172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Coolbits reg kell. Utána lesz fül. -
1 és 1,5 között rengeteg a külömbség.
Ez a redva pb kibaszott valami windows nem tom milyen file hogy üres :))) lol -
Sőőőt, még savage4-el sem megy.
Most kipróbálom a tseng6000-t, a képek alapján azon futnia kell! :))) -
THX -
Szabyka #11718 Ilyet hogy ne menjen valami GF4Ti-n
-
MrTressy #11717 Keress rá a coolbitsre google-vel, azt bereggeled (mivel regfile) és megjelenik plusz funkció az nvidia driver beállitásainál, ahol fölül tudod birálni a frissitéseket az adott felbontáshoz -
én hasonlót tippelnék -
és az miért baj, hogy akik megszeretik a játékot, azok csak gyakorlás árán szeretnének "jók" lenni, s nem instant, gagyi sikerélményre gyurnak ?
sajnos a DC-n kivüli helizés az "azonnal ász akarok lenni", "legyen minden kurva könnyű és árkád, mert csak 15 percem van" -ről szól ... :((( -
A magyar szerverek neve elé beírhatnák az adminok hogy HU vagy HUN, így egyszerűbb lenne megtalálni őket. -

-
Tényleg, jövő héten valahogy le kell ugorjak a boltba ötszáztíz kiló' ramért.. -
-
Én is ezt írtam.Bíbíbí.:) -
1GB vagy 1,5 között nincs különbség! Elég az 1 -
Szerintem bőven elég az 1 GB Ram is. -
miért? fejtsd ki? ... én sem játszhatok mert Ti kártyám van ... de ha így tudták megoldani hogy a játék ilyen legyen akkor meg kellett húzni valahol a határt , mivel a Ti széria nem rendelkezik a megfelelő tudással ezért itt húzták meg a határt ... én is ideges voltam hogy nem oldották meg hogy menjen ezen is ... de igy visszagondolva az a VICC hogy elvártam hogy a minőség rovására nálam is menjen ... majd valamikor veszek egy kártyát , úgyis itt az ideje és énis játszhatok -
Szerintem ebből nagyonzsír játék lesz, meglátjátok, hogy most szétkritizálják a fórumokon a kényes játékosok az EA-t meg a demóterméket, aztán huszonnegyedikén egy erős játékkal szolgál majd a kiadó/készítő csapat. Nagyon erőssel.. ;-] -
Ja tényleg ezt már tegnap tudtam és most jöttem rá újból.:)De azért thx. -
nemfog megrohadni, és nem is fog olyan peccset kiadni, amivel megy gef4-en
ennek egyszerű technikai oka van, nemvágom, miért nem lehet ezt felfogni...
(nekem is gef4em van) -
HUTÖPIKE #11703 NEKEM DNA ATI DRIVER van es azzal tokeletes . nagyon komoj
-
Ha nem indul el Gef 4 TI kártyán a game akkor az ea ott rohadjon meg!
tuti kiadnak valami peccset mert nagyon sok felhasználótol elesik az ea!
Az ok hogy mx-en már sokminden nem fut de hogy a ti szériánál sem az durva!
nagyon sok ember rendelkezik ezzel a szériával!
Ha nem javitják ki ezt a hibát akkor remélem nagy bebukás lesze nekik mert azért ez egy nagy VICC!!!! -
controllsnál minden tipushoz külön van egérérzékenység beállítás.
Gyalogos, földi jármű, repülő, heli és Csónak.
Gabóca:
Az invert mause az azt jelenti hogy az egér mozgását egy x tengelyen megfordítod, téhát ha pl lefele húzod akkor pont ellentétesen fog menni. -
Zsoltee #11700 Nincs elég ramod, sajna vásárolni kell ha akadás nélkül akarsz jáccani. mondjuk legyen 1,5 GB azzal már szalad
-
BF2 magyar serverek:
Obi-net public:
195.228.156.230
Suniland:
195.56.234.94
jelszó:bf2hu
=*HUN*=Battlefields:
193.202.63.241 -
#11686 -
Megtudnátok pár MAGYAR Server IP-jét adnod?! Előre is köszi!!
. -
És mit jelent az a invert mouse?És mire jó?És melyik a jobb ha be van kapcsolva vagy ha nincs?:) -
Rossz lehet neked! -
Szerintem a helit azért csinálták ilyenre,hogy ne lehessen vele olyan nagyon kempelni.És most ebbe a játékba nem a helizést akarták a fejlesztők kifejteni hanem a csapatmunkát és a földi assaultozást.A másik az,hogy most már szerintem nem fognak olyan sokan a heliért várni egész meccs allat,mert inkább assaultozni fog mindenki.De végülis lehet a helivel lefelé is lőni csak bele kell jönni.Szóval szerintem a gaméba nem lesz sok szerepe a helizésnek.Én meg Robi sokáig játszottunk és már kezdtünk bele jönni a helizésbe.
És akkor kapsz minus pontot ha nem tudsz megvédeni egy zászlót,de ha viszont megvédesz egy zászlót akkor kapsz pontokat----és ebből is kijön az értékelésbe a teamwork(de nem csak ebből).A tank szerintem jó meg az egyéb járművek is.A repcsi pedig nem olyan nehéz abba is csak bele kell jönni.Szóval összeségébe minden jármű jó csak nekem a heli nem tetszik anyira. -
Vazze tányleg nem tudom melyik játék az !!
-
Az miért baj, ha valaki helit akar vezetni, elötte nem kell beiratkozni két éves pilótatanfolyamra? Ezt hivják játékosbarát megoldásnak... -
Nekem az nem tetszik, hogy ha gyalog megyek, akkor elég furcsa a célzás, még most sem tudom eldönteni, hogy invert mouse be van-e kapcsolva! :DD
Ja, és hogy csak egy egér érzékenység van a játékban? Mert a helinél és a tankoknál nagyn lassú, a gyalogságnál meg pont jó! -
jÓ VICC:) -
Ööööö......Mi az a DC :-) ? -
Jah valóban nem.....annál sokkal jobb -
Ezek az 1-2 mps beakadasok(gondolom cpu szamol olyankor) sok helyen tapasztalhatoak ? Olyankor ugye nem igazan lehet fordulni az egerrel, stb. 2500os athlon xp-m van. -
A Server Name -hoz írd be, hogy HUN és kidobja az éppen működő magyar vasat.
Tegnap este 4 ilyen szerver is ment, reméljük nem nevezik át őket. :)
-
sztem is kiraly a game :)) -
11: Az M16 single és burst fire-es.
A szerverkereső tényleg brutálisan rossz. A helik pedig, hihetetlen szarok. CSak előre lehet velük lőni lefelé nem, mert belezúg egy házba. Szal remélem, h peccsekkel ezt vhogy javítják majd.
Jah a másik, ami sztem el lett baszva, ha épp hogy egy kicsit nekimész egy emberenek, meghal és -4 pont. Hát ez kurva szar.
Meg a tankok irányításával sem vagyok megelégedve, de nem is az irányítással, hanem azzal a szar kis lyukkal, amin ki kell nézni. Az fos.
Alapjában véve nagyon király kis gém lett ez. -
ACE #11683 Én nem tudom a megszokottra, mert nekem a fegyverválasztás pl. Num1-5-ig volt, és az End a Reload, amit szintén nem lehet, Ins, Del, Home-ot is lenne mire használni, de azt sem tudom...