172102
  • kz
    úgyis tört szervereink lesznek nem?
    ez sokkal jobban zavarhatná az ea-t, mint a nótájmlimit.
    de eddig sem tudtak sokmindent tenni ellene...
    vagy, hanem?
  • obe
    ja és srácok mikor zászlót neutralizok mennyire kell a közelébe lennem? csak közvetlenül mellette csinálja? köszi a válaszokat előre is
  • BEAST #13281
    majd meglátjuk :DDDD
  • Thanatos
    amugy se lessz megnyugodhatsz...
  • obe
    ha spec.ops-os vagyok és rárakom a tank seggére a c4-et az menyi idő elteltével robban?és ha én rárakás után meghalok(gyakori, elgázolnak,hehe), de a c4 rajt van, felszámolja azt nekem?
  • BEAST #13278
    mondjuk ez igaz ... ha pont ezért nem lesz official magyar szerver morcos leszek :Ð

[kombinál]
  • Thanatos
    nézőpont krédése... engem kifejezetten idegesit a timelimit... az emg hogy delsited lesz vagy nem ki nem szarja le én pl mindig ip alapján connektálok és ahogy kijön bármilyen külső kereső én többet az életbe el nem inditom a gamet az ikonjával hanem szerverkereső majd megoldja... hihetetlen hogy ea iylenen veri magát amikor egy halom fos amit szerverkereső néven összehoztak... ez inkább megváltás hogy ott benne sincs mitn büntetés... :P
  • Borg
    Lényegtelen. Ezt a 8 napot már féllábon is kibirja mindenki, felesleges emiatt kockáztatni a szerver további sorsát.
  • Thanatos
    de itt nem a sima configot kell átirni hanem valamilyen file belsejében kell turkálni jobban... és kivülről a beállitásokon nem látszik... és nem hiszem ea-nak nagyo sokkal jobb modszere lenne, max a pb-vel tudhatják valahogy a fileváltozást kiszürni...
  • Thanatos
    érdekes nekem nem robbant föl rögtön, anyi időm volt mint a tenger kikecmeregni... szeritnem te kevered 42 demoval :D
  • BEAST #13273
    nem hiszem hogy túl nagy feladat lenne kiszűrni az ilyen szervereket , a configot kell átírni és (bár még nem láttam) a legtöbb ilyen kereső meg tudja jeleníteni a szerevek beállításait ... szal ezt is
  • Thanatos
    szeritnem ez elég kamu szagu... nem fogják emgkeresgélni összes iylen szervert....
  • Thanatos
    még midnig ezen szenvedsz? felejcsed már el törödj bele, jácc texturák nélkül vagy doom3azz inkább...
  • Thanatos
    nekem meg sokkal jobban bejön mitn régiek pedig azt is szerettem, igy nem kell összevissza kalimpálni gombok utána pl este sötétben hanem csak q egér katt katt és elis ment az üzi..., én már ugy megszoktam legtöbbször nem is jelenik még meg a kör középen már elküldtem amit kellet...
  • Zs0lt1
    Ok, meglesz, de mivel no time limites szal, nemlesz benne a listában.
  • Starfish
    Én tegnap éltem túl valami kalamajkát. Zuhan a heli, ellen tank előtt kiugrom, heli elszáll, túlélem, tank átmegy rajtam :D
  • Rafia
    Az alap BF-ben néhányszor túléltem már a zuhanó repcsiből kiugrálást ernyő nélkül is :)
    Egyszer Kurszkon valami fenyőfa fogott meg, egyszer meg El Alon pont két tartály közé estem meg, és addig pattogtam köztük amíg elfogyott az enerdzsi :)
  • Krinyo
    ha kugrasz a zuhanó repülőből 20 centire a föld fölött és kinyitod az ernyőt, túléled max hpval
  • haxoror
    Azért sebzi a gránát is ha nincs más, engem már lekergetett a zászlóról egy falkányi medic :D
  • Krinyo
    amugy az MG-k is érdekesek.
    szornak mint a disznó (fekve, sorozatonként is) és alig sebeznek.
  • Krinyo
    max sebességgel mentem hidd el :)
    ahogy nekimegy a "szögnek" azonnal lelassul
  • Nagydög
    "Tankot AT rakéta és gránát sebzi, akna v C4 egyből szétviszi, sokat számít hogy melyik részét találod el."

A granat szerintem alig. Szentelt vizzel is hatasosabb meghinteni. Az aknak viszont hatasosak. Enginerrel egyszer egy fel koron keresztul tartottam egyik part menti zaszlot. A bejaratokat elaknasitottam(csak uyg, hogy azert be lehessen jonni, ha latod hol vannak), plusz a zaszlo ele is tettem egyet, ahova foglalni szoktak allni a tankos srecok. A gyalogosokat meg baratsagtalan modon leSaigaztam. Ha idom volt beugrottam legvedeni is.

• haxoror
    Rakjátok be a nevéba hogy HUN plz mert a legtöbb ember erre keres rá :)
  • Zs0lt1
    Skacok, a tRs BF2 szervere:
    .:tRs:. Battlefield 2 linux server 12d
    trs.zl.hu - 195.228.155.116:16567
    jelszó nincs
  • csabito
    Viszont már 2km/h-s sebességgel is gyilkolnak a járművek. Bf1942-ben ha nem volt elegendő a sebességed, eltoltad az ellent. Itt már ha egyhelyben fordulok tankkal, teke van :) sokszor sajna téká :(
  • Nagydög
    A Barett hatasos jarmuvek ellen is? Erdemes lesz erte sniperkedni? A masik meg az, hogy kasztonkent kell fejlodni, vagy ha magasabb osztalyba lepek, akkor mindenbol megkapom a jobb cuccost?
  • haxoror
    Tankot AT rakéta és gránát sebzi, akna v C4 egyből szétviszi, sokat számít hogy melyik részét találod el.
  • haxoror
    Lendületből simán át/felmegy bármin, tolass vissza és fuss neki, ez mondjuk kurva jó hogy az előző BF-ektől eltérően gyorsan lehet vele tolatni. Nekem tetszik :)
  • polak
    a pilotát ki lehet lőni a fülkéből de nehéz:) engem már lőttek ki belölle, marha jo nézni ahogy tovább megy a heli élettelenűl:)
  • Zsoltika 007
    Jah közben a valós életben egy M1A2-es még az 50+ fokos emelkedőt is megmássza 5km/h-val vhol olvastam.
  • haxoror
    Soha nem veszem/vettem fel a státuszt mert a túlélés nem az én stílusom
    A leaderünk kiesett a szerverről és automatikusan én lettem az új de nem jöttem rá hogy hogyan lehet róla lemondani, átállni egy másik squadba nem mindig akarok ha összejön egy jó csapat :)
  • Borg
    Ja meg az is szar, hogy ahogy vizet ér a járműved, egyből felrobban.
    A dzsippel mentem bele a folyóba, de annyi időm se volt hogy kiszálljak és odébb ússzak.
  • Borg
    Én próbáltam repülőből, helikopterből kilőni embereket amíg a kifutón voltak, de nem sikerült.
  • Krinyo
    az vicces hogy egy ilyen batár nagy/erős tank képtelen 2km/h-nál gyorsabban felmenni egy kis buckára
  • Running
    Sziasztok csávók!
    Néhány hülye kérdés:
    Ha tankkal gurul az ember és ellenfél tankját lövi, akkor mind1 hol találja el, ugyanakkora a sebzés? Mert nekem úgy tűnt h nem. Én vmikor 3x is eltaláltam oszt ment tovább engem meg lelőtt 2-re úgy h zsír új volt, akkor gurult ki a csepeli bicikligyárból.
    Másik az tuti h tankot nem érdemes lőni csak rakétavetővel. Mondjuk én lőttem sniper-al amíg el nem taposott, de nem robbant fel. :) Helikoptert, ha a pilótát célzod? Vagy géppityuval? Van értelme? Mert ha nincs nem töröm magam. Szoktam lelkesedni mikor látok egy közeli lebegő helikoptert, lövöm mint állat de semmi. :)
  • polak
    na igen, kinek mi jut eszébe erről:)
  • Mr Manson
    5nap és el lesz felejtve
  • Borg
    Szerintem ugyanott/ugyanúgy ahol felvetted a státuszt.
  • Mr Manson
    bf42 demo-t átiram értelemszerüen, de nem mükszik :(
  • haxoror
    Ha én leszek a leader hogyan tudok lemondani?