172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Beserezve már egészen tetszik a gamma.
Lehet mindig innom kellene ha játszok?
Á mégse,a kedvesem szétverné a gépet
meg engem is.
-
CUCLI #14082 FX család nem teljesen dx9 kompatibilis. talán azért. -
kerek1224 #14081 szerintem nem normális. Nekem egy geforce 6600-zal, Sempron 3100+, 1 G RAM megy minden high-on, + 2x Antialiasing. Neked is kéne mennie minimum mediumon minden. -
Nekem 1.5procival 1GB rammal 9600Proval 1024X768ban és minden mediumon van csak az anti-aliasing van kikapcsolva és akadás nélkül megy! -
Tibike hu #14079 A vidkari drájver 77,30. Amit adtak a demóhoz. -
Rafia #14078 Szerintem is...az EA nem akarja túlbonyolítani a controlt (és ahogy a publikot nézem jól teszi), de a squad nevében a szerepe is benne lehetne. Így lehetne (a commanderen keresztül) segítséget kérni a heliktől stb. Én egyszer csináltam egy "Mech Inf"-et (=gyalogos, de APC-t tankot is viszünk)
Ugyan nem kell militarizálni, de az önálló tankhadsereg (squad) meg a közvetlen csapattámogató tank között azért különbség van. -
o-o tud loni visszintesen is az osszes kepen laccik tisztan gepagyu+raksik (fold-levego) nem kell maaa domboldal csak az a baj hogy biszti mas loszerrel muxik nekije az agyuja ami a bredli ellen ha nem is hatastalan de mindenkepp idoigenyesebb mint a forditott esetbe
-
Tibike hu #14076 Athlon XP 3000, 1,5GB RAM, NV FX 5900 XT
ASUS A7N8X-X alaplap, nincs külön hangkártya
Display : 1024 x 768 x 75hz
Terrain : Medium
Effects : Low
Geometry: Medium
Texture: Medium
Lighting: Medium
Dinamic Shadow: Low
Dinamic Lighting: Low
Anti-Aliasing: Off
Texture Filtering: Medium
Wiew Distance: 90%
Audio: Software
Quality: Low
Ilyen beállításokkal megy csak rendesen.
Ez normális??
-
most olvasom hogy ti is felszabaditottatok a fegyvereket akkor elnezek hozzatok is egy kis "vaddiszno" vadaszatra mint az a fasz vadasz a hiradoba tegnaoelott
-
De ha összeeresztünk egy bradley-t és egy Tunguska-t, akkor az utóbinak nem sok esélye van, mivel csak felfelé tud lőni. Kivéve, ha felál egy domboldalra.
Szal nem egy kategória, Tunguska inkább a shirka útóda nem a BMP2-jé
-
a tonguska az sokkal karajabb lesz legvedelemre de viszont szart se fog erni bredli ellen
-
Nem lesz benne. A bradley meg légvédelmi szerepet(is) fog betölteni. Erre a MEC-nél ott lesz a Tunguska -
Most nézegetem a járművek listáját, az egy kicsit nem fer, hogy az amcsiknak van Bradley -üh, de a mecnek nincs BMP2-je.
+ A játékban nem lesz A-10 és SU-25? Pedig ezekkel nagyon beszerettem írtani a népet. -
Nézz a bannerra és megkapod a választ! :) -
most mivan megjelent a gamma vagy nem mer a regi hirek 17dikerol szoltak meg a dzsero is benyomta a kepet rola es mikor lesz kaphato a hipermarketekbe a jatek egyidoben a megjelenessel vagy csak sokkal kesobb mert valamejikotok aszt monta hogy a mediamarkba is csak nyar vegen lesz kaphato ami aggasztonak tunik de pl a teszkoba vagy az osanba is ijen idotajt lesz csak fellelheto ?
-
az f parancsokat belecsempészhetnék a gaméba ,legalább vmelyik peccs formájában.
-
Hát tudod..... Ezt én is így látom. Csak segíteni akartam betenni a képet, de megelőzött. De ne izgulj mostantól csak erről a képről fog nem szólni a topic. Így jó lesz? :D -
haxoror #14066 -
Természetesen benne vagyunk.Szerintem a második körbe amikor MEC-ek voltatok akkor brutálisan jól játszottatok akkor viszont mi omlottunk össze.Én már ott üvöltöztem,hogy miért esünk szét meg most szana szét van a team.Nagyon ideges voltam,még egyszer ki is estem connecting hibával.A CB-n pedig sok sikert kívánunk nektek és nekünk már kettő meccsünk van a BF2-őbe CB-n.:)Remélem győzünk. -
Jóvan azért annyira nem nagy szám ez a kép, hogy 10 hszbe kerüljön -
Szerintem nagyon jó kis játék ez úgy ahogy van. A 42-ben is voltak hibák dögivel, mégis szerettük. A társaság ugyanolyan jó, a játék is remek, ezt is fogjuk szeretni :-)
Mondjuk még csak esekkelek a pályákon, de nagyon hangulatos. -
Teee, teeeee, ezért... teeeeee :D -
Tessék :D Bár nekem sem fog menni tuti :D -
Sose add fel: :)
-
:D -
Mindenképp érdemes -
mosse :D -
Nah most...
-
Csinálj egy olyan squadot amit elnevezel repulo vagy sniper squadnak (create custom squad), és akkor a comm. tud a repülősöknek is célpontot adni. Szerintem fasza lenne. -
-
haxoror #14053 Japersze :P
-
thx. még a konzol közelében sem jártam, uh ebben sem valami nagy a tapasztalatom :) -
Rafia #14051 Lehet valaki squad nélkül is hasznos tagja a teamnek?
Pl. sniper, repcsi - érdemes ezeknek squadba állni? -
Az tényleg kiborító, hogy a squadokból az embereket dobálja át a TB
-
Most is megy ;) -
hazucc! :D -
:DDDD
Modtam h a múltkor átdobott....nem magamtól álltam át :) -
Ámen. :) -
egyszerűen beírod a konzolba és enter
a régi bf-ben a konzol parancsok automatikus kiegészítéssel működtek, azaz ha elkezdted írni és tab, akkor kiegészítette, lehet h ez most is megy - nemtom, kevés a tapasztalatom :) -
haxoror #14044 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁRULÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!
YOU HAVE NO HONOR!
Meg lészel büntetve az csontjaid szétszórattatnak az gagyesz M4-ed a tengerbe vettetik és hitetlen lelked az gyehenna tüzében megégettetik hol végtelen BalázsPali koncerteket kell hallgatnod vala! :D