172102
  • Borg
    De ennek is csak egyetlen oka van: Hozzánk képest lényegében nincs káromkodási szókincsük ;)
  • Borg
    Majd jelezzél ha te is szivtál vele :D
    Ez ugyanaz a verzió, mint ami nem ment a múlt héten. Most sem csinál semmit.
  • 0Fritz0
    Günther komme und du bist tot, ja. :D
  • BEAST #13120
    vagy csak kevsebbet értesz belőle :DDDDD

amúgy sztem a németek semmivel sem jobbak ... pl GWben is ha megnézed akkor a minimapra f*szt rajzolgatók tábora igen nagy részben német :Ð ...

sztem az angolok a legkultúráltabbak akkoris :D
  • Lacc
    Meg sájsze :D
  • Lacc
    Na végre, van linuxos server látom, szedem is lefele.
  • kz
    muterezés megy...
  • Dansky
    A német szervereken is teljesen random módon találkoztam csapatmunkával (de legalább volt olyan, hogy volt olyan :), a különbség, hogy ha ott anyáztak is, németül tették, és nem értettem. :D
  • 0Fritz0
    Egyetlen különbség van: külhonban kevesebb az anyázás. :)
  • Borg
    Aztán felébredtél hogy bilibe lóg a kezed... birom ezeket a meséket a német szerverekről.
    Mindig jön egy amikor valaki publicon kifog egy kis csapatmunkát. Holott dettó ugyanaz a helyzet publicon mint itthon.
  • Baszkurátor
    Ez nem meglepő fater!
    Én mielőtt végleg abbahagytam a cs-t csak német szerveren jáccottam.
    Hogy miért??
    NAgyon eccerü.
    Nemvolt anyázás, csiterezés, kickelés.
    Mindenki a játékkal foglalkozott és csapat játék ment!!!!!!
  • xj700t
    Ebben lehet valami ráció. :)

A minap egy német szerveren kipróbáltam parancsnoki képességeimet. Nem is ez a lényeg (nem voltam egy Rommel :) azt az 1 darab squadot cseszegettem amelyik összeállt és a meglepi most jön. Látom tüzérség romokban, mondom a srácoknak irány artyt javítíni, és láss csodát halála után szerelőként jött vissza és a toronydarutól visszament javítani. :)

Mondjuk hogy két kommandós garázdálkodott az anyahajón, azt már a másik squadot nem nagyon érdekelte...

• kz
    mint 42-ben omahán....
    hát igen, volt olyan, hogy aki sznájpernek született (a 20. felszólítás után is), azt tk-ztuk.
    de a cél (felmenni, foglalni, lepörgetni) érdekében mindent...
  • 0Fritz0
    Tegnap rászántam magam és kipróbáltam a sunyi sznájpert.
    Az amcsik távcsővese teljesen jó: pontos és 1-2 skúló bőven elég a páciensnek.
    Viszont szegény üzbég/tálib/allah akhbar tesóknak elég gagyi fegyver jutott.
    Már az is ritka volt, hogy a biztonságos távolból egyáltalán eltaláljak valakit és ha be is kapta, akkor is vígan futkosott tovább 3-4 találat után.
  • Zs0lt1
    El kezdtem fordítani.

Egy kérdés megakadt a szememben:
    [20:16] <QuestionBot> S8|Metalmeniac asked: will there be enough support (patches) ???
    [20:16] <QuestionBot> [DICE]Sanosuke answers: We will continue to support the game, as we did with BFV and BF42, after release. With things like patches and content updates.

Enyhe lol a bfv támogatásával kapcsban.
  • Rafia
    Tegnap csináltam egy csapatot, összesen volt talán 2 az oldalon, és persze az emberek fele szólóban. Ekkor lehet őket "spammelni" (invite), egyszerre többet érdemes. Ez elég hatásos, a delikvensek fele be is lépett...szerintem még azt sem tudják, hogy kell csapathoz csatlakozni, csak nyomtak egy pgup-ot.
  • Rafia
    Ja, azt én is, de kérhetsz parancsot a leadertől, nem kell békénhagyni. A szabály az, hogy mindig a közelében kell lenni, így látod mit akar. Néha olyan intenzív az eksön, hogy nincs ideje parancsokat osztogatni. Ha eltelik 5-perc 1 kör parancs nélkül, akkor én általában másik squadhoz váltok...
  • BurnBaby
    önmagában a sniper nem okoz közutálatot
    az okozza, amikor a fél csapat sniperként hasal, és így pont fele annyi ember jut zászlót támadni/védeni és emiatt folyamatosan zászlóhátrányban van a csapat :)
  • BEAST #13105
    nemtudom lehet én vagyok túl naív :) ... de mintha valaki emlegette volna hogy a serverén van admin is stb ... fenyíteni kell a népet hogy szokja a squadpzást ... majd ha párx kidobálják őket és miután itt kisírták magukat csapatzni fognak :Ð

... every single player without squad is now an enemy of the republic! ...
  • DannyL
    Ezt publikon ne várd hogy működjön, mert sose fog. ;)
  • Robogo
    BSZN Tomi!
  • Baszkurátor
    Ehhhhh, nembírom beizéni azt a büdös joyt.(
    Asszem akkor repkedésre marad a Lock On......
  • Borg
    Nekem ez a linuxded sem működik.

Installing BF2 to ./bf2...
    Installing PunkBuster...

Installation complete.

És üres a könyvtár...

Btw a neve: bf2-linuxded-1.0.2446.12d-installer.sh <- ez meg ugyanaz mint a multheti rossz verzió, nem?
  • Robogo
    Ja lesz azt is majd intézem.
  • Pyotr
    eggyértelmű a squad használata!
    a minap kaptam pl. 1 olyan parancsot a commandertől h javitsam meg az artyllerit!
    természetesen +pont járt érte!
    az mondjuk érthető h még mindenkinek friss a dolog és ki szeretné probálni magát de szerintem késöbb sújos hátrányai lesznek a magán akcióknak a csapatra nézve!

üdv:proba_baba

• Baszkurátor
    Próbáltam,elhiheted.
    Én nem útálom őket, mindenki úgy jácccodiKK ahogy akar.
    Én inkább a forgatagban császkálok........az jobban teccik. ;)
  • Nahar
    Azt utálom h ha már vki Squad leader,akkor adja már ki a parancsokat,h mit támadjunk,vagy védkezzünk!Ja meg annak sincs sok értelme ha 6db squad van és mindegyikbe van 2-3 ember!A Commander meg ne harcoljon mert úgy nincs sok értelme...csak a feladatára koncentráljon! Pár nappal ezelött csapatmunka nuku volt,de tegnap már rendesen összejáccottunk,így tovább!

Ti unjátok ezt a mapot? Mert én nem...
  • xj700t
    Jobban jártok, ha nem tudjátok elindítani .... :)
  • Borg
    Na megy fel az SG szerverre is. Remélem be tudom lőni még ma, így ssh-n át.
  • Borg
    A commander a felderített területen belül bármelyik piros pontra nyomva tehet egy olyant hogy spotted.
    És akkor kiirja a teamnek, hogy infantry, sniper, at, jet stb spotted.
  • Dansky
    Próbáld meg! :)

Anno BFV-ben is tapasztaltam, hogy a sniperek közutálatnak örvendenek, és igazándiból nem értettem miért. Nem olyan hűdenagyonjajjdenehéz védekezni ellenük. Pont az a szerepük, hogy ne lásd őket.
    Pl. tegnap is, vagy 8 percen át (ami ugye a tíznek elég nagy része :) egy repcsinek sem jutott eszébe, hogy "ha már arra járok, odalövök egyet a toronynak, hátha ott búvik vki", na persze gondolom senki nem vette a fáradságot, hogy teamchatelje, hogy valszeg sniper cseszegeti valahonnan ki tudja honnan. (mondjuk ezen a pályán két hely van ahonnan ezt értelmesen lehet csinálni, úgyhogy nem egy nagy rejtvény). Persze gondolom az is kérdés, hogy a pilóták hajlandók lennének-e ezzel foglalkozni.

De hát ez is csak a szokásos problémára vezethető vissza: együttműködéssel sokkal nagyobb fun lenne a játék.

Gabe, az magától értetődik, hogy francot nem ér egy squad, ha az alábbiak közül valamelyik hiányzik:
    1. squad leader tologassa a népet fel-alá
    2. a nép hallgasson rá
    3. a nép várja meg, amíg a játék elején a squad leadere spawnol, és oda teremtődjön ő is, mert ha nem, már eleve bukta az egész
  • Zs0lt1
    Megkérdem a tRs-t, sztem megleszünk.
  • Zs0lt1
    KÖJÖTT A JÓ LINUX DS:
    ftp://largedownloads.ea.com/pub/misc/bf2-linuxded-1.0.2446.12d-installer.zip
  • Baszkurátor
    Hát fater sose legyen nagyobb örömöd az életben.....
    Mondjuk hihetetlen nagy rutin kell a daru vagy egy ház tetejéről vadászgatni
  • 0Fritz0
    Yo a wallhackod, BB. :)
  • TC3
    Üdv. Mindenkinek!
    Érdeklődnék, hogy mikor lesz a játék hivatalos megjelenése! Én is látom a számlálót, de az minden eddigi infóhoz képest is többet mutat 2 nappal! Most akkor 17, 21, vagy 24.-e a dátuma!?
    Gondolom kell neki 2-3 nap mire elér a mi boltjainkba, de konkrétan engem úgy érdekelne a dolog, hogy letöltöm, megnézem, hogy a full mégis hogy állt össze, és utána veszem meg! /pont ezért kérném, hogy a hasonló gondolkodásu emberkék válaszoljanak/
    És NAGYON remélem, hogy a találati arányokat nem fogják elcseszni, és visszabutítani a BFV-hez, mert az elég gáz lenne. Szerintem amit a demó mutat a játékból, annak legalább van valami értelme, főleg szórás tekintetébe!
    Bocs a "regényért".
    A válaszokat előre is köszönöm!
  • CSOCSO
    plusz baromira sajnalom hogy nem lehet beallitani azt hogy a vadaszgeppel ne 800 al menjek hanem kevesebbel.. mert igy 800 nal szinte 6 mp-kent fordulnom kell. magyarul a gep tul gyors a palya tul kicsi... eddig SEMMIRE nem tudtam hasznalni a vadaszgepet.. a helikopter eleg faszanyos
  • CSOCSO
    valaki meselje mar el hogy a raketak hogyan mukodnek mert nekem valahogy SOHA nem oda mennek ahova kellenenek.. mendjuk leginkabb a bemeros raketakrol van szo...
    azokrol amelyikek elkezdenek sipolni ha az ellent befogom.... nah en mar kb 100 szor lottem ilyen raketakkal persze sosem a masik palya felere de eddig EGY nem talalt!!!!! soooot kozelukbe se megy a dolgoknak csak igy ellibben szep kacsasan valamerre... nyomva kell tartani a gombot?? probaltam mar... akkor loni mikor mar szinte a celkeresztbe van a cucc?? megprobaltam.. DE SEMMII... sot a foldi raketas cuccos is olyan szanalmas hogy 50 meterrol a ket raketat ellovi az allo helikopter felett es alatt.... plusz eleg lol hogy a hajo aljan egy ellen felmaszott a letran es amasik oldalrol belelottem a falba a csavotol 2 meterre egy raketat es meg se kottyant a csakonak...
  • Thanatos
    énis erre tippeltem és ez az amit nem csinál meg... ugyanúgy klatyogni kell a join game gobmra alul :P (itt má modernizálták 42 és bfv-hez kéepst :P)
  • Thanatos
    nem, nekemse csinál semmitse... :/