172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Teeee rabsic... :) -
Jó reggelt :) -
Jajj ... miért nem lehet szerkeszteni? Véletlenül mehetet nyomtam :)
Másik: Anno a demokor volt olyan, hogy nagy nehezen találtam olyan servert,a hol szerveződtek squadok ... öröm hegyek, erre megszólal a commander: Hogyan kell kommanderkedni? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ... nem is tudtuk elzavarni onnan ... meg a barom kérdés ... akkor hol tanuljam meg? Erre való a Single player ...
Tegnap már leírtam, leírom most is, tanulásra jó a SP ... Aki szidja a SP-t az menjen fel a public tört szerverekre játszani és anyázzon ...
1: A botoknak is lehet parancsokat adni, nagyobb valószínűséggel hajtják végre mint a publicon a lámák ...
2: Múltkor medic-ként (Imádom :) ) nyomom egy pályán ... futunk 3-an egy csata felé ... 3 medic ... előttünk 4 csapattárs épp egy robbanás után meghalt ...
A mellettem futó 2 medic simán elrohant melletük ... NC
3: A botok nem tobzódnak a kifutókon és a helipadokon ...
4: A botok nem raknak C4-et a járműre ha te ülsz benne hamarabb, hogy kiszállítsanak ...
5: Nem fekszenek be a jármű elé, és nem futnak bele az Artillery-be ...
6: Nyomják a supportot, gyógyítanak, felélesztenek, felveszenek a járművekkel ...
7: Ha beállsz commandernek, lesz az ellenfélnél is commander (Csak azt sajnálom, hogy a squadokat nem lehet átrendezni :) ) ...
OFF8: nem nyomnak Punisht ha hátbalövöd őket, vagy átmész rajtuk tankkal :)
Szóval az AI sokkal jobb mint az eddig tapasztaltak .. sőt a rengeteg láma "I"-jénél is jobb ... ami nem kis programozói tudásra (Vagy nagyon shit játékosi hozzáállásra :( ) vall ... :( -
Romel #17008 Jah egyébként, szép korán reggelt mindenkinek! -
ma ujra helikoptereztem.. erdekessegek:
haver aki mellettem ult masik gepnel.. nekem jott.. o felrobbant en memtem, tovabb vigan sooot eszre se vettem hogy nekem jott... ( o vadaszgep en heli)
masik..:
egy heliben ulunk.. en lovon a 14 raketat a masik helire ami alattam van en meg szinte fejjel lefele lovok.. nalam egyik raketa se talalt a haver gepen meg a fele talalt... :(( -
Romel #17006 Go work?
Bele is halnék, főleg hogy max órát tudtam aludni, a többi forgolódásból, szúnyog baszogatásából állt.
-
Wow ... nem unatkoztatok az éjjel!
Nagy boldogan rohanok haza BF2-zni meló után ... áll a gép ...
Dehát ment a letöltés ... kismegszakító OFF állásban ... táp huss :(
Úgyhogy egy darabig csak olvasgatok:
Doom + FC + ilyenek ... mennek azok GF2-vel is!!! És az NFSU is ...
Aki azért hisztizik mert a a DoomIII és a FC ment a GF2-3-4-es kártyáján az ne hisztizzen mert a BF2 is megy! De fogadja el hogy így néz ki!!!
Ment a FC fullon ... hát persze ... nekem is ... csak a grafika lényegének olyan 90%-a nem jelent meg ... itt is ez van ... úgyhogy abba lehet fejezni!
A BF2 FUT GF4-EN, DE FOGADJÁTOK EL HOGYAN ... KÉSZ, BE LEHET FEJEZNI!

-
madrac #17004 Le a fórum flooder-ekkel! -
go home

-
aki megteheti :)))
go work -
te most jottel mi most megyunkaludni
-
TAAAAKE!!!!!!!
-
tehaaaaaaaaaaaaaat -
meg pedig hogy nem tul eros a konkurencia :P -
de azert van benne jo is
-
de koran van...
-
tik tak -
ilyenek regen is voltak :) -
3d terkep az, ami az alt, azt keresd ;) -
jo reggelit -
hol lehet megnézni a pontozást ? -
egs... -
ha ebben olyan sniper lenne mint mondjuk az infiltrationban akkor tuti hogy snipeoznek egesz nap:) -
Romel #16988 :D jah, na jószakát all, reggel folytatjuk -
Csak ranked szerveren megy a pontozás! De amit megszerzel rankeden, azt viheted bármely szerverre is. :) Szóval jó cucc unlocolni a Barettet :DDDDD -
de a magyar szervereken is mukodik a pontrencer 
ezekszerint te vagy a 1oodik legjobb sznipas
-
na igen. :) Ahogy mondtam ez is elég kellemetlen. Én ezért kerülök minden guruló járgányt de úgy nagy ívből, inkább maradok ott ahol mindig is voltam bf-ben: csak assa map vagy pedig levegő! :D Najó, itt kivőbült már a commanderrel is :D -
"Gyalogos és jármű találkozása tuti halál. Olyan az egész mintha papírbábúk szaladgálnának mert a legkisebb koccanástól is behal az a katona aki az elöbb kibírt 1 artitüzet és 3 tárat egy ellenséges gyalogostól. Ez egyszerűen nevetséges és bosszantó. Az ember nem mer javítani valakit ill nem meri magát javíttatni mert egy kis járműmozgástól tuti TKlesz az egész. NEm egyszer volt már, hogy miközben javítottam a tankost, őt lőtték és én abba haltam meg, hogy az ellenfél lövése megmozgatta a tankot amit javítottam. Ez szánalmas nameg az, hogy az ember félve megy a saját bázisán nehogy valami láma elélépjen és utána punisholja mert ugye tuti szándékos volt.. Ezen a fizikán kurvagyorsan változtatni kéne mert rettentő zavaró sztem gyalogosként."
onoka csucsforgalom cimu magazinunk 45ik effojamanak 37ik adasat hallottak
-
Romel #16983 mi az hogy? :D Nagyon frankó a pontrendszer!!! :D -
a sebzesre nem lehet mar panasz csak ugye nem vettuk eszre mert az ember hama mexokja a jot 
ezexerint mar mukodik a pontrencer ROMEL
?
-
Jaja ez a kommanderkedés tényleg veszélyes szakma mert énis megfigyeltem már, hogy a kis artijel milyen nagyon vonzó a saját gyalogosok számára. Aztán persze jön a fuck u meg shit commander és persze a leváltásos szavazás ahogy azt Max mondta. Viszont magyar szerveren mostmár elég sokszor követik az utasítást a játékosok amit kioszt a kommander szal alakul a dolog. Csak amikor arti jön KÉRLEK NE MENNYETEK BELE és nézzetek minimapot!!! Mivel általában az artitűzzel a kommander célja a támadás elött az ellenfél megritkítása(meg persze fraggelés :)) így támogatva ill előkészítve a könnyebb zászlófoglalást.
Nekem összesen amúgy 1 komoly gondom van a gémmel és az a következő:
Gyalogos és jármű találkozása tuti halál. Olyan az egész mintha papírbábúk szaladgálnának mert a legkisebb koccanástól is behal az a katona aki az elöbb kibírt 1 artitüzet és 3 tárat egy ellenséges gyalogostól. Ez egyszerűen nevetséges és bosszantó. Az ember nem mer javítani valakit ill nem meri magát javíttatni mert egy kis járműmozgástól tuti TKlesz az egész. NEm egyszer volt már, hogy miközben javítottam a tankost, őt lőtték és én abba haltam meg, hogy az ellenfél lövése megmozgatta a tankot amit javítottam. Ez szánalmas nameg az, hogy az ember félve megy a saját bázisán nehogy valami láma elélépjen és utána punisholja mert ugye tuti szándékos volt.. Ezen a fizikán kurvagyorsan változtatni kéne mert rettentő zavaró sztem gyalogosként. -
Romel #16980 Egyre jobban tetszik a gamma, főleg hogy 100. vagyok a honor állásban sniperből :) -
gamespy is egy rakás :DDDD Ajánlom az ASE-t, nekem bejön, főleg hogy támogatja a BF2-t, bár még csatlakozni nem lehet rá, de megoldják majd, ha meg másra nem jó, én kikeresem mindig a szervert ahova menni akarok, benyomom az ip-t vágólapra és elindítom a gémet ott pedig ip szerint csatlakozok így kihagyom az egész szerverkeresős baromkodást. :)
nemtom nekem 640MB Ram-om van, és tökjól fut a gém :D -
ize.. gamespy al nem lehet hasznalni????
gondolkodom +1 giga ram vetelen.. mert csak 1 van.. de nemtom hogy fog e segiteni -
mert senki nemtudja. :) A szerverkereső szintén jószar, pont mint eddig, de nekem a fegyverek erősebben visznek egy kicsit, bár lehet hogy csak én tanultam meg lőni, nemtom :DDDDD -
azt nem irtatok hogy van e javitas a full ban a demohoz kepest -
koszke! -

na igen. :)
-
lenyomod CAPS LOCK, bejön a commanderi ablak, itt rákatt pl egy nagy körben egyes számra, ez az egyes squadot jelzi a térképen. :) Ha rákattintottál akkor már kijelölted a squadot aminek parancsolni akarsz. Keresel a mapon egy pontot, pl egy zászló közelében, jobb katt, itt pedig vannak a parancsok, pl rámész az "Attack"-ra és a squad megkapta a parancsot hogy támadja meg a kijelölt pontot! -
haxoror #16972 Mert külföldön beszélnek angolul és ők megértik alul a szöveget hogy most éppen a köcsög commander leszavazása van :)