172102
  • BEAST #11041
    igen azt is átírtam :D
  • BEAST #11040
    még mindit ittvagy? :DDDD
  • Skiper
    áháh, akkor nem az a gond. hülyén is hangzott volna
    te átirtad az allowrefreshrate-ét 1-re? hátha nálad ennyi elég.... :s
    basszus kurva bf, nekem a bf42 is ilyen gondom volt, de ott a refresrét1 megoldotta a dolgot..... hát itt nem! ez új verió, itt többet kell baszakodni!!
  • Istencsászár
    Kep1
    Kep2
    Kep3
    Kep4
    Ha nálatok szebb akkor mutassatok egy brutál grafikás képet
    -nem nem a grafika számit de egy Bf2-őtől többet vártam
    -igen, doom3 az kinéz valahogy arra lehet mondeni hogy szép
    bocs ha valakinek is megsértettem a lelki világát nemszándékos volt...
  • Lord AnonymouS
    letöltött sp2vel próbáltad már, tehát nem windfos update-el?
  • BEAST #11036
    aha :D
  • Skiper
    :D
    és neked van espékettőőd?
  • BEAST #11034
    akkor fogalmam sincs sry ... nekem gagyi Gef3ti200 és ugyanezt csinálja :DDD
  • Lord AnonymouS
    pedig lehet... sajnálom
  • Skiper
    ATi 9800Pro - Katalin5.6 verzió
  • Skiper
    megvolt minden, sp2 megoldhatatlan, másolt a winxp-m még az alap is belöle :)
    nem hinném hogy itt a gond

HELP #11024
  • BEAST #11030
    milyen kártyád+drivered van?
  • Lord AnonymouS
    hát én csak annyit tudok erre mondani, amit biztos már megtettetek: 5.6-os vidi driver (ha ati-s vagy, ha nem, akkor a másikból a legújabb), sp2, hangkártya driver (just in case).
  • Skiper
    hááá, help!! :I 8'O
  • [NST]Cifu
    Bezzeg te mindenkibe beleköthetsz, akinek nem jön be a Doom3 grafikája, ugye?
  • Skiper
    help
  • 12346
    ha neked csak a graf számít, akkor elég prosztó lehetsz.
    nincs ezzel a graffal semmi tré.
  • Skiper
    Akkor hangsúlyoznám:

FIGYELEM, MEGJELENT AZ ELSŐ NAAGY PROBLÉMA!!!!
    Egyeseknek itt (mint nekem is) nem hajlandó elindulni a játék. Ugyanis:
    ha ráklikkelünk az indítóikonra, elsötétüla kép, úgy marad 1-2 mp-ig, majd vissszarak az asztalra (vagy ahol a parancsikon / ikon van)! Háá hááá! Na most mi a lófaszt csináljunk?!?!!
    Ez tökjó, hogy már flém is van meg lassan anyázunk is, de már probléma is van! Szóval SEGÍTSÉÉÉÉG!!!!!!!

[allowrefreshrate 1 nálam, refreshforce-ot és refreshlock-ot használtam, ugy se volt jo. ha van vmi más progi adjatok linket vagy mittudomén!!!]
  • dr Kotász
    Ti is úgy találjátok, hogy a sniper állva éppolyan pontos, mint fekve? Ez nem fair szerintem...
  • dr Kotász
    Lehet.
  • Gabe18
    Úgynézem nálad tényleg csak a Doom3 a játék...
    Hogy erre a grafikára hogy lehet azt mondani hogy "okádék",azt nem tudom.
    Mindegy,a te véleményed...
  • Skiper
    nekem sem :(
  • Lord AnonymouS
    najó, figyelj haggyuk, nem tudom elhinni, hogy maxon nézted, de már leszarom, elég a flémből/spamből! Egyébként én is CSS-s vagyok, szóval azt jobban szeretem, csak azon akadtam, ki hogy ez okádék, mert azért ez hatalmas túlzás, már ne haragudj! Egyébként ízlések és pofonok. Peace!
  • Istencsászár
    mind1 nemteccik téma lezárva nemkell belekötni minden emberebe akinek nemjön be
  • BEAST #11017
    fejezd már be ... annak semmi értelme hogy ugyanazt 10x leirod ... 1x is elég ... köszönjük a részvételt
  • Coco
    semmi nem javult :s
  • Kovász
    A demóval lehet neten játszani? Csak mert a játék előző része nekem kimaradt, de ezt most megnézném, milyen.
  • Istencsászár
    jajj gondolkozz már Max grafikán néztem ÉLSIMITÁSSAL fullon minden vetted?
    még a source motor is szebb ennél fényévekkel
  • Lord AnonymouS
    Engem nem érdekel, milyen géped van, nem azért szóltam, hogy vegyél, csak akkor ne fikázz csuklóból, ha nem is tudod, milyen a grafika, mert az biztos, hogy lehet még feljebb rakni ilyen procival. Pl az élsímítás fényévekkel javít az egészen, amit sztem ebben a gémben ma egy gép sem tud teljesíteni maxon, ennyi.
  • BEAST #11012
    akkor mit keresel még itt?
  • Istencsászár
    jajj bocsi hogy nincs 3 ghzs p4em bocsi bocsi énkérek elnézést
  • Istencsászár
    nemfikázom véleményemet elmondtam játék DEL többet nemfoglalkozok ezzel ennyi mitkell felkapni a vizet
  • Lord AnonymouS
    ja, tényleg, mindjárt kipróbálom a 386-osommal is a BF2-t az überfasza vidikártyámmal... kiváncsi vagyok, neked milyen grafika szép? Sztem neked még az élet is "okádék" grafikájú!
  • BEAST #11008
  • Istencsászár
    a grafhoz nem proc kell ha nemtudnád és minden felhuzva x800 igynézki elég elkeseritő 2005be és egy ilyen nagy névtől
  • Lord AnonymouS
    okádék?! mivan?! lehet hogy az 1.4GHz-d nem elég a szép grafikához - ami egyébként az egyik legszebb ma - erre nem gondoltál császár?
  • joebacsi
    szeretem a hozzád hasonló fikázógépeket, nagyon fogjuk sajnálni, hogy egy ilyen hasznos taggal lettünk kevesebbek...
  • dr Kotász
    Nálam is. Egyébként minden más beállítás ok, szépen fut. Milyen driverrel próbáltad?
  • Skiper
    de én. és még tart :)
  • Istencsászár
    na megnéztem, kárvolt..
    Grafika nagyon okádék innentől kezdve nagy 0 a gém...többet vártam ennél