172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Ez a cd kulcs átíró nagyon jó :-)gv5gv5gv5gv5gv5gv5gv ezt generálta nekem :-)))))))))))))))))))))))))9 -
Öööööö igen . Van néhány kiszivárgott kulcs hozzá ..Azt vagy használják éppen vagy nem ... -
magam ellen beszélek, de lehet jot tenne a scene-nek .. csak ne 12k lenne, szivből is kivánnám, h csak origi menjen :)) -
Hát gyanítom ! Nem vagyok én warez ellenes .... -
cb szerver a modja miatt a legjobb szerver - sztem, végre egy sorozat elég 1 katonának :) -
Érdekes, hogy a ranked szerverekre simán felenged "másolattal".
De igazán élvezetes játékban magyar szerveren volt részem az előbb.(CB-szerver)
Köszönöm!
-
pl:FCY-2K1H-MUWP-516J-B2M5
FCY-7LDD-GVNG-2YGP-FVNB
FCY-8VN0-7F81-A5JL-FU38
FCY-0GDM-XMVY-W07X-3LQC
akármelyikkel belehet menni csak nem elsőre de kb 5-ik re beszokott engedni:DD
szupervédelem
na de nem offolom tovább ezzel a topicot -
gyanitod vagy reméled? 
-
Hivatalos szerveren tuti nem lehet majd tolni warezzal , legfeljebb tört szerveren saját keresővel (mint a FarCry mp.)ami megkerüli az egész account-rendszert....Lásd Joint Ops és Novaworld...
De legyen nektek igazatok !
Nálam már figyel a polcon a gyári game , gyanítom , hogy hamarosan szükségem lesz rá :-((((((( -
nyertem :PPPP -
Milyen használt key-el ?????? -
te most a far cry-rol beszélsz?? mert annak igencsak gagyi a védelme 

akármilyen használt key-el belehet menni játszani
-
Hát ha valaki csinál hozzá egy saját szerverkeresőt mint fc-ben ...Csak nem gondoljátok egy percig is komolyan , hogy az utóbbi évek legsikeresebb játéka ilyen gagyi védelemmel van ellátva ? :-) -
ACE #17360 Persze, mert adatbázisba berakják, hogy mik azok a key-ek, amik dobozba kerültek, ennyi, nem egy játéknál van így, csak majd minden játéknál megoldható, hogy ne nézze a server a key-t... -
hát a far cry az más tészta simán beenged használt kulcsal csak többször kell próbálgatni kb 5-8x-re be enged:DDDD
-
Kap másikat :-)
Nekem a gyári Collin M Rallym volt ilyen . Nem volt jó benne a cd kulcs :-)))))
Gyanítom ha Far Cry-ban megoldotta az Ubisoft , hogy ne lehessen kulcsot generálni EA is képes rá .
Nekem az első pillnattól gyanus volt hogy ilyen könnyen lehet törtel , hivatalos szerveren tolni . -
ACE #17357 Pedig az összes olyat nem tilthatják le, mert mivan ha épp egy eredeti játékos is épp ilyen key-t kapott... -
szaharin #17356 ezzel tudod cserelni a cd keyt. -
Nekem soha nem tetszett , hogy a key-generátorral gyártott kulcsok vége mindíg ugyanaz ....:-((((.....VTL...Ebből lesz a szívás :-) -
na holnap de. 11 re jön a játék ha tartják a telefonos egyeztetés utáni 24 órás hátridőt
-
ACE #17353 Ezt holláttad? -
BF2CD key változtato util -
nalam fura dolgok tortennek,EA serverekre siman beenged,magyar severek re nem.szomoru vagyok emiatt,lehet elmegyek és megveszem bár lehet hogy nem a tört hibaja hanem alabpol kaki még:( -
Battlefield.2.CDKEY.Changer-SUSPECTS -
Te még örülhetsz. Én már 1 órája szarakodom, mert elkezdek csatlakozni, tölt és veryfizik vagy 10 percet aztán mindíg kivág az asztalram, már több szerverrel is próbáltam. Holnap újratelepítem és megnézem újra a most CD-key-t bevevő szervereken az eredeti és nem reloados exe-vel és dll-el. -
sg forum bug -
szaharin #17347 a ranked szervereken, mikor kapunk olyan ermeket?sok ido utan?vagy ahhoz sokat kell olni?vagy hogyvan? -
nagy cég, mamuth ... lassan mozdul, de mozdul :( -
ezt mé kell 2*? -
de ekkore felbontásban sztem tényleg nem kell AA .... pedig az SLI gef7 elbirja :D -
Na most már kezd behalni a warezos cucc? Vagy EA szarik rá és megmarad ? -
Jó bazzz...Ilyen felbontással senki nem játszik a világon :-))))))))) -
Én meg szarok a plecsnikre ! :-DDD
Nem vagyok én politikus :-)))))))))) -
akinek geforce4e van, nézzen a jövőbe: a g70 egy ideig jolesz, de ahogy hallottam a Battlefield4 már nem fog menni rajta ;) -
mé kell piszkálódni
én csk mondtam
-
nem -
-

-
Dejó......fogadjunk h a csapatod meg kikapott
-
naon kira game
már kezdek belejönni a repülőzésbe!!
fél óra alatt 23repülőt lőttem le!!
és csak tegnap kezdtem a gamet