172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Seat #12202 Süni!
ajánlatom a következő:
- 1 kakóscsiga
- 0.5 liter tej
- 1 karton rudi
- 1 GF4 tuti kártya
és baszok visszavinni estére az ATI-t :))) -
( Ez már félig egyetértés volt :-)) -
Azt sajnálom még, nem tom lehet csak én voltam láma, hogy pl tankkal 2* kellett eltalálnom a helit h felrobbanjon....hiányzik az amikor egyből szét lehetett kapni :) -
:-))))))))))))))))))))))9 -
De attól még kib@szottúl élvezzük a gémet nemigaz? ;) -
Nagyon jó így az a heli , a vietnámban nagyon dúrva erős fegyver volt bár itt is kicsit az . Gyalogosként semmi esélyem ellene . Kéne a játékba valami hordozhatós stinger rakéta , hogy néhány gyalogos azért el tudjon bánni vele mint a tankokkal. -
:) -
Ehh ez a sebzésrendszer tényleg elég bugos. Nem egyszer fordult elő velem ,hogy közvetlen közelről a csóka megúszta. -
"Nem tom te játszottál a BFV-vel?" Milyen kérdés ez vazz? :D
Naná sőt ha hiszed ha nem még a BF42-vel is...nah ehhez mit szólsz? :) -
Én a BFV-ben ugy repulok a helivel, hogy öröm nézni, még az én hátamon is feláll a ször a gyönyörtöl:):) -
Nem tom te játszottál a BFV-vel?
Na ott jol lehetett a helit irányítani.
Itt nem tudom miért kellett hozzányulni.
Bár én ezzel is leszállok a darura
-
Nem tudom miért szídjátok a heliket....jó kicsit furcsák, de ha megtanulsz bánni vele eléggé élvezetes a repülés.....gyakorlás kérdése a dolog :) -
Ja ..a legjobb a rerpawn-nál nézni a versenyfutást a tankhoz :-))))))))))) -
Na kezdek lenyugodni a demoval kapcsolatban.
A helikopter csapnivaló, de a páncélozott járművek prímák.
Assaultban is nagyon élvezetes, bár szerintem tulságosan sokat bírnak ki az emberek.
Megyek nyomom meg egy órát..:)
-
:DDDDDDDDDD -
"a hangulata meg tényleg jó" Hátakkor meg? EZ a lényeg! :)
B@szni rá a bugokra....mindig is voltak és mindig is lesznek. Én nem is figyelek rá, mert teljesen leköt és magával ragad a játék. Bár nem tom h aki nem squadba megy annak milyen, mert mi a klánból szinte mindig fennvagyunk 6-an 7-en és qrvajót játszunk. Én élvezem nagyon. Aki meg rambózik annak nem tom milyen....én azt még nem próbáltam :) -
Csak sok a tank-kemper :-))) -
Tévedsz !!
Nekm rohadtul tetszik a demo csak van elég sok javítani való hibája .
a hangulata meg tényleg jó .:-) -
Na jo, ha lejosz reggel Kecskemetre, kapsz egy ATI9600Pro kartyat estig :-)
Viszont ha josz, akkor hozzal mar meg legyszi egy kakaoscsigat meg egy fel liter tejet, akkor nem kell lemenni a boltba se.
-
Akkor is értelmetlen dolog kiadni beta demot. Az EA nem hülye. Törődjetek bele...ilyen lesz és kész....nekem qrvára bejön mert odabasz és bealáz a játék HANGULATA(csupa nagy betűvel)...szvsz az összes eddigi BF HANGULAT-át felülmúlja. Akinek meg nem tettszik nem kötelező vele játszani...... -
Seat #12182 te figyi!
Neked ugye rohadtúl nem tetszik a demó?
nem tudunk egy jó üzletet csinálni,ami mindkettőnknek jó?
Neked nem kell idegeskedned a szar sebzés,fagyás miatt,én pedig végre kipróbálhatnám milyen szar is ez a game ---> cseréljünk kareszt!
:) -
Mert valszeg azt a cikket amit idéztem , azt is újságíró írta aki már hónapokkal ezelőtt tolta a beta-t . Azért... -
ja ja -
így is van kíméld meg magad :DDD thx -
Nálad nem fagy ..De van itt 500 forumozó akinek igen :-))9 -
Nálam egyik ilyen fagyása sikeresen elérte a " renszer súlyos hiba után állt helyre " verziót :-)))
Ha full is ilyen akkor megkímélem magam ettől :-))))) -
Miárt adnának ki beta demót?? Mi értelme lenne? Nem véletlen azután adták ki h arany lett a gém. Nekem meg nem fagyogat szerencsére....kifogástalanul megy :P -
Persze ez nem fog működni a tört szervereken, már ha lesznek.
Vagy nem így van? :) -
szerintem teged jol megszivattak, es az ujsagiroktol eltekintve egyedul neked van betas demod :P -
Akermi is ez, a lényeg hogy ittvan és toljuk és rohadtjó :D -
Hát nem tom akkor ..Mindenkinek fagyogat , nem frisíti a szerverlistát stb.stb...Szerintem ez a betas demo . -
Hát ez 100% h nem az a verzió. Nem tom mennyi videót láttál, de azokból látszik h ez nem az. Ez már a final verzió. Nem véletlen vártak vele idáig. Megvárták amíg aranylemez lett a gém és csak utána adták ki -
Tényleg, mennyire igazad van. :) -
nem. :) Az volt az első amit próbáltam :D -
Viszont ezzel jár a pozitívum: A TK-s vérpistike kick/ban után nem tud majd viszzajönni bosszút állni. -
Pontosan. :) Ezért van az hogy ennyi negatív után is továbbjátszik az ember, mert attól hogy vannak benne hibák, idővel patchekkel úgyis kilesznek javítva, nameg ez még így is csak demo, de ha már a játékélmény meg ezek megvannak, akkor már rossz nem lesz, és nem is lehet. :D -
Nem lehet váltani -
Seat #12165 konzol-name-szóköz
ez nem müxik? :) -
ohh és még1 hiba:
8, Nemlehet nevet váltani játék közben, előtt, után, csak ha új accot csinálsz!!!! Bár ha valahogy megoldható akkor pls segítsetek benne, thx. :) -
Most olvastam valami tesztben , hogy ez a demo valszeg a sajtó részére hónapokkal ezelött kiadot beta verziós demo ...Szal lehet ezért ilyen gáz meg fagy le mindenhol ...