172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
igen azt is átírtam :D -
még mindit ittvagy? :DDDD -
áháh, akkor nem az a gond. hülyén is hangzott volna 
te átirtad az allowrefreshrate-ét 1-re? hátha nálad ennyi elég.... :s
basszus kurva bf, nekem a bf42 is ilyen gondom volt, de ott a refresrét1 megoldotta a dolgot..... hát itt nem! ez új verió, itt többet kell baszakodni!!
-
Kep1
Kep2
Kep3
Kep4
Ha nálatok szebb akkor mutassatok egy brutál grafikás képet
-nem nem a grafika számit de egy Bf2-őtől többet vártam
-igen, doom3 az kinéz valahogy arra lehet mondeni hogy szép
bocs ha valakinek is megsértettem a lelki világát nemszándékos volt...
-
letöltött sp2vel próbáltad már, tehát nem windfos update-el? -
aha :D -
:D
és neked van espékettőőd? -
akkor fogalmam sincs sry ... nekem gagyi Gef3ti200 és ugyanezt csinálja :DDD -
pedig lehet... sajnálom -
ATi 9800Pro - Katalin5.6 verzió -
megvolt minden, sp2 megoldhatatlan, másolt a winxp-m még az alap is belöle :)
nem hinném hogy itt a gond
HELP #11024 -
milyen kártyád+drivered van? -
hát én csak annyit tudok erre mondani, amit biztos már megtettetek: 5.6-os vidi driver (ha ati-s vagy, ha nem, akkor a másikból a legújabb), sp2, hangkártya driver (just in case). -
hááá, help!! :I 8'O -
Bezzeg te mindenkibe beleköthetsz, akinek nem jön be a Doom3 grafikája, ugye?
-
help -
ha neked csak a graf számít, akkor elég prosztó lehetsz.
nincs ezzel a graffal semmi tré. -
Akkor hangsúlyoznám:
FIGYELEM, MEGJELENT AZ ELSŐ NAAGY PROBLÉMA!!!!
Egyeseknek itt (mint nekem is) nem hajlandó elindulni a játék. Ugyanis:
ha ráklikkelünk az indítóikonra, elsötétüla kép, úgy marad 1-2 mp-ig, majd vissszarak az asztalra (vagy ahol a parancsikon / ikon van)! Háá hááá! Na most mi a lófaszt csináljunk?!?!!
Ez tökjó, hogy már flém is van meg lassan anyázunk is, de már probléma is van! Szóval SEGÍTSÉÉÉÉG!!!!!!!
[allowrefreshrate 1 nálam, refreshforce-ot és refreshlock-ot használtam, ugy se volt jo. ha van vmi más progi adjatok linket vagy mittudomén!!!] -
Ti is úgy találjátok, hogy a sniper állva éppolyan pontos, mint fekve? Ez nem fair szerintem... -
Lehet. -
Gabe18 #11021 Úgynézem nálad tényleg csak a Doom3 a játék...
Hogy erre a grafikára hogy lehet azt mondani hogy "okádék",azt nem tudom.
Mindegy,a te véleményed... -
nekem sem :( -
najó, figyelj haggyuk, nem tudom elhinni, hogy maxon nézted, de már leszarom, elég a flémből/spamből! Egyébként én is CSS-s vagyok, szóval azt jobban szeretem, csak azon akadtam, ki hogy ez okádék, mert azért ez hatalmas túlzás, már ne haragudj! Egyébként ízlések és pofonok. Peace! -
mind1 nemteccik téma lezárva nemkell belekötni minden emberebe akinek nemjön be -
fejezd már be ... annak semmi értelme hogy ugyanazt 10x leirod ... 1x is elég ... köszönjük a részvételt
-
Coco #11016 semmi nem javult :s -
Kovász #11015 A demóval lehet neten játszani? Csak mert a játék előző része nekem kimaradt, de ezt most megnézném, milyen.
-
jajj gondolkozz már Max grafikán néztem ÉLSIMITÁSSAL fullon minden vetted?
még a source motor is szebb ennél fényévekkel -
Engem nem érdekel, milyen géped van, nem azért szóltam, hogy vegyél, csak akkor ne fikázz csuklóból, ha nem is tudod, milyen a grafika, mert az biztos, hogy lehet még feljebb rakni ilyen procival. Pl az élsímítás fényévekkel javít az egészen, amit sztem ebben a gémben ma egy gép sem tud teljesíteni maxon, ennyi. -
akkor mit keresel még itt?
-
jajj bocsi hogy nincs 3 ghzs p4em bocsi bocsi énkérek elnézést -
nemfikázom véleményemet elmondtam játék DEL többet nemfoglalkozok ezzel ennyi mitkell felkapni a vizet -
ja, tényleg, mindjárt kipróbálom a 386-osommal is a BF2-t az überfasza vidikártyámmal... kiváncsi vagyok, neked milyen grafika szép? Sztem neked még az élet is "okádék" grafikájú! -
-
a grafhoz nem proc kell ha nemtudnád és minden felhuzva x800 igynézki elég elkeseritő 2005be és egy ilyen nagy névtől -
okádék?! mivan?! lehet hogy az 1.4GHz-d nem elég a szép grafikához - ami egyébként az egyik legszebb ma - erre nem gondoltál császár? -
szeretem a hozzád hasonló fikázógépeket, nagyon fogjuk sajnálni, hogy egy ilyen hasznos taggal lettünk kevesebbek... -
Nálam is. Egyébként minden más beállítás ok, szépen fut. Milyen driverrel próbáltad? -
de én. és még tart :) -
na megnéztem, kárvolt..
Grafika nagyon okádék innentől kezdve nagy 0 a gém...többet vártam ennél