172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Engem csak az zavar az egészben, mármint a képben, hogy kicsit olyan megkülönböztető hangvételű. Direkt nem használok más kifejezést, mert nagyon nem illik se forumra, se sehova. =) -
nem adtam el. odaadom a jó ides apámnak, h rendesen menjen neki otthon a bf1942 ,) -
haxoror #14121 Nekem az volt és ezért a gémért cseréltem le :) -
Ugyan nem gf4-et csereltem le, de BF2 miatt vettem új karit =) Ez is számít? :D -
nincs gef4Tim, de el tudom képzelni mit éreznék ... ne rugjunk már szegény földön fekvökbe :) az egyetlen, ami a csalodottságukat enyhitheti, h itt fejezik ki rosszallásukat EA rol... sztem belefér .... -
Ok, kicsit túlzó volt de szerintem érthető, miért ... -
sztem az dumálhat max, aki emelt fővel lazán lenyelte, h ez nemmegy gf4Ti-n, s eladta a kártyáját, s eme EGYETLEN játékért vásárolt egy ujat, drágábbat, gyorsabbat.
a többieknek sztem csitt :)
(arról nem beszélve, hogy picit nagyobb a különbség a 486os és az x2 gépigénye közt. Kb igaz lenne a battlefield1942 és a battlefield4 esetén ....) -
:D -
Thanatos #14115
-
Rafia #14114 Azt szeretném kérdezni, hogy esetleg Hercules mono-n is futna-e mondjuk CGA emuval? -
Remélem te vagy az akit ott rugdosnak . -
hörrgh -
CUCLI #14111 nehezen emésztik.
-
Még mindig itt vagytok leragadva?? -
Én is hasonló hisztit rendeztem, mikor az Elite után az X2 Khaak Threat nem ment a 486-osomon ... nem egy mai gyerek, de azért jó ... a hasonló játékok mind futnak rajta :) -
Ez nekem nem tetszik. Túl hogyismondjam.... Szal nem fekszik =) nem is ragozom tovább -
madrac #14107 -
Szintén thanks.
-
Kösz. 
Kipróbálom. -
Na sikerült az államvizsgád gratula! :) -
Ha jól értem akkor a botok ellen akarsz repcsizni?
Mert az is működik :) Lentebb valaki linkelte a Gamespy BF2-es fórumát, ott megvan minden ... Itt a topic :) egy kis angoltudással megoldható a dolog ...
C:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 2 Demo\mods\bf2\Levels\Gulf_of_Oman\server.zip ... ezt átnevezed és a letöltött server.zip-et beteszed a helyére (Értelemszerűen ha máshova telepítetted, akkor ott keresd :) ) Még ha akarod akkor megnöveled a botok számát, megnöveled a ticketet, unlock a fegyókra, + timelimitet kiszeded, és voila ... mehet a hent :)
Bár itt annyira előreszaladtak a srácok, hogy Humwee helyett is kopter van :) Ráadásul a BOTOK csak a térkép azon részén mozognak, ahol a 16 személyes MAP is "játszódik" ... szóval el sem viszik előled a gépeket :)
Műxik, én is így játszok otthon, de ha ezt belövöd akkor lehet hogy a netre nem enged majd fel, ilyenkor mindent vissza kell lőni alapállapotra ... érdemes mindenről mentést csinálni ... bár néha kidob desktopra, de olyan 20 perc játék után csinálta és talán össz 2-szer, de lehet hogy a Zikszpém vagy én vagyunk a ludasok :) -
BF2 szép természete -
Nincs eléggé már most is kitágúlva? :) -
Rafia #14100 Nem kell, a singlenek vagy egy moddolt verziója, ahol tudsz tesztelni heliket-repcsiket-commandert. Korábban talán beraktam a linket. Ha nem, akkor
nézz körül itt: -
Akkor meg kell várnom a fullt, ha repülni akarok.
-
Királyság =) Még jó hogy imádok grafikázni =) Na majd vakinek ha kell weboldal, vagy bármi szóóóójon =) -
Már csak 6 nap és elszabadul a pokol :P Vagy kevesebb. Vagy ööö több... -
Éhh. Még nem volt időm rá :D -
Próbáltad már a [HUN]Starfish vagy hasonlókat? -
jé mit találtam:
http://www.tutorialwiz.com/battlefield2/ -
a single-ben vannak az ai-ok, a multiba nem lehet -
Jah BB. Képzeld hogy jártam
A Starfish.hu is foglalt név 

-
Hi!
A demo multi részébe lehet botokat tenni? Hogyan?
-
Valóban nem az, viszont nekem a lenti konfiggal megy highon minden 2*AA-val, tökéletesen -
Nem volt elég tegnap ;) ?
(küldd át a tabellát) -
Tibike hu #14088 Fasza:( Még egy widows ujra instalt megprobálok, hátha az segít egy kicsit. -
Haxi. Ma lehet többet tudok gammázni. Remélem megtalállak és akkor a post lopkodást lejátszuk 

-
haxoror #14086 Ezen sztem jobban kéne mennie.
Más, ha kell vegyél vissza a többiből de a Wiew Distance-ot mindenképp 100%-on éri meg tartani. -
Hat nemtudom szerintem a grafika nema szerver hibaja.
Esetleg a hangnal a hardwares essoftwares belalitasok okozhatnak meg ilyen problemat.
Persze esetleg a csatlakozas miatt lagolhat, de nem szoktak visszajelezni pedig sokan jatszanak rajta.
De ha masnak is problemas a szerver, akkor mondja es jobban korulnezek. -
Jaja. Ez normális =)