172102
  • RIZLA
    SoF3 + sosemnemlesz...
  • arty
    mivel senki sem volt CB szerveren terror kommander, namondom a semminél hátha jobb leszek ... hááát .... :) nem bugos kissé a kommander view? nekem többször előfordult, h nem tudtam a billentyükkel scrollozni, ha meghaltam akkor is commander nézetben maradtam, nem tudtam visszaváltani FPS be, beragadtam ... ilyenek :) mondjuk, volt h jol müködött. SCAN amugy mit csinál ?

másik. sok az egyemberes squad, ráadásul privát, de hiába kértem soha nem vett fel ... navazz. ez milyen már? gyak. kommanderként tényleg csak akkor lehet ütni, ha van 2-3 rendes squadod, de ilyet nem nagyon láttam eddig :(
  • Skiper
    hörgh
  • Lord Maelstrom
    Na ez az amit sokan azt se tudják mire jó :)
  • Lord Maelstrom
    Szasztok!
    a szervereken Tesshier néven találtok és nagyon sokszor szívesen megyek commander szerepbe.

Sqadok. Nagyon fontos lenne hogy menjenek sqadba a népek . És próbáljanak a sqadban maradani.. erre megoldás hogy a sqadleader immáron respwanpoint!

Mert hát amikor én vagyok a commander mindent megtannék ha jönnének a requestek de NEM jönnek.. megy rambózás. Amit megértek mert sokan még csak most próbálják ki és azt sem tudják mifán terem a Sqad rendszer.

pl ilyenek hogy aki megy repülni az csináljon külön sqadot magának vagy lépjen be egy másik repülős sqadba mert elég nehéz univerzális parancsokat adni amit egy helikopter egy terepjáró és egy légvédelmi ágyúban csücsülő is megtud oldani. :)
  • haxoror
    Ja és itt a lényeg, a commander ne a kütyüit tápolja a supplykkal biztos-ami-biztos alapon hanem a squadok kéréseit teljesítse, kiadja a defendet aztán oldjuk meg, kösz...
    UAV-ot már nem is mertem kérni...
  • haxoror
    Neked meg van vmi különbejáratú titkos alagutad a nyugati zászlóhoz?
    Úgy bukkantál fel a semmiből a C4-el mint vmi NINJA! :DDDDDDD
  • Pharaoh
    Ha kérik, megjelenik a térképen és az accept-el oda dobja ahova kérte.
  • haxoror
    Én is ott voltam a győztes körben!
    Kurva jó volt!
    Én mostantól rád szavazok!
  • Thanatos
    jaja commander nem könyű föleg hogy nehéz megszokni... pl elég nehez vehető észre pontosan hova kérik a supply-t... amire meg ledobtam elöbb gyerek elrohant gyorsan, csodás :D
  • FLeK0
    Nem rajtuk mulik, az EA egy idiota huzassal mindent blokkolt a benti gamespyos kereso kivetelevel.
  • BEAST #13432
    csak ennyi? semmi flém? :DDDD
  • Tuvi
    Lemaradtam róla bocs
  • TDC Geronimo
    "A hulladék M4-ek miatt nehezebb!"
  • Hysteria
    ;)))

de azert ne adj buntetopontot :DDDD
  • Hysteria
    nahat

( borg nem felek toled amugy )
  • Max Damage
    Csak 1 javaslat, most jövök egy szerverről ahol az első körben én voltam a Commander, szép győzelem lett a vége stb, mert ahogy Cobra is mondta, egy jó commander próbál valamit csinálni és komolyan veszi a dolgát! Namost a második körben valaki más kapta meg ezt a szerepet, az egy dolog hogy szépet buktunk, de ha a játékosok megtanulnának végre szavazni a Commander ellen (aki egész végig kommandózott vagy helitvezetett) akkor a meccs ideje alatt probálkozó 5-6 emberből legalább 1 leválthatta volna aki esetleg csinál is valamit :P
  • KurtVampire
    Öcsém ezután a demo után tuti hogy megveszem eredetiben :) jó hogy kiadták a demot, mert amugy nem fizettem volna érte
  • Cobra.
    Egy jó Commandernek több dolga van, mint a sima gyalogosoknak. Nem győzöm nyomkodni a scant-UAVt-artilleryt(bár ezt már annyira nem nyomkodom, mert sok a tk :) ). Meg állandóan figyelni kell azt a területet, ahova nem lát az UAV, meg közben figyeljem, hogy kér-e valaki supplyt. Hát nem egyszerű, ha valaki komolyan veszi a dolgát.
  • ACE
    AZ előbb elindítottam az ASE-t, tök megörültem, amikor elindította a patch-elést, de sajna csak Doom3 1.3 támogatás miatt volt :(
  • ACE
    Erről már volt szó és valóban javítja.
  • Tuvi
    Tegnap egy külföldi szerverre mentem fel commanderkedni. MEC- nek álltam és elgubbasztottam engineerként a bázison. Persze a csapatban csak 1 nagyobb squad volt, a többi 1 személyes. Logikus hogy a nagy 5 fős squadnak kiadtam a parancsot mentek is megcsinálni, természetesen ilyenkor nekik adom a UAV -t meg a tűzérséget a többi aki meg nem működik együtt ne várja hogy egy ütőképes squad helyett rambónak adjam a fedezetet...

Különben ha supplyt dobsz a szétrobbantott vagy sérült ágyúk közelébe az megjavítja, mert ugye a közelében lévő járműveket javítja, ebből következik hogy az ágyúkat is javítania kéne, vagy tévedek?
  • haxoror
    Amikor írtad hogy még egy csomó érdekes dolgot találtatok a fileok között csak nem a 64 fős nagy térképre gondoltál? :)
  • Thanatos
    akkor érdekesen látod dolgokat :P
    gamek 99%-nál sokszor nagyobb itt a terem de neked ez 2 m, akkor a többi menyi? :D
  • haxoror
    1. GTA: San Andreas
    2. Battlefield 2
    3. BogyóKatica

YEEEHAAA! :D
  • haxoror
    Es a chat nem tamogatja az ekezetes betuket :P
  • ACE
    Nálam amikor valaki beszél, a game lehalkítja a játékhangokat kissé, és jól hallom az illetőt. Ez a nagy előnye a TS-hez képest...
  • haxoror
    Nemtom másnál is volt-e ilyen de nálam a defibrillátor néha nem működik hiába próbálom allva vagy guggolva semmi, ugyanez késnél is, fekvő embernél néha (sokszor) nem jön össze, most is két késelési kisérletem végződött a kék ég bámulásával :(
  • haxoror
    Lehet hogy majd egyetért?
  • BEAST #13414
    ha ezt Gero meglátja :Ð
  • haxoror
    Hol? Nekem csak singleban engedi multiban nem :(
  • Krinyo
    nem, nem keverem :D
  • haxoror
    Huh na most jövök egy szoros körről bazz vagy egy órat tartott de 15-0 -ra győztünk, amcsiként sokkal szarabb, az ember azt hinné hogy azért mert ha kiraknak a szárazföldről nehéz visszamenni de nem!
    A hulladék M4-ek miatt nehezebb!
    Ha vmiért akkor csak azért megveszem a gamét hogy ranked szerveren unlockolhassak bármi mást! :D
    Végre sikerült kifogni egy normális commander :)
    A squadleader nem volt semmi, inkább nem mondom meg ki volt (Hello Hysteria ) a part középsőjétt adta meg támadásnak, amikor automatikusan újraspawnolok nála az iraki bázison találom magam egy olajtartáj tetején... :DDD
  • Pharaoh
    Akkor nem csak nálunk hiányzik a csapatmunka.
    Bár már voltam olyan SQADban, ahol elég jól összetudtunk játszani.
  • Gabe18
    Kicsit szétesett a hajó is halálom után...

• Gabe18
    Én meg most mentem egy külföldin,ott meg az egész amcsi csapatban egy medic volt,az meg egész játék alatt helikoterrel kőrözött a pálya felet...
  • Lacc
    Hát ahol most voltam, ott a commander nem csinált semmit. Vesztettünk is...
  • Starfish
    BB sikerült választani? :D
  • Lifeforce
    hungs.hu
    Ha nem akarod keresgetni akkor csatlakozz ip szerint és az ip helyett írd be, hogy hungs.hu és már bent is vagy.
  • BEAST #13404
    ahogy jó nagyapám mondotta volt ... "fiam ne kekeckedj a tanárokkal mert úgyis te húzod a rövidebbet" :Ð ... azóta is b*szogatnak a tanárok a nagy pofám miatt ... de én már nem változok :DDD tedd amíg teheted :DDDD