172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Thanatos #13843 gta:sa-val emg példálózz csak... 5 éves szinvonal grafikában, télleg hűdejó :) -
Thanatos #13842 te nem látod..., ha magyarorszg mint olyan egy az egyben nem venne egy kibaszott bf2-t is (ami közelsem igaz mert olyan durv akissebségel leszel a mindenféle haveri körödel hogy hihetetlen...) akkor se érezné meg az ea anyagilag...
arról nem is beszélve hogy pont mo hires arról hogy az emberek99% warezol megvétel helyet tszinte midnent igy nem is érné meg számolni velünk..., igy is kinyalhatnánk ea seggét hogy egyátalán foglalkozik a magyarországi terjesztésel...
és a dolgok léynegét te foghatnád fel lassan mert eanak nem a te elismerésed kell hanem a profit ami igy is ugyis meg lesz neki igy nem kell ilyenekert kisújját se mozditania... -
Megnyugtatlak én sem apukától kaptam a 6800GT-t!
Sőt semmit sem kaptam tőle a gépembe!!!
Nem a magyarokat veszik célba,ezt mindenki tudja!
Nem mi vagyuk a cél!
Aki játszani akar az költ a gépére,aki nem az vár 1 évet :( !
Sajnos ez van! -
lehet hogy tudod ... ha nem akkor ajánlom hogy olvass vissza :) ... a játék elindul Gef4Ti kártyákkal is ... de olyan is :DDD -
Itt a gesztusról van szó!
Ha szar a graf akkor ösztöké hogy vegyél egy jobb kártyát!
HA nem indul el akkor le van szarva mert ugy sem láttam!
Üzeltpolitika -
"STALKER is menni fog mx440-en!" Olyan is lesz....
"Érdekes a GTA:SA elinul gef 2-n" Úgy is néz ki....ne keverd már az SA-t a BF2-vel -
"csakhogy ez nem csak az én fülembe jut hanem a haverom havárjanak az ismerösének a hverjának az unokaöccséhez is és az már nem a haverok lesznek hanem a fél ország!
nem látod a dolgok lényegét!"
ez lol :DDDDD -
Akinek apucitól kikönyörgi az uj kártya árát annak könnyü :) "Sallang szöveg"
"nem tom mikor fog feltünni hogy nem körülöted forog a világ és az ea hihetetlen magasrol leszar téged is meg a baráti körödet"
csakhogy ez nem csak az én fülembe jut hanem a haverom havárjanak az ismerösének a hverjának az unokaöccséhez is és az már nem a haverok lesznek hanem a fél ország!
nem látod a dolgok lényegét!
Nem a rongyos 40 rugórol van szó hanem arról, hogy gondolhatnának a kisebb ártfekvésü videokártya tulajdonosokra is!
Érdekes a GTA:SA elinul gef 2-n is és a STALKER is menni fog mx440-en!
ENNYI.... -
Páncélosok végnapjai: http://www.fritz.amigo.hu/BF2/bf2.8.avi
(Holland természetfilm a bazsalikomról).
:)
-
Thanatos #13834 jah :/
állítom mgé fél év mulva is a "húűáááwménemmegygef4enezafosgame!" lesz a téma :( -
Figy gef 4 megy a game úgy ahogy de azt nem nevezném játékélménynek. Sajnos hozzá kell szokni hogy az új játékok már nem fognaka ge4 el menni. Ez van. -
Thanatos #13832 tudodmit? oks az ea megsirat téged, menny wow-ozni... -
LOL ez csak általánosságban mondom!
Akkor ott az SA az nem havidijas!
Nem arrol van szó hogy havonta 3000 ft üti a blizzard markát mert nagy ivben tojok rá!
Csak az bosszant hogy, 1 nem rég egy használt autó árát költöttem el,
2 minden játék ment eddig....
-
Ez sajnos eddig is így volt,ezután pedig méginkább így lesz :( !
A pénz az úr!
-
Thanatos #13829 nem tom mikor fog feltünni hogy nem körülöted forog a világ és az ea hihetetlen magasrol leszar téged is meg a baráti körödet..., ti annyi bevételt se jelentetek az ea-nak hogy akár egy karakterel többet irjon a game boritójára..., hiddel ea köszöni jól van én akkorát fog kaszálni igy is amilyenről te még csak nem is álmodhatsz... -
már az első bf2 hírek között szerepelt az hogy Gef4 kártyákkal már nem fog menni , csak valahogy senkit sem érdekelt , meg nem nagyon akarták elhinni :) -
Persze nemtudom de a wow-nak is vannak bizonyos havi befizetési cuccai is nem?
Így már egyenlítődik lassacskán a 2 dolog :) -
Ha elköltesz 2 kilót 1 gépre és elötte minden game ment amig ki nem jött a bf2 téged is felbosszantana nem? -
Előre kellett volna gondolkodni... -
Én kérek elnézést .... -
Mit integetsz ? -
Elég sok új ember.....azok keverik a szart.... -
Szerintem is. -
Sajnálom hogy belerondítottam a hozzászólásba csak ezt nem lehetett szó nélkül hagyni!
Csak megvettem a wow-ot 12 ért és jáccok vele!
Megveszem a bf2-t 12 ért és 40-ért egy kártyát mellé ez azért vicces nem?!?! -
Ez azért nem olyan biztos! -
A legnépszerűbb és a legbunkóbb címet elnyeri még ez a topic .
Grat..... -
Így már oké.
-
Thanatos #13816 magyarorzágon jah... legalább 100 ebertől el fog esni... :P -
nc ... -
Thanatos #13814 épp arról volt szó hogy sg-t nem találják sokan mig timelimit nélküliek tökéeltesen látszódnak mindenhol..., szal engem nem izgat , te bajod :) -
spit ez a kettő kártya látja értelmét megvenni amint a jelenlegi szituban is láthatod!
Könnyebb 40-et kiadni mint 100-at!
Helyesbítek "olcsóbb"
Akinek nem inge ne vegye magára ha bf-ezni akarsz meg kell dolgoznod érte..... -
Azért itt van elég sok hülye ember ! Mindenkit mindenért leugattnak egyesek :-(((( -
Off:
Tudodmit: Te magyar :) legyen neked igazad..és akkor mivan? -most jobb?
-
Ha van valami nagyker ismerősöd 30 k-ért simán meg lehet venni . -
Részletkérdés hogy PCI vagy AGP!
Nem ez a lényeg!A procija támogatja és kész!
Ne igyál ma több sört ;) ! -
Miért esne rosszul?
De itt sokan nem neveznék olcsónak a 6600GT-t.
-
Azért így is megszedi magát az EA rendesen.....nem kell őket sajnálni -
Igen gondolj bele hogyha megveszi nyugat eu meg az usa meg japán!
Mi lenne ha megvenné kelet európa kina ázsia meg dél amerika?
Akkor lenne üzlet szerintem!
Hidd el több sa meg wow került eladási listára mint a bf2 fog, mert az igényeknek megfelelően van konfigurálva! -
így igaz ... "sajnos" Mo-n nem mindenki engedheti meg a fél max 1 évenkéntki gépalkatrész cseréket :( -
Még jó, 
DE akkor sem egyértelmű.
Mars Játszani.