-ekben való célzással (vagyis tetszett nekik emiatt vagy így a játék), azoknak ez is fog tetszeni... és ezen playerek száma 7 számjegyű összesen.
  • B@dsector
    1024*768 NoAA High Detail, Sound High HW (EAX enabled)

Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
    35580 631659 0 101 56.328
  • Morphin
    Hogy kell játékon belül csatlakozni a serverre mert sehogy nemom megcsinálni!!
  • AndrewCB
    Várunk mindenkit szeretettel a ..::CB::.. CLAN serveren.

IP: 84.21.4.49
    PW: nincs egyenlőre
    Admin: van :)
  • Nagydög
    Ize... 300K-val
  • Nagydög
    Az alabb belinkelt listabol innen erdemes tolteni. Majd 3100K-val jon. A tobbi, amit probaltam, csak vanszorog.
  • lac coo
    Na ne menőzzetek a "célozni kéne dumával " ! :-)
    Persze hogy eltaláltam .Ez így szar ahogy van , kézi fegyverekkel lehetlen normálisan játszani ! Sniperrel 4-5 lövés ...ááááááááááá.
    Fut felém a srác nyíl egyenesen látom hogy késelni akar , én is futok hátra felé persze nem ér utol csak hadonászik a késével , és én belengedek egy teljes tárat és nem hal meg !!Igaz nem fejre céloztam de joggal gondoltam csak meghal 5-6 golyótól mellre is . Gány ha ilyen a full nagy bukás lesz !!