172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Seat #12042 viszont megy GF4-el! :) -
Seat #12041 itt a válasz:
válasz -
Igen az tudja. -
Ott még a gyalogossal is gyakorolni kell...
Az első héten nem is láttam az ellenséget, csak azt hogy már megint fejbelőttek.
-
Ez az!
Térj át az erő sötét oldalára!
-
Seat #12037 ott aztán 2 hétig is lehet gyakorolni még a tankozást is :) -
és a ATI Radeon 8500 tudja? -
hu, az milyen durva jo jatek :)
nagyon odabasz :) -
jaja! de azért nem hasznaljak a skvadot mert meg uj dolog es nem ismerik ... majd a kesobbiekben,... -
Szimuátor kell? Gyertek WWIIONL-ozni.
-
Melyik szerveren szoktátok nyomni? -
Romel #12031 Basszus de jó, hogy 24 órát kell várni ezen a fórumon, hogy biztonsági beállítások érvénybe lépjenek és tudjál fórumozni. Már el is felejtettem, hogy mit akartam kérdezni 1 nappal ezelőtt...
-
Azért van sok negatív vélemény, mert akinek pozitív lenne, az nem tud elszakadni a játéktól :D
Más: Miért nem lehet felfogni, hogy azért nem támogatja a GF4-et, mert az nem tudja a PS1.4-et. Majd 3-4 év múlva a Radeon 800xt-t nem fogja, mert benne nem lesz PS3.0. Ennyi. Sőt a Commodore 64-et sem támogatja szar ügy. Venni kell 20k-ért használt vidkarit amivel megy, bár amúgy is lassan le kéne cserélni a gf4-eket. -
Rafia #12029 Nah, mégsem horgásztam a hétvégén mert áradt minden, így inkább hülyére játszottam magam a demóval. Én leszek a ritka kivétel, eddig negatív, mostantól pozitív a megítélésem. Tapasztalatok:
hardware: nem kér sokat, 64 megás ATI kártyával is játszható, ill. 512 RAM-mal is (ezek nem 1 gépben voltak).
Egy megosztott ADSL-ről (Axelero) simán tudtunk 2-en játszani magyar szerveren.
játékélmény: nagyon hasonlít a DC-re, de a squadok és a commander mód hihetetlen nagyot dob a játékon. Sajnos a magyar szervereken nem nagyon használják, az emberek fele pl. nem is squadban játszik. A commanderek/squad leaderek sem adnak elég parancsot általában.Pedig nagyon üt a csapatban való mozgás, és az sem semmi, mikor az ellen szabályos hullámokban támad.
A game rengeteg segítséget ad a csapatmunkához, most már azon csodálkozom, hogy hagyhatták ki ezeket az első részből.
sebzés stb.: a damage rendszer miatt nem kell aggódni. Egyrészt ezt nagyon könnyen lehet peccselni/modolni, másrészt meg nincs gáz vele. Egy fokkal gyengébbek a fegyverek, mint a DC-ben, de én az antitank SMG-jével is tudtam szépen ölni. Snipert nem próbáltam, meg repkedni sem (még). A géppuska tényleg elég gyenge, de hát lefekszik, zoom és szép gondosan céloz. Specopsra is ugyanez. Az assi nekem elég erősnek tűnt, antitank, C4 stb. is. Ja, és lehet tankkal helit lőni ;)
Most még mindenki tanul, a heliket is meg lehet még úszni, egy idő múlva megtanulja mindenki játszani és szerintem a régit felejtjük is...
-
A BF-en kívül minden fps kőkemény szimulátor ! :-))))))))))9 -
Az ATI Radeon 8500-as hány éves??
Nekem Ti4800 van :((. -
Istencsászár a game, egy problémám van egyenlőre, mégpedig nincs benne force feedback. Úgy milyen király lehetne a repülő.
-
izb #12025 Köszi.Akkor ez nem egyéni probléma.
-
LOL..
Akkor ezekszerint a néhány száz battlefieldes játékoson kívül ebben az országban senki nem tud fejre célozni csak vaktában lő , ide értve a sok tízezer más fps-t játszó embert, akinek az a véleménye , hogy szar a sebzés ?
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))9 -
10, a bf nem szimulator jatek -
de van, akinek csak ugy megy
9, nvidia-bol a demo melle adott legujabb driver, radeon-hoz 5,1 catalyst -
Gabe18 #12021 Mondjuk ez a testre elég 4-5 szvsz akkor is sok,főleg közelről.Mert rendbe hogy golyóálló mellény van a katonákon,stb,de azér 10 méterről testre se kéne 4-5 találat hogy lefeküdjön valaki.
Ezzel együtt kis gyakorlás után már egész jól bele lehet jönni szerintem is,de elsőre tényleg fura volt. -
ma lattam egy kulfoldi irc csatornan, hogy masnak is volt ilyen problemaja, de neki se tudtak segiteni. ennyi amit tudok. most de sokat ertel velem :)) -
nekem kell a refreshlock -
4, ftp://ftp.sg.hu/demos2/battlefield2demo.exe
5, tenyleg nem megy gef4ti -vel
6, refreshlock progit lodd le
7, magyar szerverek mindig is voltak, mindig is vannak, es mindig is lesznek, mert... (es ide egy link az ip-ket tartalmazo oldalra)
8, hanyszor mondjam hogy nem megy gef4ti-vel? -
izb #12017 Nem tudja valaki,hogy néha néha single módban miért akad be az egér??
Egyébként minden fain csak ez gáz! -
haxoror #12016 válaszok:
1. nem megy GeForce4-el.
2. A sebzés nem gáz csak senki ne számítson rá hogy 3 térdlövés elég, fejre kell célozni.
3. Nem kell egy tár egy emberbe, testre elég 4-5, fejre 1 max 2. Az hoy vki egy egész tárból nem tudja ezt összehozni az személyes szoc problem -
előbb kellenének a válaszok :) -
itt a topicban 3. oldal, #11786 üzenet. asszerint csinálva jutottam ide én. -
haxoror #12013 Kéne egy faq... -
Egyébként ezzel ellent mond a Radeon 8500 valamint a nagyon gyatra teljesítményű Radeon 9000,9100,9200 támogatása. Ezeknél Ti4200 komolyabb. -
Thanatos #12011 ott a pont -
Thanatos #12010 1 max 2 bőven elég csak tudni kéne hova kell lőni... :P -
Nem értem miért nem lehet felfogni, hogy egy 3 éves videókártyát már nem igazán éri meg támogatni. Nagy valószínűséggel az aktív játékosoknak tőlünk nyugatra már nincs Gef4-e, vagy legalábbis nem terheli meg őket venni egy új kártyát 150-200 Euro-ért. -
Thanatos #12008 cs-t, aham, ezzel kb mindent elmondtál :DDD -
nem, mert geforce4, es 326456szor el lett mondva hogy azon nem megy :) -
gero lesz a baratod .P -

-
madrac #12004 Tudnál adni linket hozzá?
Én csak valami "DirectInput game controller" progit találtam ezen a néven. -
Seat #12003 ez azért bizalom gerjesztő,nem? :)