172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Borg #14363 Tegnap SG szerveren asszem 3vs3-ban is elég jót játszottunk. Én mec oldalon commander, + 2 emberes squad.
Simán nyomtuk le az USMC-ket, akik csak röpködtek és röpködtek :) Én specops-al voltam commanderként, elmnentem előbb foglalni egyet, majd c4 az artillerykre, majd c4 az anyahajó összes cuccára, utána meg már szinte magától ment a dolog... mindig repülővel jöttek az anyahajóról, nálunk meg én légvédelem+többiek repülő stb mindig leszedtük őket :)
Persze ehhez keményen az kellett, hogy a commander meg a squad is szervezetten tegye a dolgát. -
TS Zolly #14362 Ok. Köcce az infót, du ki is proszálom. -
És nincs priviben valami kódod v cracked hozzá ? :-) -
TS Zolly #14360 Igazad van, mindenki ugy gémel publikon ahogy jólesik neki. De ne vegye el a másik kedvét azzal pl. hogy ott akar gyakorolni helit vezetni, és ezzel elviszi azok elől, akik tudnak és szeretnének is helit vezetni, akik a csapat nyerését akarják.
-
akinek nem muxik ase az telepitse ujra me ha csak trial verzio akko nemfog magatol frissulnicsak ha ujratelepited... -
Az lehet, csak ha mindenki a heliket meg repcsiket borogatja bele a vízbe meg az anyahajón vánszorog akkor sztem nem esik olyan jól a gém mintha együtt mozognának a szárazföldön és szépen sorba foglalnák be a zászlókat....szerintem -
Nekem se....Valahogy kézzel nem lehet frissiteni ? -
TOMI! Te állandóan a BUBÁval vagy elfoglalva! Hihetetlen! Nekem gyanúsak vagytok!
-
Borg #14355 No akkor egy kis guide az nvidia kártyásoknak:
Probléma: Az árnyékok csak nagy fekete négyzetek a földön...
Megoldás: 77.30 vagy 77.50 driver. Ezzel a kettővel bizonyítottan jók a dinamikus árnyékok. A 77.30-al ráadásul minden más is jól fut, a 77.50-ről azért hallani még némi problémát...
Probléma: Fekete képernyő, vagy egyszerűen desktopra visszadob a játék inditásakor..
Megoldás: Deaktiválni kell a refreshforce, vagy egyéb 3rd party refresh rate állító programot. Ezután indulni fog a game, és ingame beállítható a kívánt refresh rate.
Probléma: A BF2-ben így jó a refresh rate, de a 3rd party program hiányában az összes többi program a desktop frekvenciáján, vagy 60Hz-en fut csak.
Megoldás: Másold a következő szöveget notapadba, és mentsd el akármi.reg néven:
REGEDIT4
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NVIDIA Corporation\Global\NVTweak]
"NvCplDisableRefreshRatePage"=dword:00000000
Ezután nyomj entert rá, és engedd neki hogy betelepüljön a registrybe. Utána menj az nvidia control paneledre, és ott vár a régi-új refresh rate felülbíráló tab. Itt beállítva a rateket a BF2, meg minden más is jól működik. +info: Ha mégsem, akkor a 800x600-at hagyd 60Hz-en (függetlenül attól, hogy milyen felbontáson akarod futtatni a gamet)
Ez akár mehet a faq-ba is :) -
Nekem nem akar frissülni :( -
Borg #14353 Lehet ezt úgy futtatni, hogy a demókat is kiszolgálja? Gondolom nem.
Ebben az esetben meg egyelőre nincs sok értelme feltenni... -
-
nem csak neked de nézd meg kiváncsiságból menj be a bfv topicba és írd be a keresőbe hogy 'buba' nézd meg mennyi hozzászólás van... 1 kis nosztalgia a bfv-seknek :) -
FAQ -
meg lehet oldani ... de undorító lesz , semmi értelme ... kipróbálni sem érdemes -
Hát ehhez a baromhoz nekem is volt anno szerencsém :P -
Csá!
Lehet, hogy hülye kérdés, de megy Geforce 4-essel a játék. Mert tudom, hogy elvileg nem, mert a 4-es nem támogatja azt a shader izé 2.0-t, de mintha valaki már megcsinálta volna. Ha oltári nagy hülyeséget kérdeztem, akkor bocs. -
buba és a magyarítás
bubáról 1 kis emlékeztető ;-P
a pb loggot nem találtam meg
-
Koszi -
public erről szól :)
mindenki ugy játszik ahogy jólesik -
Helyes:) Én már megtanultam irányítani a gépet, de bármikor szeretnék szerveren repkedni helivel, szinte lehetetlen (nem érek oda):) <--Én ezért nem szoktam:)
A másik amit megint a szerencsém rovására írhatok, hogy bármikor felszállok a bombázóval természetessen lezuhan a vadászunk és a 2 amcsi vadás engem kezd kergetni... <-- oda a bombázás öröme:) -
TS Zolly #14342 Miért? Neked mindegy ha a csapatod a fajlámák miatt veszít? Nekem nem. Mai első irásomnak is ez a lényege. -
Na, mik vannak... -
Win:
ftp://largedownloads.ea.com/pub/misc/battlefield2server.exe
amott meg linux -
Kint a full szerver win és linux!
ftp://largedownloads.ea.com/pub/misc/bf2-linuxded-1.0.2442.0-installer.zip
(asszem) -
hát akkor neked a hadszíntér való nem a játék... -
ACE #14337 Úgy tűnik a filter csak arra jó, hogy kilistázza milyen serverek vannak, join-hoz pedig meg kell keresni a rendes (rendetlen) játékon belüli listában. Ez így elég suxx... -
TS Zolly #14336 Már lehet tapasztalni néha elég erős csapatmunkát a szervereken. És én oda is gyözni megyek fel. Anno mikor helizést gyakoroltam a DC-ben, akkor botok ellen tettem, mert tényleg idegesítő, hogy publik szerveren olyan viszi el aki nem is ért hozzá. Ha én tudok igazodni máshoz, akkor ezt elvárom a másiktól is. Ha van pro helis vagy repülős a szerveren, akkor hagyom nekik.
Botok ellen meg nem uncsi ha gyakorolni akar. Más dolog ha négyen vagytok a szerveren, de más ha fullon van. -
ACE #14335 Csak úgy látom nem működik... -
Jah, végre.
Remélem a fullnál nem fog ennyi időbe kerülni. -
jaja -
Én is mindig egy szakaszban kezdem de sokszor az a vége,hogy megyek inkább egyedül.Csak néhányszor sikerült igazán összedolgozó squadra lelnem,ilyenkor maradok is velük.Még csak pár órát játszottam van mit tanulni.
De kezdem érezni az ízét,,mint páncélos tevékenykedtem idáig és ezen a mapon nem lehet igazán érvényesülni vele.Szűk látótér,sok fedezék,stb..
Egy kérdés:Aknákat fel lehet szedni v.hogy? -
na mar nekem is van... -
Én elindítottam es felajánlotta letöltésre. Le OK-ztam és utána install és tádááám! ;) -
bf2 filter ase ban? hhmmm nekemnincs :)) -
Na végre van BF2 filter ASE-ban! -
beast ugyanannyi hozzaszolasod van neked is mint nekem na most mar nekem eggyel tobb :PPP -
botok ellen uncsi es ha pont ettol meg el a kedve a játéktól?
ha pl csak 4 en vagyunk a szerveren es vki akar gyakorolni es ki is irja akko azt nem lovom le... persze ha o sem :)) -
nemtom ... én sosem értettem azokat akik a publicot is vér komolyan veszik ... ez egy játék és arra való hogy embereket szórakoztasson ... és nem hiszem hogy azoknak akik ismerkedni szeretnének a játékkal ahoz kéne igazódniuk hogy te győzni akarsz ... arra ott vannak a klán harcok ... publicon sohasem lesz olyan csapatjáték mint egy klán harcon ez elég egyértelmű ... tehát értelme sincs annak hogy komolyan vedd ... és ha győzől? semmi sem változik ... -
TS Zolly #14324 Hát és aszondom, gyakaroljon botok ellen, asszem erre is van már megoldás hogyan tud. Publikon is majd szétvet az ideg, ha ott akarnak helit gyakorolni. Oda is gyözni megyek fel.