172102
  • Starfish
    És nem egy csúcs gép =) De legalább megy. Az a lényeg.
  • haxoror
    Csak a fegyver unlock a különbség igaz?
    Eltekintve a commander választós bonusztól de az engem nem érint?
    Szóval semmi extra kevlár a veterán assikon vagy dupla páncél a pajzson meg ilyesmi?
    Bár rémlik mintha több lőszert cipelhetne a magasabb rangú
  • Starfish
    Hát tény nem ezt kéne nézni, dehát ez van. Ha nem akad akkor fasza az a lényeg. Mától már úgysem lesem meg mennyi FPS =)
  • Skiper
  • Meggymag
    Ez az FPS nézés meg egy másik állatság. Én sose nézem csak azt, hogy éppen az aktuális gém mennyire megy jól és akadásmentesen. Ezt szabad szemmel is jól lehet látni mindenféle számláló nélkül. Ez csupán arra jó, hogy beírjuk a fórumba, hogy "nekem 100 alá nem megy bibibi". Olyan mint a 3Dmarkal való gizdázás már sry...
  • Starfish
    Hát én 64 (63+én) player mellett, 4x élsimogatással, 8x szűrés mellett toltam szolíd 50FPS-el. Néha megakadt valami miatt akkor is csak 41-2 FPS-re esik le.
  • Borg
    Épp ezért lesz az SG szerveren alapból unlockolva minden. Hogy senki ne legyen emiatt előnyben a többiekhez képest.
  • haxoror
    Ja, fogadok hogy az első héten már látni fogunk néhány ultraveterán tábornokot.
    Rohatt csíterek.
  • Borg
    Igy van... ennek a játéknak legalábbis elég mediumon. Aztán hogy valakinek a 150k-s kártyáján is akadozik a gém... hát most hazudnék ha sajnálnám az illetőt :D
  • CUCLI
    engemis csak akkor zavar a szar fps ha megy. nemmegy nemzavar D: kapcsold ki teis.
  • Meggymag
    Nekem meg 9600XTm van és a textúrákon kívül minden fullon van és reccenéstelenül megy(vagyis az alső 4 beállítás). Szal.... Nem kő senkinek lebecsülnie a 9600as szériát mert nagyon jól el van találva szvsz!
  • Borg
    Semennyit, nem szoktam figyelni, hogy 30 vagy 130 fps-em van e. Akadozás mentesen megy -> Jó.
  • Starfish
    HardwareOC-n olyan butusok akik a BF2 fórumban tolják... Van egy csávi aki egy listán már 3000 játszott óránál tart. Nah igen lehetetlen ha nem is igazán van még kint nem? Na de a szervereket tesztetlék. Ha meg teszter volt akkor lazán megvan a 3000 óra =) kis buták.
  • Mr Manson
    ja... mert meg kéne néznem, milyen a dobozos verzióm :D
  • ACE
    Simán, az mennyi átlagos FPS-t jelent nálad? Nálam a sima azt jelenti, hogy 50 fps alá nem megy, és most nálam is medium-ra van állítva az 1 Giga RAM miatt, és igencsak 60-70 közötti az fps, ha sok ember van leesik 40-re is, sza'l egy két generációval gyengébb kártyán aligha megy ugyanígy...
  • haxoror
    Most hogy már hivatalosan is lehet kapni idehaza felvetődik újra a kérdés hogy lesz-e official szerver Mo.-on?
  • Borg
    Szerintem lényegtelen a ranked szerver. Mert pl a dedicated szerverben be tudom lőni, hogy minden cucc unlocked legyen minden player számára. És akkor mind1, ki mennyit fejlődött.
  • Arthas
    Nem lehet valahogy kikapcsolni a cd-kulcs ellenőrzést??
    Már sokadszor írom át regeditben a cd-kulcsomat a generátor segítségével, de nem tudok feljutni....
  • ACE
    Skacok, én be tudok lépni nem egészen eredeti game-val is ranked serverre, kaptam is plecsniket, de elő még nem léptettek. Viszont azt tudni kell, hogy Magyaro.-ról a legjobb ping-ű ranked server 180-190 ms... sza'l felejtős...
  • Borg
    Nem kell hülyeségeket beszélni, nekem 1 hete még 9600pro volt, és simán ment mediumban.
  • arty
    kiirva valoszinüleg NEM fog menni

bemountolva a cd imidzsét daemon toolsba nagy valoszinüséggel MENNI fog
  • ACE
    Ja a textúrák medium, a többi meg low :D
  • Borg
    9600pro-val már jól leszel mediumban.
  • cenci
    nem tudja valaki: milyen a min videokártya/árban /amin már fut???
  • lac coo
    De most tényleg nincs spectator a játékban , vagy csak én nem találom ? :-O
  • 0Fritz0
    Megoldás: új kártya.
  • lac coo
    Ja lehet vele figurázni . Kicsit árkrádos a fizikája de épp ezért néha még a lehetetlen dolgokat is engedi.
    Én már nem egyszer repültem át háton a híd alatt ....Csak a mostani joyom elég gáz , már olyan laza hogy alig lehet egy helyben tartani ...
  • Tomo15
    Sziasztok!
    ezennel itt is közölném, hogy jelentkezek SG tagnak.
    Remélem ha bevesztek majd, akkor jókat fogunk játszani!
  • CUCLI
    uh. ma asszem hajnali 4kor még a gátas map ment a HUN battlefieldsen. és mivel kevesen voltak ezért kicsit repülőztem. bakker a gát 1ik szakaszán úgy repültem át ,h a gépet 90fokkal elforítottam jobbra.tisztára olyan volt mint egy film. kurva nagy volt :DD
  • Skiper
    Igen, valahogy úgy.

Ez a dolog arról szólna, hogy te leklónozod az eredeti CD-det, és ezután bármikor fel tudod arról is telepíteni a játékot. Nincs szükség törésre.
  • cenci
    nem tudja vakaki?:ati9250 excaliburkártyám van.a mozi lemegy,utána szurke kép-hibaüzenet:a vpu recover leállitotta a programot mert nem tudata betölteni a grafikus meghajtokat.régebbi+ a legujabb drivert is felraktam de ugyanaz van,multiban-single-ben egyaránt.sos??,,,köszi!!!
  • Starfish
    Elloptam :D Amúgy meg nem tudom :D
  • peter31
    Állítólag van rá sansz, hogy ma már lesz a cd galaxisban...
  • BEAST #17179
    :DDDDDDDDDDDDD
  • haxoror
    Hé!
    Hova tűnt a kép?
  • haxoror
    Húúúú

Asszem megvezem origiba nekem is kellenek plecsnik meg unlockok, asszem van Barret meg G36 és az AT-nek STREETSWEEPER!!
    Na azzal lehet csak igazán sweepelni a streetet
  • Starfish
  • bazza
    jaj, kira csapatmunka folyik egy-két szerveren, igazi squad munka! :)
    Réf olt már olyan, hogy elfelejtettem ebédelni, de most ez volt! BF2 RULZZZ! ;))
  • mila69en
    a csajomnak is
  • Mr Manson
    megjött