172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
mar lassan kulon forumot kene nyitni a gef4 eseknek ahol szidhatank mindenkit... gef4 el mar a desert combat se hasított lehetett sejetni hogy a bf2 meg egyaltalan nem fog jo lehet ha EA nal ugy akarajak azon is elindult volna de az biztoshogy nem ment volan jaccahtoan meg 640*480 ba sem tan ...szal iylen a vilag penz penz penz uj kartyat kell venni
-
igy all a helyzet es egyszer csak latom valami kis kocsog szavazast indit ellenem hogy basszanak ki a szerverrol... de nem TK zom meg ilyenek.. oke oke.. neha veletlen tolatas kozben elutottem egy ket embert meg ilyenek. .de ez mindenkivel elofordul....
erre kerdem az ember hogy mivan luzer nem tetszik valami azert mert en a toppon vagyok te meg az utcso vagy??? sztan persze hogy nem gyult ossze az eleg szavazat. .ezekutan a hatulrol a masodik is inditott egy szavazast..azt is leluzereztem.. de ezekutan bekenhagytak...
-
S3trio vga-val...ezt el ne felejtsd!!! :D -
agp-re mar nem veszek uj cuccot :)
meg oszig csak egy p2esem van... :) -
Thanatos #14599 dehogy, én csak sporolási 5letet mondtam :D -
Ahhoj, akkor vedd meg aruhitelben, havi 5 rongyot kibirsz mar csak, es van 1 6600 GT-d. -
Bazzeg meg akarsz bűntetni? :D -
Thanatos #14596 fél évig nem netezel és máris megvan az új kari ára :D -
Nameg az internetet is ugyebár :) -
nem mindenkinek fussa...
van akinek aramot, vizet, stb stb kell fieztni....
meg ha meg futja, akkor esetleg enni is....
;) -
Thanatos #14593
-
Hamarabb kellett volna gondolkodni és tavaly kártyát venni most meg a BF-et. Ennyi halasztás után az ember felkészülhetett rá -
Nekem is az volt, egy kis szerencsevel elcsereltem egy 9600-od radeonra, mivel belattam hogy semmi ertelme azon filozni hogy MIERT nem megy rajta ;> Azota meg - igaz hogy nem 1000 fps-es - de jatszom es bejon nagyon, majd osszegyujtok egy normalis kartyara, de szerintem mindenki tud maganak venni egy 9600-ot, aproneten lattam 4-5 darabot 16-18 eFt magassagaban. -
DRevan #14590 Hát akkor sok embernek dönteni kell,hogy melyiket vegye meg,a játékot vagy a videókártyát...a Commander's Editionhoz Headset helyett inkább videókártyát kellene csomagolniuk:DDD -
Thanatos #14589 komolyan? az mind? nem mondod..., dekurva sok világ szinten..., tényleg... -
Cseréljék le -
DRevan #14587 Hát én kapásból 3 embert tudok,akinek Ti-je van...az országban is sok mindenkinek van... -
Thanatos #14586
-
Thanatos #14585 de igen, csak pár ember ha nagyban nézed... sőt még annyi se... :) -
Na akkor majd megyek elég sűrün!
-
Thanatos #14583 pontosan... de szvsz még eg yév mulva is ezen fognak rágódni :/ -
Tudom sajnos hogy mi volt! -
Most a CB-n voltunk, de változó. Ha kijön a full akkor meg a saját szerverünkön megtalálsz ;) -
Mi most a HUNBF-en voltunk egy jó squadban, meg is jegyeztük hogy rajtunk kívűl nem csinál senki semmit. És még a commander is szerencsétlenkedik. -
Szerintem lényegtelen hány emberről van szó a Gef4 felett eljárt az idő simán megérett a cserére! SZVSZ simán kifutotta az idejét. -
DRevan #14578 Azért nem pár emberről van szó... -
Melyik serveren játszotok ilyenkor általában?
Most HUNBF-en voltam azt a squadba voltunk 4-en azt 3-an hat felé futottak én meg azt sem tudtam ki után menjek!
Amikor veled voltam akkor legalább együtt volt a squad mindig. -
Ja, úgy nagyon jó, ha mindenki használja a mikit. Nélküle nem is lehet nagyon csapatmunkázni. -
Minek? Azért mert pár embernek még ilyen kártyája van....tök fölös. Szal lehetne már lassan túllépni ezen a Gef4 témán -
DRevan #14574 Hát ez elég elszomorító...De legalább úgy oldották volna meg,hogy menjen a game,csak nem lett volna olyan szép,mint 1 X800-assal,hanem csak olyan BF Vietnam szintű lett volna...:( Tuti meg tudták volna oldani,csak nagyban leszarták,mert ők úgy vannak vele,hogy már senki se használ Ti kártyát...(mert amcsiban sztem a Ti olyan,mint nálunk a Geforce 1:D)csalódtam a Dice-ban,nem hiszem,hgoy ne mtudták volna megoldani a problémát... -

-
Már kezdtem elövenni a defit de láttom a látványától megjavultál :P -
No way man......akarom mondani Ten-for :D -
ZSÍR
-
Wc, kaja, pia aztán vissza a BAttlefieldre katona :D -
Nah faszát gémeltünk...elkentük a US száját mind a 4*....most egy kis pihi :) -
haxoror #14567 Jó voltál COBRAH! :DD -
haxoror #14566 Én meg ATis -nak üzenem hogya commandernek nem kell minden Scan után MINDEN ellenséges gyalogost megjelölni a mappon.
"dzsáhállá ti úti váná!"
"dzsáhállá ti úti váná!"
"dzsáhállá ti úti váná!"
"dzsáhállá ti úti váná!"
"dzsáhállá ti úti váná!"
:DDDDDD
Semmi más üzit nem tudtam elolvasni mert comm mindet lespammelte egy pillanat alatt bazz még azt se hallottam meg hogy vki lövi a tnakom csak azt láttam hogy fogy a csík ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Minden más oké :) -
LPatnak üzenem, hogy nem olyan könnyű egyszerre 2 normális squaleader kívánságait teljesíteni meg közben irtani egyedül a bázisra jövő Spec opsokat 
Viszont végre valaki figyelt a commander kéréseire és ha kicsit megkésve is, de jött segíteni a bázisra visszaépíteni a lerombolt dolgokat
-
Én is már tiszta para vagyok, ha valaki odaáll a tankom mellé javítani. Nem merek utána elindulni csak nyomkodom a camera gombot, hogy hol a szerencsétlen delikvens nem üti-e meg a menetszelem.