172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
-
Ha majd azt láttod hogy Burnbaby[Shock Padle]-tRs-Geronimo :DDDDD -
BB. Már megrendelted az új videó kareszt? Ha nem akkor ajánlanék 9800OPro-t max 30k-ig =) -
Nagydög #14000 "csupán arra emléxem kiírta h lambaby [teamkills] ....
ellenséges zászlónál állt, nagyon ijeszően nézett!"
Tessek Geronimo! Meg egy erv az elbujas mellet. -
Szerintem már pég az 1.1-es patchen dolgoznak... 
-
hétvégére talán összekalapálom a gépet, és akkor elkezdem a nevedben is ,) -
Borg #13997 Én most voltam bent, semmi gond...
Amúgy az SG szerver mostmár benne van a listában, illetve 6round/mapot állitottam be, hogy ne kelljen töltögetni 3 körönként. PB, VoIP stb szintén működik. -
Frame-et hogy lehet kiiratni játék közben???? -
Hát igen nem is tudom miért van az a csodálatos banner :P
-
És mikorra várható h teljes erővel jelen leszel a harcmezőn? :) -
hihi már előre látom hogy velem is ez lesz :Ð -
Jó hát ja. Én is erre gondoltam. Akkor marad a peccsre várás :D:D:D -
"A SZERVEREK MEGTALÁLÁSÁHOZ A FILTERHEZ IRD BE HOGY HUN, MAJD ENTER!"
-
honnan tudjam? :))) bevallom kicsit sok még az információ nekem, és mivel a gef4 élményen (?) túl csak 1 kör off meg ez a tegnap este van mögöttem még télleg nem is tom mi történik a pályán :) csupán arra emléxem kiírta h lambaby [teamkills] ....
ellenséges zászlónál állt, nagyon ijeszően nézett!
nah tőle kérek elnézést :)))) -
Kit TK-tál drága? :) -
on gold = ahhoz már nem nyúlnak :) -
Nagydög #13987 Akkor hallgass Bob Marleyt. No woman... -
"mivel már szerintem sorozat "írás" megy, nem igen nyúlnak a forráshoz" így van -
jah tegnap futkostam kicsit a pasi gépéről vmelyik szerveren lamebaby néven, egy tkra konkrétan emléxem. sry még mindig nemtok ki kivel van, ez a kb 20 perc játék nem elég alap, igérem amint sok időm lesz rendesgyerek leszek és meg is különböztetlek benneteket ,)))) -
Amúgy meg miért én bújjak el? :D -
Én abban reménykedem, hogy a demo már megvolt egy ideje, csakkiadás előtt 1 héttel akarták nyilvánosságra hozni. Közben meg optimalizálták a cuccot, és mivel már szerintem sorozat "írás" megy, nem igen nyúlnak a forráshoz. De ki tudja. Nemtom hogy megy ez az egész. -
Hát egyik se játszik. Meló helyen vagyok, motor nincs, kocsi nincs. 6-ig itt rohadok. Utánna meg... Remélem helyre hozhatom a dolgokat. Egyenlőre megkért hogy ne is hívjam, hagyjam. Na mind1 a többi már az én dolgom. =) De kösz a tippet. -
Jajj hát nem nézem én h kit lövök :)
De ezentúl keresni foglak :D -
No comment
Csak a végén nehogy vissza süljön :D -
Nagydög #13979 Jut eszembe. Geronimo!
DAQ neven szoktam jatszani. Ha latod, hogy jovok, bujj el, mert utalom, hogy maskepp folyton lelovoldozol. :) -
Háhá. Végre nem én dupla postolok... :D -
Nagydög #13977 "Ne tessék magadra venni, csak épp olyan halál közeli hangulatom van. Magánéletben hirtelen jött egy kékhalál."
Akkor gyere jatszani! Kinyirunk osszesen vagy ketszazszor, es nem kell revolverre vesztegetned a penzedet. Engem altalaban megnyugtat, ha jatszom, vagy ha nem, akkor maskepp idegesit fel. Alternativ megoldaskent ulj motorra, es menj ki a vilagbol. Nekem az mindig bejon. -
ram kell legalabb másfél-két giga de nem vmi noname -
:) -
A botok az más tészta....oda proci kell. A multihoz nem. Szal ne aggódj :) -
Én próbálkoztam a beállításokkal, meglepően jobban fut mint a BFV ... egészen addig amíg meg nem lett növelve a BOT-ok száma ... :(
64 bottal már nagyon akad ... pedig nem kéne neki ... valamikor kipróbálom, kisebb felbontáson is, bár nem hinném, hogy a VGA kicsi neki ... de ez az egy kissé aggaszt, hogyan lesznek itt nagy csaták?
Remélem ezen azért még optimalizálnak ... (Vagy rájövök mit sakkoztam el :) ) -
Ne aggódj én 4 napot szoptam az emelés miatt mivel a régi központi portok nem bírják a terhelést és szétesnek apró darabokra.Én pont egy ilyen portra voltam felrakva 62 másik szerencsétlennel, csak én nem hagytam annyiban és 3 napi balhézás után és 1 Axeleros szerelő ismeretségével átrakattam magam 1 másik portra és máris müködött a cucc. Erre csak ennyit kérdeztem: Ennyi lett volna a 3 nap alatt a megoldás, és ezért szoptam 3 és fél napot NET nélkül???? Bravoooooo Hajrá T-Online...... -
Jah nekem is....ezt még nem mondtam ? :P
Faszán néz ki a DVD :) -
NEKEM MÁR MEGVAN!!!!!!!!!!
Szép állom lenne -
Ne tessék magadra venni, csak épp olyan halál közeli hangulatom van. Magánéletben hirtelen jött egy kékhalál. -
Én is insane vagyok, persze midhigh beállítottsággal. De nemsokára.... akkor már high és insane között leszek. De maradok emberileg insane. -
-
Bocs most egy csunyát offolok és senki ne vegye magára, csak az életem omlott össze. Mindenki bekaphatja, az élükön velem. pfffffff. Elegem van. -
nekem minden insane :DDD -
nekem midhajd+hajd+mid = midhajd R-GO mid-hajd ra kell allitanom a komlett beallitas de szerintem ezek a beallitasok inkabb a szingl gammara vonatkoznak a multihoz visszabb kell venni de lehet hogy csak a "szarver" hibaja mert tegnap nekem csak low-ba ment a suni-landos pedig mashol megy jobban is itt meg akadozott a hang meg minden ugyhogy suni huzzatok bele mer nem leszunk joba 
ja amugy 2800+ 9600pro(128MB) 1GB RAM nem egy alom szep de ki a faszt erdekel csak ne laggoljon