172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Seat #11882 ha nekem csak 128 RAM van a gépben ,akkor is az EA/DICE/Fritz/többi játszani tudó a hibás???
marketing? :) -
3. dolog amin ha változtatnak, BIZTOS, hogy egy vevővel több.
1. Team speak (voice)
2. Sebzés rendszer
3. Menük (internet, options stb.) -
kerek1224 #11880 Igazad van , ez a geforce 4-es szemétkedés, ez marketing. Éppúgy marketing húzás lesz, amikor rájönnek, hogy mondjuk 1,5 millióan azért nem veszik meg, mert nem megy a kártyájukkal, és lehetővé teszi, hogy fusson rajta.
Vagy győz az ő ötletük és elfogy 1,5 millió geforce 6.
Meglátjuk. -

-
Félreértés ne essék. Kiprobáltam haveromnál a játék demoját. Nagyon tetszik, meg tényleg nagyon sok ujítás van benne. Valoszinüleg meg is fogom venni. Csak érted kicsit gusztustalannak tartom amikor egy cég/cégek ennyire nem a vevö igényeit veszik figyelembe, és csak azt tartják szem elött hogy x% al nagyobb bevételük legyen... -
kerek1224 #11877 Ez sajnos a hazai fórumok jellemzője....várjuk várjuk aztán mindenki csak a rosszat keresi, amikor megérkezik. Elég szar hozzáállás.
Sose felejtem el, amior a másik topicban vártuk a Doom 3-mat. és aztán a kissrácok egyből leírták nullának a játékot. Értitek, nullának. Nem mondom olyan játék volt mailyen, de igenis nagyon tisztességes munka, sokkal tisztességesebb annál, semmint néhány, amúgy semmihez nem értő hülyegyerek leszólja.
Bocs. -
Axl Rose #11876 Lenne egy érdésem a BF2DEMO readmejában az van írva a támogatott videókártyák között hogy "GeForce 6600 (PCIe)".
Ez azt jelenti hogy nem indul el hogyha egy ilyen videókártya AGP ? -
valaki irta visszabb hogy lehet. pontosabban CeZe irta. keresd vissza, nincs jobb 5letem -
csak az a szumoru semmi olyan különleges effekt nincs benne amit gef 4 ne tudna... -
Sajnos nem fogják lehetövé tenni. Egyébként nekem is most jön meg az uj gépem, amin valoszinüleg nagyon szépen fog futni. Csak tudom, hogy anno fél éve még énis egy ti4200vel nyomtam, amin érdekes modon a far cry, doom3, hl2 is viszonylag szépen futott, amik valjuk be azért látványosabb játékok, tehát elvileg a hardver igényük is nagyobb kell hogy legyen. Egyértelmü, hogy itt most a "marketing" miatt szivunk. -
hát ez nem semmi, felraktam a demohoz adott drivert, mostmár a game be se jön, nagyszerű -
kerek1224 #11871 Nincs időm végigolvasni, ezért megkérdem: lehet hackelni, hogy 1280x1024-ben menjen? Vagy ne erőltessük. Éppen nem zavar, de a TFT-m natív felbontása 1280x1024 és úgy szebb lenne. -
fps-t hogy lehet kiiratni? -
télleg szánalom már ami itt megy :DDDD grat :DD anyázzunk :DDDDD -
kerek1224 #11868 Hát srácok ez bizony egy nagyon jó játék. Biztos kell majd csiszolgatni (patchek), de olyan a hangulat, ami még nem volt. És öltem is elsőre...
Biztos mázlista vagyok, mert az új driverrel elsőre ment. Igaz Geforce 6800 GT-m van egy socket 939-es AMD64 3500+-szal, de hát ez van az ilye látványvilág eszi a hardvert. Mondjuk a Geforce 4-es sztori kib...szás volt, nem csodálkoznék ha az első patchben lehetővé tennnék a használatát.
-
Seat #11867 dejavu2:
" előttem szóló Uraknak " ajaj :)))
mi lesz még itt? :) -
Seat #11866 jah,köszi BB!
én is kábé eddig jutottam :(
ez van,de hátha :)
a reményhal,meg a GF4 utoljára (hétfőig)
:) -
Hozzáteszem, hogy az nv-nek már nem ez az elsö huzása... Gondolom ti is emlékeztek a 3dmark "optimalizálására", ugyan kiderült, hogy az ati is csinált turpisságokat. Eddig nem voltam egyik gyárto irányába se elfogult, de ez az utolso lépése az nv-nek nagyon gusztustalan... -
madrac #11864 Egyetértek.
Genyó húzás volt tőlük ami egyértelmű, hogy mire ment ki!
ea, nvidia... pfff -
Axl Rose #11863 Végeredmény ugyanaz mint az előttem szóló Uraknak :)
Elindul, a pályát is betölti, és lehet joinolni a desktopra :) -
ezaz, legy kemeny, ne engedj a nagy cegek uzletpolitikajanak, tarts ki elveid mellett ;) -
Az a helyzet, hogy az EA megállapodást kötött az nv-vel, hogy csak ujabb nv kártyákon fusson a cumo. Végülis "remek" ötlet, hiszem nagyon sok ember még a mai napig is gf4*** szériás kártyát használ hiszen eddig elég volt a teljesítményük. Ilyenkor gondolt egy nagyot az nv, hogy igy rákényszeríti a vásárlokat az uj kártyáira. Hát rám nem fogják. Az biztos, hogy nekem a GF4-esem volt az utolso nv kártyám. A játékot meg nem fogom megvenni az is biztos. -
iszonyúan olvasom a forumokat helpért. gef4ben nem jutottam tovább, de pl ati 9200/9600 sokaknak segített az agp 8x-ról 4x-re állítása
hogyan:
1. jobb klikk a desktop-on
2. properities --> settings --> advanced --> SMARTGART
3. Van egy csúszka, ezt húzd 4X-re (vagy offra)
4. bezár és restart
hátha itt is van akinek segít :) -
en megprobaltam :P -
Hát, volt már ennél jobb is... :) -
flame
^^igy ok? :P -
Figyeljetek ne legyek mérges azért mert rám erőltetik a zenét ami kivételesen most nem jön be ugy mint az előbbi részeknél.Igazán megtehették volna hogy optionba kikapcs zene és most nem a volume offra gondolok.Ezzel is teljesítmény növekedés következne be.Kár. -
tudtommal a driver-hez van csomagolva egy nvidia driver, azzal probald -
melyik drivert ajánljátok hozzá 6800GT, mert ami most fent van azzal textúrahibás, meg a desktopra is visszavág a gameből. -
nah szal az van, h ezzel el tudom ugyan érni, h a menüig menjen, meg be is tölti a pályát, de amikor join server (és gondolom jönne a technika amit nem tud használni a kártya) akkor szépen visszavág desktopra :) -

-
Bár igazad lenne !
De sajnos úgy áll a dolog , hogy 10-ből 7 embernek komoly bajai vannak a játékkal :-(
Én is örülnék ha zsír lenne mert NEKEM TETSZIK (!) csak még messze van attól . Abban bízok ez csak a demo sajátja... -
Nem olyan szar ...
Csak néhány fontos dolog olyan szar !:-)
Mindenki bízik benne , hogy kijavítják vagy a fullban vagy a patch.ben . -
akkor minek játszatok vele?
miért foglalkoztok vele, ha olyan sz*r?
-
aki fikazza meg a kiadot illeti obszcen szavakkal, az igen
aki elmondja normalisan a velemenyet, hogy miert nem jon be, az nem. volt ilyenre is pelda.
es azert vannak tobben forumon akiknek nem tetszik a bf2, mert akinek igen, az inkabb jatszik :P -
Bakker a sok hozzászóló aki fikázza mind hülye gyerek ???
Lassan ők lesznek többen és nem csak ebben a forumban ! -
ACE #11846 Ja a hanghoz énsem nyúltam, és én mindent kitöröltem, az egyen kívül, ami le volt írva. -
LOL !!! -
komolyan mondom, egyesek ugy szidjak az ea-t / dice-t (ki mit), mintha az adott illetonek JARNA az, hogy egy hibatlan es almai szerint mrgirt bf2-nek kene lennie (jol tud loni, o az ubermajer, stb stb stb stb, stb stb stb)
gyerekek, az, hogy van bf2, az egy lehetoseg jatekra. ha tetszik, orulj neki, ha nem, akkor keress mas jatekot, de most minek megmondani a tuti frankot? nem leszel tole nagyobb fiu.... -
Hat en scak az elso 3 vagy 4 videot ami jon sorban azt helyeztem at masik konyvtarba meg pentek ejjel es nincs is vele semmi gond.
Elegge gaz volt ugy beallitasokat tesztelni, hogy a jatekinditas utan elvesz vagy masfel percet mire elindul a jatek.
Azt a 4et kihagyja es egybol jon a bejelentkezes. Lehet akkor inkabb a hanggal lesz gubanc, ahhoz en nem nyultam.